arkadaşlar sıkmayınız canı bırakın iş olacağına varsın atalarımız ne demiş hayırlısı neyse o olsun:45:
Printable View
arkadaşlar sıkmayınız canı bırakın iş olacağına varsın atalarımız ne demiş hayırlısı neyse o olsun:45:
evet sabraden derviş muradına ermiş misali zaman herşeyin ilacı.....
Digiturk sistem değiştirmeseydi cryptoworks yazılımlarıyla bedava izleyebilecek miydik ?
Digiturk yayınlarının sistem degiştirmesiyle birlikte cryptoworks emuları geldi.Biz sizlere asla yalan dolan haber vermeyiz.Biz bunun degişecegini zaten bildigimiz için bir kaç mesajmdada vardır bu nezaman digiturk sistem degiştirir .ozaman emular gelir demiştim ve öylede oldu
Herkes kolay gelsin
yakında irdeto2'nin de emuları çıkar piyasaya bu süre 1 yıl mı olur 2 yıl mı olur onu bilemem.insanoğlu istediği kadar bir işi iyi yapsın o işte mutlaka bir açık olur.bu kaçış olamaz bence..
bende üyeyim ama kart degişmedi ve siistemde degişmedi sadece kullandıkları povider var degişim önceden ornek c0 c4 kullanıyordu şimdi örnek c8 c6 kullanıyor ve povider degişti bu emü olmayacagını göstermez ben emü olmasına karsıyım cünkü cine5 kaybettik bari dt dursun beyenen veya beyenmeyen var elalemin multisi için aylaraca yazı yazılıyor yerli malı türkün malı dt yasasın istiyorum
eeee yönetimim ne diyim sana, adminim sizi baya bi korkutmuşlar anlaşılan bu işi yapmak çok mu zor ya da çok mu riskli. Neden insanları digiturke yönlendiriyosunuz, sorun büyük olunca çözüme kestirmeden gitmek kolay sizce. Arkadaşım ben en kısa zamanda bu sistemin de çözüleceğine inanıyorum ve her türlü bu işin peşindeyim ben o şerefsizlere (dt) üye olup da izlemem. Bi de adminciğim sizin de diğer forumlar gibi cesaretli olmanızı isterim, herşeyin bi yolu yordamı wardır, yani forumun kapanmasın diye bizi de umutsuzluğa sürüklüyosun. Arkadaşım biraz cesur olun ve herşeyi usulüne göre yapın o zaman kimsenin başı yanmaz kısacası. :devilprv:
acıklamalar ıcın tesekur ederım
Gösterin bakalım bana şöyle saglam lisansından sadece 2 tane forum?Biz yasalara karşı herzaman varız.Alıntı:
Sizin dediniz gibi sallama php siteleriyle .null vbulletin free sürümleriyle bu iş olmaz.
Ben yayınlarım diyen yerleride gördüm sonuç ne oldu.
Bana 2 forum adı yazın ki bakalım onlar nasıl gercekten yasal bir forummu?
Birdahada kurdugunuz cümlelere dikkat edin.Bir kaç kişi izleyecek diye koca
siteyi binlerce kişinin yararlandıgı bir yeri kapattırmak hoşunuza gidecek galiba
Şimdi Kurallarda oldugu gibi sizi uyarmak zorunda kalacam.Özellikle üst bandda
geçen yazıyı tekrar tekrar okuyun
PHP- Kodu:
Forumumuzda DİGİTÜRK,LİG TV,DİSCOVERY,NBA TV,TV8 paketlerine yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması Yasaktır.Buna Riayet Etmeyen Kişiler Forumumuzdan Uyarı Almaksızın Uzaklastırlacaktır.Anlayışınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederiz...
Bu konu fazla sapmadan kapatılmıştır..