merhba program hata veriyor. devam edilemiyor.
Printable View
deneyeceğim umarım olur
TŞKKÜRLER
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
risk size ait
Medion smart portalı kullanmak isteyenler için swprofile dosyasından sırasıyla "config-connectivity-portal-portalmode-hex ini 0x00000002 yapıp sonra "config-customer-name-name" kısmında VESTEL yazan yeri MEDION yapıp kaydedin.
Full yazılım oldugu sürece sıkıntı yok ama Yükleme ler yükleyene ait ben toshiba ya bile değiştirdim panosonic yaptım full yazılım oldugu için kafama göre takılıyorum garantisini bitmesinde 18 ay var daha risk bana ait :)
cok sağol çokça kişinin aradığı bit konuya çare olmuşsun
vestel mb100 için netflix yükleyemiyorum lütfen detaylı anlatabilir mi bilen biri
HARİKA
Meehaba foruma yeni üye oldum. Vestel UA9300 mb100 anakart için güncel bir yazılım var mı?
emeği geçen herkese teşekkürler...
indirmek istiyorum
merhaba , vestel UA8900 aldım , netflix bende de çıkmadı , deneyecegim , sonuçları paylaşırım. şimdiden teşekkürler
Mb100 anakart var az önce yaptım . Patch yaptıktan sonra , editlenmiş dosyayı profile isimli bir klasöre atın öyle yükleyin. Tv de herhangi bir yükleme yazısı görmüyorsunuz. Kapatıp açınca Netflix gördün.
Deneyeceğim inşallah becerebilirim. Teşekkürler.
Süper oldu gerçekten. Çok çok teşekkürler.
deneyecem bakalım inşallah olur
kardeşim iyi güzelde program yanıt vermiyor hatası çıkıyor sürekli sen editlenmiş halini göndersende biz buradan direk indirsek daha iyi olmazmı bize sadece netflix lazım başka birşey istemiyoruz bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim mb100 için istiyorum
Merhaba her TV'nin profil dosyası farklı, bu sebeple kendi TV nizin dosyasını editlemeniz gerek, ben yada başka bir arkadaş dosyayi yollasada sağlıklı olmaz Netflix ekleyelim derken başka sıkıntı çıkabilir.
Bu sebeple TV nin orijinal profil dosyasını her zaman saklayın.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar mb130 bvr aktif oluyomu bilen varas baylaşsın
MB130 ANAKARTLI BVR AKTİOLUYOMU MODEL 4K SMART 55 UD 9300 SN8154802800252
Uzun uğraşlar ve tüketici hakem heyeti kararıyla 48UA9300 Yerine değişim olarak 49UD9200 Verildi vestel tarafından, yeni bir cihaz mb130s anakartlı QUİ Menülü, smart yönü mb100 ve mB120 ye göre bir tık daha iyi. ama bana göre yazılım olarak eksileri var özellikle görüntü modları arasında.
4K-3D SMART 49UA9400 49" LED TV
Bendeki de bu model ama ben bu televizyonu kendisiyle değil HDMI portlarına 2 uydu cihazı bir tablet ve 1 adet android player ekledim öyle kullanıyorum. Görüntü kalitesi çok iyi bir tv. Ayrıca telefondan bile bağlanılabiliniyor. Hatta networktan win 10 üzerinde oynatılan medyalar bile yollanabiliniyor. En hoşuma giden kısmı da bluetooth kulaklık bağlanılması. Kendi smart olayı bence berbat donmalar kapanıp açılmaları çok sıkıcı. Tabi bendeki eski bir model.
İki adet iptv uygulaması var net üzeri çalışan. ssiptv güzel çalışıyor ama her panel akışını desteklemiyor. O da sıkıntılı.
ï‡*
 mb130 sn8154802800252 bu modelin ful yazlımı varmı var muknse baylaşırsan sevinirim bd bunun bvr özeliği aktif oluyomu yardımcı
Full yazılım için üstte size link vermiştim, linkte full yazılım başlığı altından seri no ile temin edebilirsiniz. full yazılımlara servis arkadaşlar erişebiliyor sadece. pvr özelliği modlama ile aktif oluryor, vestel malesef lisans ücreti ödememek için pvr özelliğini aktif etmiyor.Alıntı:
mesela her modelde olmasada bazı özellikler kapatılıp açılabiliyor editleme ile bunların kapalı olma nedeni genelde lisans ücretinden kaynaklanıyor.
netflix, digitürkplay,tivibu vs. bazı uygulamalar.
usalas (motorlu çanak kullanıcıları için)
Pvr
hdr
dolby audio gibi
Teşekkürler çok faydalı
s.a vestel smart 4k televizyonumun anakart modelini nasıl ögrenebilirim
Teşekkürler üstat
bende denicem umarım netflix yüklenir
Ustam kolay gelsin konunun üzerinden zaman geçmiş ama bana da şimdi lazım oldu bende de 48ua9300 var anakart mb100 netflix için forumda benzer bir başlık buldum
Burada 1505 kodunu girerek yükleyin diyor ama direk yüklediğimiz zaman fabrikasyon yazılımı yedeklemezsek sıkıntı çıkar mı senin tarif ettiğin yoldan yedeklemeli daha kesin gibi görünüyor diğer yol biraz basit gibi ama sıkıntı olur mu diye düşünüyorum teşekkürler
Merhaba linkten güncel yazılımı indirip yükleyin, yazılımlar orijinal fabrika yazılımı, yazılım guncellediginizde Netflix gelecektir, gelmezse modlama yaparsınız.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vestel pişmanlık oldu maalesef
vestel
indiremedim programı
ben de uygulayacağım, inşallah yaparım bakalım
teşekkürler
:clap2::
arkadaşlar bende mb130 var bir turli bvr aktif etmedim bilgisi olan var baylaşsın na kadar yukledise tv profile dosyasın ayni hafızadakini geri yukluyor
Teşekkürler
48ua 4k netflix gelmedi
teşekkürler
teşekkürler
Bm100 Netflix iyi oldu. Teşekkürler. :459956:
çok iyi
Arkadaşlar, vestel mb100 2.700 yazılım yüklü ama youtubede video çalarken ses çıkmıyor neden olabilir? Ek olarak bazı kanallar taramada çıkmıyor, çıksa bile göstermiyor kablodan veya baŞka bir durumdan olabilir mi?
sizin yapacagınız siteyi sevim
DENEMEK LAZIM
:praying:
Eline sağlık... Süper olmuş...