Arkadaşlar, yüklediğiniz yazılımlar durup dururken tekrar şifreleniyorsa alıcınızı kumandadan kapatıp açın şifreler açılıyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaşayım dedim.
Saygılar.
Arkadaşlar, yüklediğiniz yazılımlar durup dururken tekrar şifreleniyorsa alıcınızı kumandadan kapatıp açın şifreler açılıyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaşayım dedim.
Saygılar.
bende ne takılma nede çözmede sorun oluyor yazılımı tekrar yukle hıç sorun yok
Neden yeni konu açılmıyor neden her konuda dosya yok diyorsanız!!Alıntı:
-Her yazılım için benim kendi prensipim Yeni konu açılmaz ve dosya verilmez birinci mesaj guncellenir.Sorunyaşayanlar ilgili bölümde kendinden sorunu varsa illaki soracaklar ve aynı sorunu yaşayan diger uyelerden cevap alabilirler
(Yoksa her yazılımda her softcamda konu acılsa forumda yazılım kaosu oluşmuş bu olur)
ÖRNEK-SUNNY-KAON Bölümüne bakın her yazılım gelince yeni konu acılıyor.sorular aynı kanal kilidi neden acılmıyor nasıl duzeltecem 219 v4 dosyası nerede ve bunun gibi soru .Bu sorular bir önceki yazılımda gereken sorulara cevaplar veriliyor sonra tekrar bastan aynı cevaplar.
Bu şekil sorunlarla surekli mesaj tekrarı yapmak istemiyoruz aciko ve goldmaster bölümünün düzeni bu sekildedir( Ben üstlendigim için)
*** bolumune bakmasam anlamıycam ***ın değiştıgıni
serkan bey,
aciko 3224 model yazılımlar çıkmayacak mı
çıkmayacak ise yerine nasıl bir yazılım atılabilir
teşekkürler
hocam eprassario dan haber varmı yarın keyler gidecek yeni yazılım gelecekmiymis yarın ntvnin problemini çözerken belki yeni tps keyleride girerler olabilirmi?
aciko için bugun gelırmi yazılımlar
Valla bende sizler gibi bekliyorum emre muhendisi yakalarsa mutlaka alacaktır yazılımı
Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Serkan kardeş, bu ceymisbond filimlerini geçti valla. Bu iki firma tüm sorumluluklarını Emre kardeşin üstüne yıktıysa; yıkılsın bu firmalar. Başka ne deyim gecenin bu saatinde kafalar iyiyken? Hepinize başarılar diliyorum.Alıntı:
Saygılar.
yazılımlarla ilgili son bir gelişme varmı hocam gözünüzü seveyim ntv işinide hallediverin hersey yolunda gibi zaten birde ntv ve son yazılımlarda olursa cok memnun oluruz
pazartesiye kaldı heralde
hocam onu anladık zaten emprassario ntvnin sifreye girdiği zamanı haber edin onu biss *** kısmına ekleyelim demişti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calısıyoruz ama malesef mesajlarımızı doğru okumuyorsunuz anlasılan:boese157:
Hani bir laf vardır eller çıktıu aya biz kaldık yine yaya bu söz sanki biz acikocular için söylenmiş anlayamıyorum 17 sabahı neredeyse tüm cihazlar tps auto yazılım çıkarıyor Pazatresi oldu biz yazılım çıkaracak koreliyi yakalamaya çalışıyoruz. Bu sorun böyle sürüp gidecek mi biz aciko madurları tüm cihazlarla aynı gün hiç yazılım alamayacakmıyız. bari emre üstat soft cam dosyası aciko 4225 için *** editörü ile nasıl yapılacağını öğretsin akan kardeşim s. wiew freex gibi sofgt cam dosyaları gibi yükleyip aynı gün seyredelim ne olur emre usta artık sesimize kulak ver.Bizleri şaha kaldır.diğer cihazların önüne geçmemize şans ver............:praying:
İçimdeki ses hiç yanıltmadı ve o yüzden cihazımı değişmemi söyleyenlere kulak klabartmıyorum. Kimi zaman o lafları söyleyenler haklı cıksada .. diyorum ki: bir gün patlama yapıcak Aciko....
Bu konuda ilgili arkadaşımız emre elinden geleni yapıyor ancak bazen Aciko kullanıcılarınında haklı serzenişlerinide haklı görmek gerek, çünki almaya gittiğinde adını söylemeyi telaffuz edilemiyen markaların yazılımları ne yazikki gününde cıkıyor.
Saygılarmla
aciko cihazlar hakkında herşeye rağmen ben arkadaşlara güveniyorum ve bir gün gelecek herkesten daha şanslı olacağımıza inanıyorum
kimse kimseye yağçılık yapmasın bundan sonra acikolara zor yazılım gelir zaten emrenin de şu an okulunun bitmesine az kaldı daha fazla bu tip olaylarla kafasını yormak istemiyor yazılımlar ithalat yapılırken vardı şimdi ise :46: herkez başının çaresine baksın aciko çıktığından bugüne 1000 nin üzerinde cihazını sattım şimdi kara kara:49: ne yapayım
gecenhaftayı telafı ederler bugun gelir yazılımlar inşallah
ben denedim gm 30700mx e ama acmadı cihaz 9900 elit yazılımını
bazı markalar autoyu tam yapmış yanı yeni yazılım yapmadan butun keylerı yukluyolar ozel loaderlarla muhendis arkadasda sık yazılım edıtlemekle ugrasmaz butun fırmalar artık usanmaya basladı tps bu hızından bazı fırmalardada aksıyomuş yazılım çıkması lufen serkan bey bunuda iletın firmaya emınım akıllarına gelmiştir bu yol neden yapmıyor anlamıyorum bu arada ilk tps autoyu temmuz ayında acıko çıkardı dıye bılıyoru firmanın yazılım hıın bu kadar dusmsi akla gemıyce birsey çok az modelı var ensn yazılım aksama olucak fırma dıye dusunurdum
inşallah
birde astradaki mtv paetıde diğer makınalarda umarım bunada gelır
arkadaşlar lütfen yazılarınızı küçük harflerle yazınız
serkan hocam bu yazılımla ilgili emprasarrioda bir gelişme yokmu sizin onunla kişisel temaslarınız vardı galiba
Arkadaşım şu an için bir gelişme yok tps sistem değişikliği yapmakla meşgul tam olarak sistem yerine oturunca elbet üzerinde çalışılır yazılım gelirsede ilk burda verilir gözünüz supersatforumda olsun bizden ayrılmayınız.:45:
11400cım lere aciko birşeyler yapıyordu. Oda işi bıraktı herhalde ,yine umutsuzca bekliyoruz artık.
selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldım wiew acık tps de gelip gidiyor private***** geldiği zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalı seyredebilirmiyim..
not: acikodan memnunum verdiğim para ile hiç yazılım gelmesede wiewim var
Bu yazılımlarda BİSS ler var.sirius uydusu var.ASTRA HOT X ***** kanalları var.Yani yazılımlar tps gitti diye rafa kaldıracak yazılımlar degil.
editttt....
arkadaşlar acaba yeni yazılımlar varmı yoksa benmi bulamıyorum yanlış görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazılımı var heralde bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
arkadaşım bu 4225 5225 yzılımlar için link arızalı heralde tıklıyorum sayfa açılmıyo ya bende bir sorun var yada link arkadaşım acaba bu link girmek için hani yıldızla falan alakası varmı
Cihazım aciko 5222 cı, 04.05.2006 yazılım var.. Rai, Sgr ve Tps kanallarının keylerini gidiğimde, cihazı açıp kapayıncı keyler aktif oluyor. Ancak, 30 saniye kadar sonra görüntü donuyor ve şifreli kanal diyor.. Kısacası açmıyor.. Çözümü var mı ? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
@volkan1065 ok ustam yaptim canavar gibi oldu...yazilim atarken elektrikler kesildi flash uçtu diye korktum ama flash korumasi var cihazin herhal bisey olmadi..ustam birde gm11200fta için hangi aciko yazilimi uyuyor acaba?
Bende aciko 5222 cı ve 04.05.2006 tarihli yazılım var.. Rai, Sgr, Multi keylerini girdiğimde, cihazı açıp kapadıktan sonra keyler aktif oluyor.. Ancak 30 saniye kadar açıyor sonra kapanıyor ve şifreli kanal diyor.. Sebebini bilen ve yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..
arkdaşlar 14.11.2006 tahrili yazılım var heralde en son başka yeni bir yazılım varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilrimi
pardon arkdaşlar model söylemeyi unuttum
arkdaşlar gm20400cım makina aciko4225syk yazılımı var
tşk
arkadaşım aciko için en son 14.11.2006 tarihli yazılımlar var birde goldmaster orjinal menülü 15.11.2006 yarihli yazılımlar var amasen acikonun yazılımını kullan.
volkan arkadaşım çok tşk
bilgi için
kolay gelsin
[QUOTE=®adakoglu;96467]Çihazların emu yazılımında eksikler oldugu için böyle yapıyor.Çihazına Açiko 5225 SKY CIM yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımda sorun yok.
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE
Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme rağmen cevap alamamıştım.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. İligiye, alaka, geçte olsa çok teşekkürler..
şimdi arkadaşlar bi tane 11400 cim var elimde
aciko menülü yapalım dedik olmadı
forumdaki 4225 aciko yüklüyorum cihaz açılmıyo simsiyah ekran
nerden bulduğumu hatırlamıyorum bi tane yükledim cihaz aciko oldu ama
benim cihazım 11400 cim 6382 ile girdiğimde elle yazmak için biss bölümü yok
ben yanlışlıkla modelini mi düşürdüm
goldmaster sitesinden orj yazılımını yüklüyorum cihaz yine açılmıyo
forumdan indiriyorum ondada açılmıyo
önceki yüklediğim aciko yazılımını attığımda çalışıyo cihaz ama biss menüsü aktif değil
not: yazılım yüklemeden önce ve sonra boot dosyasını atıyorum talimatlara uyarak yükleme yapıyorum
şimdi benim yapmak istediğim aslında bu cihazı bu gün itibariyle en verimli vede full vaziyette kullanmak
yazılım güncelleme - modül-keyler falan
linkleri tek tek verebilirseniz sevinirim
önce bunu sonra bunu yükle gibi..
peder kafamın etini yiyo
nası elektronikcisin diye ben telefon tamircisiyim uydu cihazı tamircisi değil ama gel de anlat:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
arkadaşım ilk olarak cihazındaki problemi gidermeliyiz yani cihaz çalışmalı görüntü gelmeli şidi ilk olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. orjianl yazılımı alıp yüklüyorsun (ilk boot sonra yazılım) ondan sonra cihazını fişe takıon uydu kablosunuda takıon bi kanalı seyredion eğer sinyal falan yaoksa disgc ayarını yap. ondan sonra güncel emu yazılımını yüklersin.