al işte al birini vur ötekine:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:
Printable View
Yapma yahu.İşte akp bundan kaybedecek biliyormusunuz.Hepsi hatip konuşurken iyi konuşuyorlar milletin bam teline basmasını ve gündem değiştirmesini çok iyi biliyorlar ama hep kendilerine yontuyorlar.Hah iyi bir iş yaptı diyorsunuz altından mutlaka bir çapanoğlu çıkıyor.
et yemeyin mejbur indirecek!!!! 2 ay kimse et yemese birşey olmaz
niye ithal ediyoki piyasada danamı kalmadı
zaten kolestrol yapıyor yemeyin gitsin:):)
yemem arkadaş yemem
canlı hayvan olduktan sonra sıkıntı yok yerim.
biranönce gelse şu etlerde rahatlasak.et yiyemiyoruz ya. 1 kilo ete ben o hafta pazarı görüyorum.
İthal Et İhalesi İptal Edilmiştir Bilginize...!!!
Ben yerim kardeşim ; burunları sürtsün biraz
a kişi alıyor hepsini piyasada et met kalmıyor boyle insafsızlıkmı olur yaw?
Hem bizim ülkemizde sanayi kullanılsa dünyada birinci oluruz heralde bizim ülkenin hayvanları güzeldir ama dışardan gelecek olan et daha güzel ve temiz bizim burda el ile parçalanıyor amerikada ise islami üsüllere göre kesildikten sonra hayvan robota bırakılıyor hemde havasız ortamda oluyor bu iş mikrop kapma oranı %0 biz kendimizi bu zamana kadar üstün tuttuk dünyada bırakın bu hayali mechul işleri eskidenmiş osmanlı günleri şimdi 1 top patlasa herkez kaçıyor bizim dedelerimiz böylemiydi???
!! ITHAL ET ÜRÜNÜNE EVET !!
-----------------------------------------------
Alıntı:Siz varya siz akp sayesinde böyle konuşuyorsunuz bügün akp olmasaydı 1 ekmeği 10 tl'ye alırdınız heralde dolarda alır başını giderdi bunlar bir örnek :) :)Alıntı:
----------------------------------------------
Arkadaşım alışmışsınız devleti sömürmeye biraz aynaya bak bizim insanımız napıyor diyebilirsiniz :) herşeyi devletten beklemeyin :)