demekki bir yarası varda,bu yüzden gocunuyor.
bunların yüzünden bitmiyor terör.gündemden düşmek istemeyenler,istediği gibi oyun oynuyorlar...
Printable View
demekki bir yarası varda,bu yüzden gocunuyor.
bunların yüzünden bitmiyor terör.gündemden düşmek istemeyenler,istediği gibi oyun oynuyorlar...
bakın balyoz balyoz dedilerkafalar karıştı ama davada tutuklu yokdava kapandı dert yukarıda anlatmaya çalıştıklarımız yarın aynı suçlamalar bugünkü hükümet için yapıldığında bakalım tepkiler ne olaçak
size katılıyorum draculu 45
terörden beslenenler var da onun için bitmiyor vede böyle olduğu müdetce bitmezde
gercekten öyle birini hatırlıyorum fırat bilmemneydi adıda başbakan yardımcısıydı recep beyin hatta recep beyin olduğu idda edilen imzayla tırlarında esrar bulunmuştu sonra sessizce istifa etti hatta şimdibarzaniye yakınlığıyla görüyoruz ekranlarda ama bu beslenmiyordur taşarondur ama kimin onu siz söyleyin bakalım bilebileçekmisiniz
refarandum öncesi acıların çocuğu rolü tekrar ortaya çıkmaya başladı.bizim millet olarak tek sorunumuz acıların çocuğuna sövüp ama ona acımak, onu kollamaya çalışmak.akıl mantık izan namına hareket edemiyoruz.seçimlerde kaç kişi bir partinin ortaya koyduğu proğramı okuyup değerlendirdi ve ona göre oy verdi.bizler popülizme şakşakizme ki bunu her zaman tatbik ederiz.