bu kaseti yayınlayanların sarıgül e yakın kişiler olması ihtimali vardır bence...neden olmasın... öte yandan oldum olası hiç desteklemediğim biri idi lakin bu şekilde siyasi hayatının sonlanması acı olmuş... selametle...
Printable View
bu kaseti yayınlayanların sarıgül e yakın kişiler olması ihtimali vardır bence...neden olmasın... öte yandan oldum olası hiç desteklemediğim biri idi lakin bu şekilde siyasi hayatının sonlanması acı olmuş... selametle...
erdal kardeş senin masum dediğin partiler bugün ülkemizde en büyük soygunu gerçekleştiren parti başkanıdır vede masum değildirler üklemizde satılmadık yer kaldımı küçük bey amerikada yasıyor rtenin yarısı amerikada burda kalanlara yer ayarlıyor sende burda bir baykal sakızı bulmuşssun iki yıl çiğnersin artık sana tavsiyem akp yi çok iyi arastır baykal olayıda okuyup üflenerek yapılan vir videodur sen akp ye şak şak diye devam belki bir gün bu videonun basrolunde sen oynarsıhn
bence baykal bedel ödüyor avukatlıgını yaptıgı ergenekonun işi bu baykal bu süreçte basarısız oldu ve buda tasviye surecı olabılır
baykalı kullandılar...
ve baktılar ki baykalın tüm çırpınışlarına rağmen..ergenekoncular hala içerde...sivil anayasa da gümbür gümbür geliyo...
baykalın yetersizliğini gördüğler ve ....kaldırıp attılar...
kaldırıp atanlar tabiki yakın çevresi ve ergenekonculardır...:)
adam sadeece genel başkanlıktan istifa etmiş gerisi duruyor..sıkıysa chp'den ve milletvekilliğinden istifa etse ya
Sizler bu dönen dolaplara ve sayın baykala inanıyormusunuz...
Sayın deniz baykalın en büyük özelliklerinden biri haksız olduğu bütün konularda yavuz hırsız misali kamu oyunu inandırmasıdır. geriye dönüp bir bakın bütün icraatları böyledir. son örnek yeni anayasa taslağı için İktidar gel beraber bir anayasa taslağı hazırlıyalım dedi görüşmeyi bile kabül etmedi. baktı iş ciddi ciddi gerçekleşiyor 3 maddeyi çıkar geri kalan maddeleri geçirelim dedi oda olmadı her zamanki yaptığı gibi anayasa mahkemesinin kapısı gözüktü sayın baykala. ve bu son kamu oyuna sızan ilişkisi. Bir basın toplantısı düzenleyip hükümeti suçladı. farkındamısınız sayın baykalın özel hayatı da olsa kimse bu gayri ahlaki ilişkiyi konuşmuyor, sızıntının ahlaki olup olmadığını komployu kimin yaptığını konuşuyor.
sayın baykalın internetteki yayınını izlemedim. konuşulanlardan anladığım kadarı ile sayın baykal evli ve partisinden bayan milletvekili ile ilişkisininin görüntüleri olduğunu anlıyorum. Baykal bir partinin lideri, hemde namus timsali kesilen ve atatürkün partisine sahip çıkan partinin lideri. Topluma örnek olacak bir lider, sen kalk partiden bir hanımla ilişki kur sonra ahmedi mehmedi basına sızdırdı diye suçla. yahu hırsızın hiçmi suçu yok.
Hayasızlıkla şerefsizlikle suçladığı kişiler kim. haber değeri taşıyan, evli ve siyasi bir partinin namus timsali liderimi, yoksa bunu basına sızdıran kişilermi. eğer eşi ile olan özel ilişkisini çekip basına dağıtılsa bende sizinle beraber o kişileri şerefsizlikle ve hayasızıkla suçlardım. baykal çıkıp ya kusura bakmayın bana inananlar, uçkuruma sahip çıkamadım böyle bir yanlışlık yaptım istifa ediyorum dese daha şerefli bir iş yapmış olurdu.
hepinize saygılar.
şimdide açlık grevine başlamışlar.sanki yüz kızartıcı bişey için değilde,vatanı kurtarmış biri gibi,dalkavukluk ediyorlar....
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz.
Muhalefet ve iktidar şu anda ikisde bu olaydan paylarını alıyorlar. AKP şu an kürt acılımı ile kaybettiği oyları geri topluyor nasılmı kurt acılımna karşı cıkan muhalefet lideri Türk aile kurumuna saygı duymayan zina yapan bir lider konumuna geldi ve temiz lider koltuğunda yine tayyip kaldı.
Baykal napıo uckuru ile yine muhalefetlik. Yok bu kaseti AKP çektirdi onlar internete verdirdi yok fettullah gülen amerika deyip ortalıkta yıne. Şu andada resmen Küçük emrah rolunde ve yaptığı sankı doğruymuş gibi kendine haksızlık yapıldığını göstermek için yok aclık grevi yok imza kampanyası vesayre. Deniz baykal gitsinde ben başkan olayım düşüncesinde olan Kılıçdaroğlunun bile yuları çekilmiş sıkıca bağlanmış durumda nerdeyse bayklada AKP yi kötü gösterip bu işten daha karlı çıkacak.
Bizde burda birbirimizi yiyecez. Sessizden de saadet gelio haberiniz olsun.
Biz burda bu konu hakkında düşüncelerimizi medeni bir şekilde paylaşıyoruz.
Yukarıda yazdıklarım benim bu konu hakkındaki düşüncelerim. nesini tartışayımki olay gayet açık ve net. zaten kamu oyunda tartışılıyor, bu yayınları çekip kamu oyuna servis edilmesinin etik olup olmadığı. Amerikada ve dünyada kamu oyuna mal olmuş bir çok siyasi liderin ve cumhurbaşkanının bu tür yayınların sonrası çıkıp ta istifa etmelerini hepimiz biliriz.
Şayet kamu oyuna mal olmuş bir liderseniz yaşam tarzınıza dikkat etmek zorundasınız. Hatırlarsanız sayın Tayyip Erdoğan ananıda al git dediği zaman nasıl kıyametler koparılmıştı.
Ki bu Sayın Baykalın olayı Ahlak kurallarımızla ne kadar bağdaşır bunu sizlerin ahlak anlayışınıza bırakıyorum.
Toplumu ve ül***i yönetmeye talip kişilerin davranışları, bizlere onların karakterleri hakkında fikir edinmemize yeterlidir kanımca.
Biz erkekler hayatımızda bu tür yanlışlıklar yapmışızdır çoğumuz, ama mertcede getirdiği olumsuzlukları kabül etmesini hatamızı başkasının sırtına yüklemeden bilmeliyiz.
Hepinize saygılar.