:)
hay allah yahu...ne balyoz muş....
1-memleketimizdeki hükümet 4*4 lük değil...
2-haliyle diğer kurumlarda 4*4 lük değil...
3-ordunun içindede maalesef çürükler var...(pkk nın bitmemesi, haliyle ellerindeki rantın yitirilmemesi için uğraş verenler başta gelir)
4-her kurum- kurululuş kendi kabahatini örtmek, örfbas etmek için rakip gördüğü kurumun kabahatini çıkarmak yada kabahat oluşturmak için gayret sarf ediyor... (sanki millet iktidarı orduyu diğer bakanlıkları ve brokrasiyi bunun için besliyormuş gibi... ulen birazda millet için bişey yapın...bu lafım sadece hükümete değil, yargıya, orduya,vs...içlerindeki namuslu vatandaşları tenzih ederim...)
5-medya taraflıdır...aleni bir şekilde taraflıdır...yanlız taraf ın (taraf gazetesi) hangi taraf olduğunu çözemedim...o nasıl gazeteymiş öyle? kimsenin bilmediklerini biliyor...
6-herkes kendine göre yorumlar yazmış...bende yazdım...umarım konu hakarete varıp kapanmaz...bunun için itinalı yazalım...kırmadan dökmeden... (ayrıca masonların olmadığı bir kurum gösterin...akp de dahil...dün gazetede okudum hamas başkanının oğlu yıllarca casusluk yapmış...babasının yıllarca savaş verdiklerine...masonluk böyle bişey...acayip bişey...)
selametle...