okuyanlardan ALLAH razı olsun biz sizi hep okuyoruz emin olun ve size saygı duyuyoruz ALLAH sizden razı olsun
Printable View
okuyanlardan ALLAH razı olsun biz sizi hep okuyoruz emin olun ve size saygı duyuyoruz ALLAH sizden razı olsun
yazılanlara cevap vermeni dilerdim ama herhalde yok kanunlara karşı gelen hoca efendi senelerdir tatilde herhalde yada dokunulmazlık zırhıyla korunan ve 2008de daha bizim adaletimiz oturdamadık ama zamanı gelince oda olaçak diyen tayyib bey halen kendi adaletini oturtamamış herhalde dokunulmazlık zırhıyla korunuyor kaç davadandı bilemiyorum onuda sen acıklarsan öğreniriz ama ALLAHdan korkan insanların kullarında korkmasına gerek yok temiz insanın hiçbirşeyden korkmasına gerek yok sen benim tamer kardeşhakkımda hükmü vermişsin istersen senin için öldüreyim kendimi sende rahat edersin nedersin
S.A.Bunlara 3-4 Kelime öğretilmiş,islam dinini savunursan fettuhlahçısın,laiklik altında din düşmanlığı,istemiyorsan iran'a git vede meşhur din düşmanlarının sığındığı irtica inan beşinci birşey yok.Alın size halk düşmanlığı;
İşte '7 Şehit' skandalının ŞOK ses kaydı!Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 7 askeri şehit eden mayınların TSK'ya ait olduğunun ortaya çıkması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da yazılı açıklamayla teyit ettiği gelişmenin ardından jandarmanın da, olay yerine gitmeden masa başında rapor tuttukları ile ilgili skandal patlak verdi. Yeniden gündeme gelen olay, akıllara şok ses kaydını getirdi.
İşte kanınızı donduracak ses kaydının tam dökümü:1. SES KAYDI: Hakkari Tümen Komutanı Tümgeneral G.K. ve Çukurca Tugay Komutanı Tuğgeneral Z. E. arasındaki telefon konuşması Z.E: Komutanım uzaktan komutalı değil. Maalesef G. K: Değil mi? Z. E: Değil komutanım. Uzaktan komutalı değil. Biliyorsunuz bunları korumak için ben burada sıkıntılı oldukları için kendim risk alarak geldim. Bizzat kendim yerleştirdim. Rütbelileri tek tek çağırdım gösterdim. Bütün bölük komutanları birbirine devretsin dedim. Hep böyle tekmil verdiler devrettik diye. Ama komutanım bu büyük bir olasılıkla bizim, yani sabah buraya gelmenizde yarar var komutanım. G. K: Kolordu komutanı gelecek sabah erken saatlerde onla beraber gelicem. Z. E: Komutanım kolordu komutanımızla bu konuyu paylaşmanızda yarar var. Ben tamamen sorumluluğu almaya hazırım komutanım onu bütün samimiyetimle söylüyorum. Bütün sorumluluğu alıyorum zaten komutanlık sorumluluğu olarak. G. K: Hepimiz alırız o konuda tereddüdümüz yok. Z. E: Komutanım benim niyet maksadımı biliyorsunuz. Ben bu çocukları koruyayım diye onları döşedim. Ama onlar demek ki bu hassasiyeti o kadar yırtınmama rağmen göstermemişler. Komutanımızla da bir paylaşırsanız komutanım ben sabahleyin sıkıntıda kalabilirim. Yani olduğu gibi paylaşmak durumunda kalabilirim. Komutanım sizi böyle sıkıntıya soktuğum için kahroluyorum. G. K: Yok yok hayır öyle birşey, hiç bir sıkıntı yok bak hiç bir sıkıntı yok. Hayır hayır hayır hiç bir sınıtı yok. Biz aynen planladığımızı tekrar uygularız. Sen merak etme hiç onda bir sıkıntı yok. Z. E: Yarından itibaren de harekatımızı uygulamak için hazırız komutanım bunu da belirteyim. Yarın akşama kadar atarız üzerimizden bu sıkıntıyı. Ama bu sıkıntıdan dolayı ben kahroluyorum.G. K: Hiç önemli değil. Kahrolacak bir şey yok. Ben bir şey söyleyeyim. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Burada hayatımızı ortaya koyup mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin içerisinde birileri ufak tefek hata yapacaktır. Bunun bedeli belki ağır olacaktır. 2. SES KAYDI - Çukurca Tugay Komutanı Tuğgeneral Z. E. ve Tabur Komutanı Yarbay T. arasında geçen telefon konuşması... Z.E: Nedir durum orda. Tümen komutanı geleceğiz sabah çok erkenden demişti bana. T: Komutanım Kolordu Komutanımız geldi. Yaklaşık bir 15 dakika önce. Şu anda burdalar. Şu anda odanızda görüşüyorlar komutanım.Z.E: Senin yanında bir şey konuştular mı? T: Yok komutanım. İkisi odaya girdiler komutanım. Z.E: Makam odasına mı girdiler? T: Doğrudur. Sizin odanızdalar komutanım. Z.E: Peki Tümen Komutanı Asayiş Komutanı gelmeden önce seninle konuştu mu hiç bu olayla ilgili? T: Taburları sordu bana. Taburların durumu nasıldı buradayken şeklinde söyledi sordu. Onun haricinde birşey konuşulmadı komutanım bi de nasıl bir kanaat edindi bilemiyorum. Bu timler yanlış yerden gitmişler herhalde gibi birşeyler söyledi komutanım. Başka herhangi bir konuşma olmadı. Z.E: Evet. Bu yukarıya nasıl bildirdiniz ilk kaza olay raporunu T: Komutanım sadece operasyonun başlangıcından sonra ilerleme esnasında muhtemelen EEP'ye olduğu değerlendirilen patlamıştır. Şehit ve yaralıların kimliklerini saydık. Değerlendirme olarak da muhtemelen bölgede yapılan operasyonları engellemek maksadıyla bölücü terör örgütü mensupları tarafından EEP döşenmiş olabileceği değerlendirilmektedir şeklinde hiç teferruata girmeden yüzeysel bir şey yazdık komutanım. Tümen Komutanımız kendisi de gördü birkaç kez özellikle bakarak. Olan olayı da o şekilde yazdık. Z.E: Peki Taner var mı söyleyeceğin birşey? T: Hastane kayıtlarına geçen 6 şehit 8 yaralı olarak komutanım, bizim bildirdiğimiz o şekilde. Z.E: Anladım Taner. 3. SES KAYDI: Çukurca Tugay Komutanı Tuğgeneral Z.E. ve ismi belli olmayan bir komutan arasında geçen telefon konuşması.. KOMUTAN: Zeki sen misin abicim? Sesin biraz şey. Sen yanlız mısın? Nasıl? Z.E: Astsubay yanımda diğer arkadaşlar Asayiş Komutanı ile Tümen Komutanının yanında KOMUTAN: Ha şeyi söylicem bu konuşmaların hepsi kaydediliyormuş fazla şey yapmayın. Anladım mı dediğimi? Z.E: Anladım. KOMUTAN: Beni aradılar söylediler. Senin bu aradığınla ilgili Z.E: Anladım. KOMUTAN: Mümkün olduğunca az. Z.E: Kim söyledi size? KOMUTAN: GES Komutanı, beni aradı sabah tamam. Z.E: Anladım. KOMUTAN: Abi hepimizin başı sağ olsun. Yapacağımız bir şey yok biliyorsun. Takdiri İlahi. Görev de devam edecek tabi. Ben de dün geldim yani akşam üzeri geldim. Öyle devam ediyoruz işte ne yapalım yani. Öpüyorum. Görüşürüz abiciğim. Herkesin başı sağ olsun. Oradakiler sana emanet moralini yüksek tut.
2010-04-09 12:33:14 Tüm Yorumları Oku
Sinan Sari diğer yorumları 2010-04-09 17:04:13
Yazacak bir sey bulamiyorum
Sanki siradan bir bisiklet kazasi gibi anlatmalar, yillarca milleti uyuttunuz.Asker mayini ile onlarca sehit, eline bomba ver sehit , ne güzel.Dün radikalde bir yorumcu dangalakca bir yorum yapmis, hedef alevi pasalar diye.Evet aynen de bende diyorumki o tür alcaklar oldugu müddetce bu ordu zafere asla ulasamayacak.Allahim sen münafiklardan koru bizi.
şeyhoğlu diğer yorumları 2010-04-09 12:54:56
tsk ve cuntacılık
biz ne zaman hata yapan subayların yargılandığını göreceğiz.elit tabakanın ve generallerin çocuklarının güneydoğu dağlarında askerlik yapmaya başladıklarında göreceğiz.buradan savcılarımızı göreve davet ediyoruz.7 askerimiz şehit oluyo.ortada sorumlu yok.koruma kollama aynen devam ediyo.sadece o komutanımız değil ona destek veren komutanlarınında yargılanmasını istiyoruz ve lütfen onurunuzla istifa edin.ama maalesef bu çocuklar sizin tabakadan değil dimi.yemin töreninde sırf inançaların dolayı örtünenve nizamiyeden içeri alınmayan alt tabakanın çocukları dimi.lüten ama lütfen gereğini yapın.
Anlatılan konularda islam yok,kitabımız kuran-ı kerim emirleri yok,peygamber efendimizin sevgisi yok,sünneti yok.
,hep halk düşmanlığı var.Yüce RABBİM akıl,fikir vede iman versin.ALLAH bizleri afetsin.AMİN.AEO.
hilalyıldız kardeş sen tamerin yazılarını okumuyorsun herhalde adam yazıyoz diye bizi laik yaptı ölmemiz vacibdir vedvazı verdi yani sizin gibi düşünmedik diye herşey olabiliriz yok öyle birşey dinimi bende gerektiği şekilde yaşıyorum ama kimseni dediği gibi değil kitapım kuranda yazdığı gibi kaldı ki dinimi kitapımı gercekten yaşasaydık islam almenin sorunları en askeride olur başarıdan başarıya koşardık ama varsa öyle bir islam ülkesi söyleyin akp ye gelince memnun olanı var olmayanı var burada hergez düşüncelerini söylüyor ama gercekler var iç ve dış borc yalan söylemez hesap basit satılanlar ortada ürettiğimiz birşey yok daha da kötüye gidiyoruz adam fransadan batan banka yok diyor bize ait 2 banka var diğerleri hep yabancının nasıl batsın milletin canını okuyor encok kar eden onlar haca efendi için yazdıklarımı okursanız ve cevap verirseniz yanlışımız varsa hep söyledim söylerim özür dilemeyi bilirim ama gercekler yakın biz bu hızla gidersek bölünme çok yakın işte o zaman çok üzülürüm bizim bölünmemiz için hesap yapanların azının suları akıyor haberiniz olsun
S.A.TOYCAN kardeşim,dediklerin doğru olabilir ama burada konu göz bebeğimiz TSK'yı yıpratan,küçük düşüren %99u MÜSLÜMAN olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ halkını düşman olarak niteleyenler.Sizde değindiğiniz konuları açın ona göre yorum yapalım.Ben ne FETTULLAH'cıyım nede TARİKAT'cıyım.ALLAH'ın yap dediklerini yapan,yapma dediklerini yapmayan ALLAH,KURAN ve Peygamberimizin gösterdiği yoldan giden bir kulum.Birde OĞUZ'ların KAYI boyundayım.Ama görünen vede belgelenen olayları görmemezlikten gelemem,gelmemeliyiz.Sizin sevmediğiniz fettullahçılar 120 ülkede türk bayrağını dalgalandırıyorlar,istiklal marşımızı yabancılara söylettirip ezberlettiriyorlar.Yabancılara türkçeyi öğretiyorlar.Türkçe olimpiyatlarında 100 yakın ülke gelip yarışmacı oluyorlar.AKP'ye gelince 3. sınıf ülke olduğumuz 2000 yıllarını hatırlayın,şimdi avrupa ve dünya ülkelerindeki durumumuza bakın,Kardeşim ALLAH aşkına savunduklarınızın memleket hayrına bir dikili ağacını gösterin bizde gidip sulamazsak o zaman dilediğinizi söyleyin.Ben İZMİR'de askerken İzmir'e Ankara'dan 9 saatte gidiliyordum.Etrafınızdaki yollara,hastahanelere,okullara,milletin altındaki otomobillere,bellerindeki cep telefonlarına,içtikleri sigaralara,giydikleri giysilere ,gelinen teknolojiye,çöplüklerdeki atıklara
,milletin ufkuna v.s.-v.s. bakın.Kendinize bakın ,etrafınıza bakın.Bakmayın görün TÜRKİYE'nin çağ atladığını.Göz yummakla yapılanlar yok olmaz.Bunları görmemezlik edenler milletin verdiği oyla kendi oylarının değerinin bir olmadığını düşünenlerdir.Tabiki bu kadar hızlı kalkınmada bazı aksaklıklar olacaktır,düzelmekte bizim yorumlarımıza kamu yoklamalrıyle olur,o hırsız bu densiz şu yolsuz demekle değil karşı tarafın yüce milleti daha iyisini yaparım diyerek ,çalışarak ve anlatarak olur,karalamakla olmaz.Bakın bağırıp,çağıranlar hep bana,hep bana diyenlerdir.Onun için kalp kırmakla,hakaret etmekle dostluk kazanılmaz,ikna etmekle kazanılır.Hakkını helal et daha fazla kafanı yormayayım.ALLAH herşeyin hayırlısını veriri inşaallah.AEO.
Alıntı:
Arkadaşım Bu yazdığın Satırları derhal sil Aksi takdirde Gereken yapılacaktır.
Sen Kimsinki LAİKLİĞİ Yiyeceksin Terbiyeni takın.!!! Bu ne Pervasızlıktır böyle Yazdığın Laflara bak HÖT DEDİ MÖT dedi sen burasını ALALEDE bir yermi zannettin.Gerekirse ben hakkında SAVCILIĞA Suç Duyurusunda Bulunacağım Bakalım Oradada Böyle Yemişim LAİKLİĞİ diyebilecekmisin.!!!
biz bunlarla uğraşırken el türkiyenin altını oymakla meşkul beğenmediğimiz 82 anayasasını ısmarlamada olsa türkiye genelinden toplanan danışma meclisi yaptı tabi malum ne kadar demokratik olduğu şimdi yapılan ana yasa bir kişinin keyfine yapılmıyormu, onu yasalarda aklamak için yapılmıyormu bu yasa ile artık dedikleri dedik çaldıkları düdük olmayacakmı. bunların demokratikleşme adına yasaya koydukları bazı maddeler var ama esasları daha sonra kanunla belirlenir diyor yani ben bu yasaları çıkarayım gerisine sonra bakarız diyor .sonra bakarızların nne halde oldukları belli .artık onları kim engelleyecek .demokrat bir hükümetin bu yasalara ihtiyacımı var .yüce meclisimiz eşkiyalarla dolarsa, suçlularla dolarsa , kalpazanlık ,evrakta sahtecilik ve hertürlü yolsuzluk suçlaması yapan insanlarla dolarsa çıkaracakları yasa bundan başka olabilirmi.bunlar bu formda işlenmiyor bu savsatalara alet oluyoruz gibi geliyor bana asıl mesele bu yasalar çıkarsa türkiyenin hali ne olacak..
arkadaslar bakın konu yine kisileşti bırakın bunları meçlistekiler uğrassın onlar bizim vekilimiz biraz sakin vede düşünerek yazalım konuya cevabı
İşte Bu Sn: Draculu Bizler Burada Fikirlerimizi Beyan Ederken TC.DEVLETİNİ Bu Güzel ÜLKENİN Kurucusu ATATÜRK 'ün Emanetlerinden Biri Olan LAİKLİK Bu kadar ORTA MALI Olacak Bir Şey değildir... Her Kes HADDİNİ Bilecek.!!! Saygılar...
burası siyaset yerimi yoksa uydu paylaşım formumu anlayamadım herkes işini yapsın şehitler ölmez vatan bölünmez bu ülkeden kimler gelip geçmedimi bunlarında sonu gelir merak etmeyin ama bu bizim işimiz deyil bırakın siyaseti siyasetciler yapsın