% 70 civarında HAYIR oyu çıkacak. Millet artık uyandı. Demogoji ve ısmarlama yayınlanan
yazıları artık kimse yutmuyor. Kendileri dahi evet çıkmıyacağını biliyor ve panik içindeler.
Boşuna ümitlenmeyin.
Printable View
% 70 civarında HAYIR oyu çıkacak. Millet artık uyandı. Demogoji ve ısmarlama yayınlanan
yazıları artık kimse yutmuyor. Kendileri dahi evet çıkmıyacağını biliyor ve panik içindeler.
Boşuna ümitlenmeyin.
bazı insanların fikirlerini zor değiştirirsin gerçekleri görseler dahi hala inadına hayır :nono:derler haksız olsalar dahi..inadı bırakıp EVET:45:.diyecek kadar cesur olun
S.A.Islak imza için kağıt parçası yırtın atın hiç bir değeri yok diyenler için EVET,Roket atara boru diyenler için EVET,Müslümanları irticacı diye karalayıp ordudan haksız yere atanlar için EVET,ALLAH rızası için EVET.Cuntacıları ve darbecileri kendi menfaatları için savunanlar için EVET,DEVLETİ kazıklamak ve sülüklemek için basın yoluyla baskı kurmaya kalkanlar için EVET,Milleti hakir görenler için EVET,Bugün başörtü sorununu biz çözeriz deyip ertesi gün kıvırtanlar için EVET,Bugün dersimde yapılan katliamları savunanları hemen istifa etmesi gerekir deyip fırçayı yiyince kendi halkına sırt dönenler için EVET,12 eylülde zulüm ve işkence gören,şehit edilen ÜLKÜCÜLERE sırtını dönenler için EVET,islam düşmanı,halk düşmanı,adalet düşmanlarının hizaya gelmesi için EVET,12 Eylül darbecileri ve 28 şubat darbecileri ile kol kola olan yargı ve basın mensuplarının yaptılrını yüzlerine vurabilmek için EVET,PKK lılarla birlik olmamak ve hayır dememek için EVET,ALLAH rızası için EVET EVET EVET.AEO.
her şeyi yazıp evet demişsinde hilal yıldız anlattıklarını %60 AKPnin icraatları,%40 ı malum darbeci ve cuntacıların.sen sanki her şeyi AKP düzeltecekmiş gibi evetleri sıralamışsın.birde yetmiyor gibi ALLAH ın RIZASINI katmışsın.ben 12 eylül hastası yada savunucusu değilim.ama AKP ninde hiçbir icraatına evet diyecek biriisi değilim.burda senin yaptığın gibi hayırlarıda sıralarım amma gerek yok zaten biliniyor.şimdi basında konunun baş kısmında olduğu gibi bdp yi ağzıma bile almıyorum.MHPyi terörden nemalanan gösteren zihniyetin ne olduğunu başbakan bugün aynı şekilde görüşmem diye açıkladı.terörden kimin nemalandığı sınır kapısındaki halaylardan,artan şehitlerden belli.milletin evladı amerikaya gitmiyor,çürük raporuda almıyor.bedelli askerlikte yapmıyor.ama açılım için şehit olmayıda haketmiyor.bir evlat kolay yetişmiyor.kokusu kolay unutulmuyor.ateş düştüğü yeri yakıyor.benim vereceğim HAYIR anayasa değişikliğine değil.mevcut iktidarın yaptığı her icraat her ne olursa olsun HAYIR.HAYIR.HAYIR
S.A.Sevgili muhterem kardeşim bu mesele partiler üstü özgürlük ve hak kazanma meselesi,lütfen durumu kişisel ve parti meselesi yapmayalım,saydığın kötü şeyleri hangisi yapmıyorki bende karşıyım suçsuz insanların şehit olmalarına.şehitler her zaman vardı ve terörden kurtulasıya kadarda var olacak.pkk yı yok edesiye kadarda savaşımız devam edecek.sehitler ölmez vatan bölünmez,bir doğduk bin ölürüz.bu oylama parti oylaması değil,dediğim gibi özgürlük ve hak kazanma oylamasıdır.2011 seçimlerinde istediğin partiye oy verirsin.hayır çıktığı zaman pkk kazanır,çünki katillerin başı hayır oyu kullanmarını bildirmiş pkk ve yandaşlarına vede bdp bunu açık açık söylüyor.inşaallah ALLAH herşeyin hayırlısını verir yüce milletimize.AEO.:praying::45:
memura grev hakkı yok toplu sözlşme neye yarar. aynı anda birkaç sendikaya üye olunsunki 50 tane daha sendika açılsın habire sendikalara aksın para hsyk ya adalet bakanı başkanlık etsin ki yargı ortadan kalksın hükümet kanun olsun, yargılasın yargı kararı alsın hani yoksul halk, eşitlik yoksula yok? zengin alsın başını yürüsün fakir ödesin vergileri. o zaman referanduma HAYIR
Bu anayasa teklifi eğer referandum sonucu kabul edilecek olursa, Yüksek Yarg'nın ruhuna el fatiha !!! Çünkü görünen köy kılavuz istemez. YÖK'te, TRT'de, RTÜK'de Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda, TMSF'de vb., iktidarın el attığı kurumlarda ne olduysa o olacak demektir. Tümünde güzelce kendi kadrolarını oluşturdular şimdi yargıda kadrolaşacaklar peki yargı nedir temel kişi hak ve özgürlüklerini ve en önemlisi türkiyenin bütünlüğünü sağlayan ilk 4 maddesini değiştirmeye olanak sağlayacak işte bu sebeplerden türkiyenin geleceği için HAYIR !!!:46:
evet yada hayır bu işlerden anlamam maddeler neymiş ne değilmiş hiç bir şey farketmiyor o kadar yaygaraların yapıldığı bu anayasa olsa ne olur olmasa ne olur..
ben icraatlara bakarım yapılan duble yola pardan atılan sıfırlara temel ihtiyaç maddelerinden alınan verginin düşürülmesine ülkeler ile kalakan vizeler vs.
rant amaçlı yapılan özelleştirmeler kürt açılımı elektrik sigara vs. yapılan zamlar..
bu hükümet ne başarılı nede başarısız bu yüzden bu hükümeti ne seviyorum nede nefret ediyorum..
ben somut gündelik hayatta gördüğüm şeylere bakarım gerisi hava civa...
referandum da oy kullanmayacağım...
dostum yuksek yargı diye bir seymı var zaten onu ele geçirmişler kararlarına bakıyorsun cogu hukuksuz kişiler kanunlara gore degil kendi insiyatifine gore karar veriyor yeni anayasaya hayır demek akıl karı bir iş degil darbe anayasından kurtulacaz bunu istemiyormusunuz çok iyi olmayabılır ama eskisinden kat kat iyi
iyi olan ları sayarmısın kardeş öğrenelim hesapsız sorgusuz insanları içeri atmak sadece muhalifleri niye diyarbakır belediye başkanını iceri atamıyorlarda gercek muhalifler hep içeride madem ele geçirmişlerde niye hükümetin içindeki hırsızlara birşey yapmıyorlar konu dokunulmazlıklara geldimi çevir kazı yanmasın bunlar gercek müslüman olsalar iktidar olmadan yabancılara verdikleri sözleri tuttukları gibi vatandaşa verdikleri sözleri yerine getirirlerdi