Merhaba arkadaşlar formunza yeni üye oldum. Sorunları ve çözümlerini inşallah yazışırız. Emek verenlerin emeğine sağlık teşekkürler
Printable View
Merhaba arkadaşlar formunza yeni üye oldum. Sorunları ve çözümlerini inşallah yazışırız. Emek verenlerin emeğine sağlık teşekkürler
benim ful Hd yumatu var üzerinde 1080 yazıyor. yeni sisteme göre güncellemem lazım ne yapmam gerek yardımcı olursanız teşekkür ederim.
tam düzenlenmiş bir liste var mı? Yardımınızı bekliyorum
kendinden uydulu tv ler için hazır kanal listesine ihtiyacım var tşk.ler.
PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER
hayirli aksamlar herkese foruma yeni üye oldum tesadüfen buldum frekanslarin degismesiyle beraber kanallarda sorun olunca arastirma geregi oldu neyse fazla uzatmiyim bende .media link blackpanther hd receiver var . burasi sadece hos geldiniz bölümü oldugu icin sorunumu buraya yazmiyorum herkese kolay gelsin.
hello to all
Dostlar Form´a bagimsiz YARDIM bölümü acamayiz mi? Sahsen Yardima ihtiyacim var ama konuyu nereye acmam gerektigine bir türlü karar veremedim keske bagimsiz bir YARDIM bölumu olsaydi
Hayırlı işler
Bayramınız mübarek olsun.
slm arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar..
Redline ts 7500 surekli acilip kapaniyor ne yapmaliyim
hayirli aksamlar arkadaslar beni araniza kabul ettiginiz icin tesekkürler.umarim sizlerden birseyler ögrenirim.herkese kolay gelsin.
Tşkler bilgilendirme için canlı canlı geldim burdayım fakat bir çok yere yazamıyorum malesef, dolaysıyla forumdan tam olarak faydanalamamaktayım sebebi nedir.
tam aradığım bir ortam hazırlayanlara teşekkür ederim
:459956: Tüm foruma selamlar...
Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum. Emek verenlerin emeğine bilgisine sağlık teşekkürler
piko 207 son yazılım hakkında bilgisi olanlar bana yazsı
greeting everyone on the forum ..
bu forumu beğendim ama daha sade olmalı
Herkeze Merhaba
forma katılalı çok haber bilgi paylasımı alıyorum butun arkadasların eli ağlık tesekkurler
Gerçekten harika bir site.teşekkür ederim herkese.kolay gelsin.emege saygı.
herkese selamlar.
hoş bulduk saygılar
herkese merhaba bende artık burdayım :)
Bende aranızdayım :)
Merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım umarım hep bırılkte guzel vakıt gecırırız..
Herkese tekrardan hoşgeldiniz dogru yerdesiniz.:)
Değerli forum yöneticileri ve üyeleri aranıza yeni katıldım herkese saygı ve selamlar.:sunglasses2:
selam
Selam kardeş.
İlk sorumu sorabilirmiyim.
slm arkadaşlar bende burdayım artık redline yazılımlar dönüşüm yazılımları ile ilgili paylaşımlar yapacam bunu için yetkiye gerek varmı bu şekilde paylaşabilirmiyim saygılar
evet hocam redline için paylaşımlarım olacak foruma bir kaçtanee yazılım verecektim eklenti dosya yükleme yetkim yok
bizede yer varmı bu forumda
:)
Banada yer warmı bu formda; )
foruma yeni katıldım ankaradan erkanb en selamlar
Hoşgeldiniz forumumuza
hoş geldin kardeşim süpersat ailesine
Kardeşim hoş geldin aramıza
Hoşgeldiniz forumumuza
güzel
Merhaba Arkadaşlar:wave:
Herkese Merhaba
İzmir'den selamlar. Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
İzmir'den selamlar. Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
hoş geldiniz iyi paylaşımlar dilerim
bana redline br5000 2011 1 ağustos yazilimi lazim bir turlu bulamadim
Merhaba Arkadaslar
Nigdeden selamlar
merhaba arkadalar gm 40400 remote ııkta kaldı
çözümü varmıdır
Hoş bulduk arkadaşlar inş. yararlı olur.:sunglasses2:
Herkese selam arkadaşlar. Teşekkürler.
hello to all members :wave:
merhabalar arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar bende goldmaster marka. 1045 modellı cihazı var cihaz bana gelgınde açılıp kapanıyor. Cıhaza yazılım attım sorun duzelmedi. açılişta saat kalıbrasyon ayar dıyor o ayaro kapattım. Yıne de arıza dewam ediyor. Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz.teşekkür ediyorum
merhaba herkese korax ultra hd TKGS