sayın memoli bey next amigo korax ipbox a çok benziyor bu cihazın yazılımı ipboxlara olmazmı .iptv dosyaları oluyor. ama görüntü kalitesi pek iyi degil
Printable View
sayın memoli bey next amigo korax ipbox a çok benziyor bu cihazın yazılımı ipboxlara olmazmı .iptv dosyaları oluyor. ama görüntü kalitesi pek iyi degil
Merhaba ,
Nasıl yedek alacağım peki ?
süper
tessekurler bakalim
:459956:
tesekkurler elinize emeginize saglik
teşekkürlerrrrrr
tskler
Tesekkurler
liste uydu kullanicilar icinmi yoksa Iptv?
tşk..
süperrr
Thanks for all boy
hediye serverver bitti herhalde tam avrupa maçları zamanında neyse gönderenlerin emegine saglık teşekkürler
boş olayım sizlere bir dosya hazırlayacam arkadaşlar
bazı görüşmeler yapacam olumlu olursa sürprizim olacak sizlere
herkese kolay gelsin
teşekkürler emegine saglık memoli bey
teşekkür ederim paylaşımlarınıza
BENDE KORAX FUN PLUS VAR BUNLARIN YAZILIMIYOKMU ONBEŞ GÜN ÖNCESİNE KADAR EMULAN ASTIRADAN BULSATAN AÇIYORDU DOVLANT PİT 07.91 DEN ŞİMDİ NE BİSLERE NEDE CEİVORKUSLARA NEDE İRDATO BİRE NEDE TRT BİSLERİNE BUNUN YAZILIMINA ÇIKACAKMI KORAX FUN PLUS LARIN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM HAYIRLI AKŞAMLAR
tesekkürler
teşekkürler
thanxxxx
:rockon:
Teskkurler:clap2::
Teşekkür
süper
tesekkürler
emeğinize sağlık
Teşekkürler
teşekkürler
sayın hocam server açıkmı şu an forumda öyle anladım ben
slm arkadaslar benim cihaz siyal yok diyor canak guzel ayarli fabrika ayarlarina dondum gine ayni sinyal yok nedendir yeni yazilim yukleyince degisen bir sey olurmu aceba
SELAMLAR ARKADAŞLAR BENDE YENİ ALDIM KORAX UYDU ALICISININ O KADAR UYDU KULANDIM Kİ BİRDE İPTV PROGRAMIN UCUZLUK OLARAK SÜPER BİR CİYAZ BİR ÇOK FORMATI CALIŞTIRIYOR
Thanks
teşeekkürler
Sgl memoli!
teşekkürler
teşekkürler
Emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik
korax malesef eski cihaz diye yazılım çıkartmıyor ve sanırım en son yazılım bu inşllah stabil çalışıyordur.
kanal üzerinde izlerken donup kalma
ip tv lerde donup kalma
youtube o kadar önemli değil am olur tabiki
inşllh bu sorunlar düzelmiştir bu yazılımla :praying:
teşekkürler
slm ben yeni yim bur da sadece bilgilenmede yardimci olursaniz.ögrenmek istedigim sade korax vip tv hd internet üzerinden nasil kanal kaydi yapabilmem gerekiyor tesekürler.
EMEGİNİZE SAGLIK İNŞALLAH DAHA İYİ BİR VERSİYONU CIKAR YARDIMCI OLURSUNUZ BİZLERER
bu yazılım güncelmidir
iyi günler
yardim korax ip box iptv leri baglanmiyor güncellemek istiyorum internete bagli degil gösteriyor fabrika ayarlarina gidiyorum yine düzelmedi yardiminiz icin cevap bekliyorum
teşekkür ederim
deneyecegim
yazılım nerde tşk