. biliyorsun bazı medya kuruluşları elinden gelse adamı bir kaşık suda boğacaklar
coçukları çok seviyorya önemsiz şeyler bunlar
gerçekten böyle düşünüyor olamazsın bence çok büyük bir iftiradır bu.AKP kökenli birileri bu yazdıllarını okursa başın araya gider eleştirilerini daha ılıman yapman daha iyi olur.
aşağıya başbakanın konuşmasından bu konuyla ilgili bölümü aldım.
“Yani 1 yıl önce olmuş bir olay hakkında her türlü yasal yollar, bunun yanında ilgili bakanlıkların atması gereken adımlar, valiliğin atması gereken adımlar, hepsi atılmış ve bugün bu tekrar gündeme getiriliyor. Bu gazetecilik değildir” diyen Erdoğan, “Bu bir medya mantığı değildir, bu basın ahlak ilkelerine yakışan bir yaklaşım değildir. Bu tam aksine, gerek o ilimizle ilgili gerek o olayda adı geçenlerle ilgili psikolojik yıkımlara neden olur. Buralarda çok daha dikkatli olmaya bence gerek var diye düşünüyorum.”
burda ben coçukları çok seviyorya önemsiz şeyler bunlar bu imayı hak eden birşey görmedim sen gördünmü yoksa çamur at yapışmazsada izi kalsınmı diyorsun senin yazdıklarınla başbakanın konuşması arasında bir benzerlik kuramadım doğrusu