Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler
Printable View
Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler
Akşamlara da filmleri sıkıştırıyorlar.Mehmet Ali Erbil'de 21'e kadar uzuyor.Diziler sürekli ertelendi.Söylenti doğruysa Mart ayında kendi dizilerini çekecekmiş yerli hemde.Bir yabancı asıllı kanal daha Türkleşme daha doğrusu dünyaca denilen sözcüğüyle dandikleşmeye gidiyor.İçeriği başka kanala atsınlar.Her platfromda olsun o kanal.Eski izleyicileri reyting uğruna önemsemedi.Alıntı:
Zaten Mehmet Ali Erbil'in programını bir kaç saniye baktım anlayamadım ne olduğu.Bu kadar kalitesizlik olmaz,taş devrine geri gittik Tenete sayesinde.Zaten yeteri kadar aynı tarzda kanal var.Türk halkının çoğunluğu seyrediyordu.Millet karar veremiyor neyi seyredeceğine.Şöyle farklı,kaliteden anlayan kişileri de yüzüstü bıraktı.Teşekkür ediyorum Tenete'nin yeni takımına:bangin::nono::mad2::rtfm::angry8:
çok güzel ama biraz daha vizyon filmleri oynatmasi gerekli
Beğendim güzel olmuş,diğer kanallarda da yenilikler olsa daha da güzel olur
arasıra seyretim bende yeni şeklini beğendim.
TNT yeni icerigi cok daha guzel eskisinden
Benim Türk medyacılığına kafam basmıyor o kadar rezillik o kadar reyting.Dünde Çember adlı bir program vardı Show Tv'de.Valla insan olduğumu unutuyorum medyacığımızı görünce bu kadar seviyesizlik en gelişmemiş ülke de bile yok.
@neroman sen cırpınıp dur :) ankette bile % 67 bu TNT daha iyi oranını göruyoruz bizim milletimiz bu tür kanalları seviyor tnt belirli gunlerde yeni sezon cekilmiş türk filmleri yayınlarsa bence dahada başarılı olur düşüncesi içersindeyim:45:
Anlamadığım noktolardan biride bu.Akşam saatlerinin çöp içeriğine de düzgün içeriğine de bırakmıyor.Seyreden vardı elbet ama filmlerin yerine dizilerini yayınlasın da yarım yamalak bırakılmasın.Tutan dizileride vardır House,Supernatural gibi.Bir sürü kişi Supernatural'ın bekliyor,edilmeyen beddua kalmadı kanala.Kabul etsede kurtulsak her kanalda aynı şey var.Bazem bakıyorum bir kaç sene önce bu na benzer bir olay vardı neydi acaba hangi dizi diye düşünüyorum.Bir farklılık,fikir üretmek yok.Espirili birşey olsa facebook'ta yazılan espiriler,Türk medyası kadar dandik bir medya Dünya'da arasam bulamam.Film gibi aksiyonlu birşey olsa.Arka Sokaklar mesela,dizi tuttu izlendi bence baydı.Yabancı dizilerdede yok değil bu Ghost Whisperer'i izlerdim.O da sıktı.Tırnak kadar kalite göremicek miyiz?AB'ye başvuru yapmış bir ülkenin eminim değerlendirirken medyacılığımıza bir baksa bir de dizileri eklese 2. gün redediliriz.Dizilerde artık eski bölümlerini taklit ediyor,farklı karakterler sadece.Ama izleniyor,asıl tuhaflık burda.Bu nu da anlamak için Einstein'den bin kat zeki olmak lazım.Alıntı:
Cinsellik öne sürülmüştü,ama yabancı dizilerde daha sık görüyorum.Bizim ulusal kanallarımızdan çocuk kanallarıza kadar rezillik içerisinde.Çağ gerisi kalmışız,eskiyi tekrar edip dururuz artık.Yabancı kanallarımıza bakarsanız öncülük ettiğimiz,küçük gördüğümüz ülkelerde daha kaliteli yayın var.:present::present::present:(Uluslararası kanallar Fox,Cartoon Network,MTV,Nick,VH1)
Ama halk seviyorsa içeriği değiştirecek ama ayrı bir kanal açacak.Fox gibi Fox ila Fox Life,FX alakası var mı yok.Bir kanalda büyük kısma diğerleri orjinal kısıma hitap ediyor.Fox(Fox Life,Fx),Doğuş Grubu(NTV,NTV Spor,CNBC-e,e2,HDen),Nat Geo ve Disney tv'de olmasa farklı kesime hitap eden kanal kalmayacak