TeŞekkÜrler
TeŞekkÜrler
at 1030 için uydudan otomatik güncelleme yapan yazılım yokmudur acep
BİRİNCİ MESAJDAKİ BENİM İŞİME YARAMIYORMUŞ ANTENCİ . AYRICA SİTEYE BAKTIM AMA BULAMADIM.O YÜZDEN YARDIM İSTEDİM .ÖYLE YAZMAna gerek yok
Ustam Bİzİ Fazla Bekletme 12 01 A5 Saygila:( R
SAYIN SNOPY,
Yukarıdaki tps auto yazılımı Sunny AT7010 DCİ 10.41.65 1MB için olanı da varmıdır? Varsa nerede bulabilirim? Saygılarımla...
Teşekkürler.
ADAMIN BİRİ BANA MSN'DE ABİ HOCAM DİYORDUN NE ÇABUK UNUTTUN O GÜNLERİ BEE...
insanın kendısıne saygısı olmazsa kımseye olmaz boş verin emeğineze sağlık saygılar yazıya bakarak bunu yazdım
Ellerine kollarına saglık iyiki varsın .:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ellerine sağlık usta
arkadaşlar benim 7010 dcı 12 c1 a5(daha doğrusu 8020 de 7010 a çevirdim) yukarıdaki BM 8400 CI yazılımı benim cihaza uyarmı Kup 230 la yüklemeyi denedim hata verdi.TEŞEKKÜRLER....
arkadaşlar bende sunny 9030 cı var. yukarıdaki oto yazılım bu cihaza uyarmı?
tşk.ler
teşekkürler
Next 2005 DCI - H/W : V12.CI.A5 / S/W : V02.00.07 bu cihaz da şuanda sunny yazılımı var hangi yazılımı yüklemem gerekiyor lütfen bu konuda yardım
Bu cümlenin anlamı nedir ? BEE..? Türkiyede 'hocam ve abi' kelimesi küçük büyük herkeze saygı amaçlı kulanılır bunda bir art niyet yoktur! ve böyle önemli bir sayfanın altında yazılmasını hiç yakıştıramadım burda insanlar bir şeyler paylaşmak için ziyaret ediyor, özel sorunlarınızı okumak için değil.
iyi günler.
eline emeğine sağlık ustam
arkadaşlar yazılımı yükledim ama bende açılışta şifre soruyor menü kilitli ne yaptıysam açamadım menü kilitinin şifresi nedir acaba
boşverin siz bunları n'olacak dönme 9030 lar?
sayın snopy usta ne oldu diyer serilerde bugün yazlım gelmedi acaba nezaman gelir
arkadaşlar bunu master şifresi nedir.
emeği geçenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş tıkır tıkır çalışıyor
Arkadaşlar bu yazılımı sizler deneyiptemi veriyorsunuz.İkincisi deneyip veriyorsanız altı haneli pin kodunu biliyorsunuz emektir.Onu neden vermiyorsunuz.000000 değil çünkü
ustalar 7400cım 12.03.a5
nezaman gelecek bir bilgisi olan varmı????????????
what's new with 1201a5
sayın snopyy arkadaşım sunny 1030 sky h/w 12 03 A5 yazılım ne zaman çıkar.
normal bordlara bu hafta veya hafta çıkacak orjınal btmler ama stream yazılımları bugün veya yarın gelecek
Selam Arkadaslar
Kaon Ksf 200z Icin Yazilim Yok Mu ?
16 80 91 Hw Ya Da Ona Uygun Bir Yazilim?
Tessekurler
@snoppy hocam kim bu insan bir desifre etseniz
ora 5010 dcı 12 c1 a5 cihaza once kurukafayı sonra bu yazılımı yukledim fakat noch yazısı cıktı ve tv ekranına once stream goruntu resmi geldi ve baska herhangi bir menu gelmedi kumandadan menu tusuna bastım fakat islem yapmadı bende tekrar normal sunny yazılımı yukledim yineden kanal araması yaptırdım cihaz eski programla calıstı baska ne islem yapmam gerekirdi
arkadaşlar bende 12 01 a5 cihaz var buna hagi yazılımı yükleyeceğim teşekkürler
şuanda uyan yazılım yok
12.01.a5 e
kanal editörü çalışmıyor
kanal editörü nasıl çalıştırılıyor arkadaşlar tıklıyorum açılmıyor
slm sunny 12 c1 a5 ve artı kuru kafayı buldum ilk önce kuru kafayı nmasıl atıcam ve bu cihaza hangi yazılım
yardımcı olursanız seviniriz 4 kişi aynı yazılım
kuru kafayı:cihazı arka anahtardan kapat programı aç port ayarını yap sonra cihazı arka anahtardan aç kendisi yüklenir.yazılımda konun başında senin hw ye uyan yani bm-8400cı yazılımını yükle.sonrasındada kanal editörü ile kanal listesini yükle tamamdır kolay gelsin.....
kanal listesi neyle yukleniyor?
12.c1.a5. yükledim açılabilen ne varsa hepsini
açıyor.sorunsuz çalıyor.Ellerine gözlerine sağlıkTeşekkürler SNOPY.
i dont send on your depot sorry
ellerine sağlık serkan hocam bizim 12 03 a5 de ekleyiversen saygılarımla
tesekkürler serkan abi