Arkadaşlar UE40ES6340 SAMSUNG led smart tvye bu pogram olurmu .dosyayı flaş bellege atıp denedim olmadı .lütfen yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Arkadaşlar UE40ES6340 SAMSUNG led smart tvye bu pogram olurmu .dosyayı flaş bellege atıp denedim olmadı .lütfen yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Çok teŞekkÜrler İnŞallah becerebİlİrİmmmmmmmmmmm
[QUOTE=okutucukemal;721666]Arkadaşlar UE40ES6340 SAMSUNG led smart tvye bu pogram olurmu .dosyayı flaş bellege atıp denedim olmadı .lütfen yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler arkadaşlar yardımınızı bekliyorum lütfen bi yardımcı olun
arkadaşlar vestel smarttv de çalısıyormu
Harika
arkaşlar bunun nasıl yükleneceğini ayrıntılı bir şekilde anlatacak birisi yokmu smart +A TUŞUNA BASIYORUM HİÇ BİR ŞEY ÇIKMIYOR
ayrıca dosyayı usb ye yüklüyorum tabiiki rar dan çıkardıktan sonra yüklemeye gelince dosya yok diyor
arkadaşlar biri nasıl yükleyecegimizi anlatırsa çok memnun olacagız lütfen yardımcı olacak kimse yokmu şimdiden teşekkürler
tşekkürrlerr
süperrrrr
sadece samsungtv lerdemi.. yoksa sony lerde veya android bazlı hd sat receiverlerde de yüklenebilirmi acaba.
tşkler
doyayızar zor kurdukta bazı playerler çalışmıyo mesala uyduhane player yutube nktv player bayaga ugraşmak lazım
tesekurler eline salik
vestel smartta çalışırmı . lütfen
arkadaşlar bu pogram samsung ve lg tvlerde çalışıyormuş.filmler diziler iyi de diger pleyerler çalışmıyor kurması basit .dosyayı indir rardan çıkart flaşa at tvye tak tv nin fişini çıkar tak tvyi aç smart tuşuna bas oturum aç tuşuna basarak oturum açacaksın .samsunk hesabı develop yazacaksın şifre karşısına oooooo yazıp oturum açılacak.otumdan sonra tolos tuşuna yani araçlar tuşuna basacaksın karşına bir menü çıkacak en altta ayarlar satırına inip o***de sonra karşına hesap yöneticisi diye bir menü gelecek o menünün alt köşesinde gelişme diye bir satır gelecek o satıra o*** de sonra karşına sunucu ip ayarlama gelecek onada o***de daha sonra karşına o.o.o.o.diye bir yer gelecek orayada ip adresini gir 91.203.212.202.sonra o***de sonra kullanıcı uygulama senkronizasyonu o***le pogram yüklenecek yüklenmezse tekrar tekrar dene ben 5.6 defasında kurabildim
tesekkur ederım nezamandır bunu arıyordum
TeŞekkÜrler
Samsung f6340 aldım yarın geliyor umarım bu uygulamayı yüklemeyi başarırım?
tesekkürler
Merhaba arkadaşlar.
Samsung 40f6340 modeller allshareyi desteklemiyormu? Bağlantı yapamadım?
Ben iptv yukleyemİyorum
tesekkurler
çokk iiii
nstreamLmod player programını nasıl indirebilirim
Guncellemeyelim
saollll a.
TeŞekkÜrler
bu uygulamalar samsung 46f5570 serisinde çalıştaramadım usbye takınca dosyalar yok diyor
tesekürler dankeeee
91.203.212.202 ip adresi ile yükledim herseysüper yalniz uyduhane deki kanallarin hicbirini acmadi
tesekkurler
teşekkürler.
tüm emekleriniz için teşekkürler
güzel paylaşım olmuş elinize sağlık
samsung F7000 modelinde yapabilen oldumu
tesekkurler:45:
proramda viris uyarisi veriyo indiremiyom
eywallahh
elinize sağlık
Teşekkürler
samsung tv ye usb taktık ama hiç bir şey yüklemedi. Youtube videosu koymuş arkadaş ama gizli video diyor.
Teşekkürler programları verilen ip adresinden yüklemeyi başardım fakat, TV açıp kapayınca tüm uygulamalar gidiyor. Birde develop kullanıcı adıyla girmek istediğimizde şifre bölümü aktif olmuyor. varmı bir çözümü
admın eline saglık kardeşim ama tv kanalları açılmıyor hiç biiri nedendir acaba teşekkürler emegine saglık
teşekkürler
paylasım için tskler
develop kulllanıcı adı zaten kullanılıyor diyor e serisinde
TeŞekkÜrler
Teşekkürler
e serisinde uyduhane tvye girilmiyo yani açılmıyor acaba sebebi nedir
denicem
teşşekkürler daha denemedim ama acaba dsmart ın şifrelediği kanallarda varmı varsa nerede
Güzel bir uygulama. Emeği geçenlere teşekkürler...
Elinize sağlık
elinize sağlık deneyeceğim
eline saglik güzelmis
tesekkürler