aynen. çok kaçtı bu dizinin tadı...
Printable View
aynen. çok kaçtı bu dizinin tadı...
mematiden ziyade pana filmin oturup bir açıklama yapması lazım kriz dewdiler engellendi dediler devlet yasağı vurdu dedilerAlıntı:
devammı tamammı
zaten yaz ayı geliyor cılkı çıktı dizinin bence çok büyük bir rant kaybettiler
selametle
bu dizi bundan sonra seyredilmez son bölümü çok saçmaydı
işin içine kadın girerse dizi seyredilmez özelligi kaçtı.o kız iskenderin kızı cıkarsa sasırmam turk filmlerinde böle olur genelde
eskiden yayınlanan g.amerika pempe dizilerini geçti. aşklar vadisi oldu resmen. pempe smartta oynansa daha iyi olur.
dün akşamki bölüm guzeldi ama yıldırımın ölümü çok yersız ve çok kötü oldu. halo enınde sonunda gidecekti ama yıldırım için erkendi. bakalım POLAT ve MURO bunun intikamını nasıl alacaklar. Anladığım kadarı ile bu dizi seneyede devam biri ölüo arkasından daha dallısı budaklısı çıkıo. Amerikalılar derken bu seferde israil ve araplar çıktı.
dizinin sonu gelmeye başladı.oynayacak adam kalmadı.
bundan sonra hareketli geçecek gibi halo'nun ölmeden önce söylediği söz varya benimkanım seni boğar diye
bu bölüm harikaydı sanırım krizden olsa gerek son 2bölümde seçkin karakterleri elediler diziden.ama son gelen cevat tam pisko ''bune yılmaz yakılcak odun falan ''gibi sözler adam yakıp yıkıyor hadı hayırlsıı..
vadi renklenmeye başladı son bölüm güzeldi
bence tozuttu yeni yüzler ortaya çıkıyor yeni insanalr çıkıyor ama eskilerin tadını vermez benden demesi
selametle
CEVAT: ben abimin intikamını alana kadar İstanbulu yakıcam,sen sen ol!burdan cıkma ki yanmayasın..
İSKENDER: bana bak cevat ister israile güven,ister amerikaya,ister rusyaya..Benim kafamın tasını attırma! Senide o manyak adamlarınıda zifte bular paramparça eder asfalt diye İstanbulun sokaklarına dökerim.....HERKEZ HADDİNİ BİLECEK ULAN..!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bence yeni kan lazımdı kim gelirse gelsin guzel olur çünkü senaryo saglam kurtlar vadisi bitmez cünkü malzeme cok
şekerim gitti gamze gittti ama mematinin çocuğu olacak.
oduncu cevat geldi bakalım bu cevatı ne zaman yolacaklar bır zamanlar testere vardı ona benzıo sonu nasıl olacak bakalım. ilk defa ıskender bağırdı bu adama bağırmak yakışıo ama her bağırışında ölecek gibi oluo.:puah::puah::puah:
Alıntı:
kendısı çok iyi bir oyuncudur. ilk başlarda çok yadırgamıştım ve ilk bölümlerındekı harektlerınde bıraz acemılık cekıodu ama sonra oturdu ben onu yıllarca uzun saçlarla dizilerde hep iyi rolde bir kardeş abi rollerınde gördüm.
KURTLAR VADİSİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ-VİDEO
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19 Mayıs 2009 10:48
Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da çok heyecanlı. Polat'ın karısına, düşmanlarından bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine yemin ediyor. İşte Vadi'nin 60. bölüm fragmanı...
Polat'ın karısına, düşmanlardan bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine neden yemin ediyor. İşkence yapılan Yalçın Bulut'un acı sonu... Vadi bu hafta da kan gölüne dönüyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 60. bölüm fragmanı...
VİDEO İCİN BURAYA.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
way be bulut öldü ha
gitti ya bulut :)
yav sankı bulut ölmedi o kurşun yanağından cıktı.
evet bulut ölmemiş ölmediğine sevindim.
bence olmaz cunku bulut yasatan memati oldu yanı onu kendi hastenesine alacak bu durumda ne olur dersiniz
bencede bulut mematiyle beraber çalışacak sonra yıldızı kaydıracak sonrası neler olacak bekleyip göreceğiz
son zamanlarda artık filmin can alıcı yerinde bitirmiyorlar sonunda ne olacağını veriyorlar bu haftada öyle oldu oduncunun rolü fazla sürmedi
Polat madem bu kadar kolay yakalıyordu bu darbecileri neden bu kadar bekledi yaw?
ya tam bulut'u niye harcadılar derken ölmediğini gördük ya diziden biri gidecekse güllü erhan ne güne duruyor bulut gibi adammı var dizide ya mematinin ortağına dokunmasınlar kafamı bozmasınlar benim:devilprv:
benım fıkrım polat, memati,abdul ve güllü 4'lüsü hıç bırzaman çıkmaz dızıden.hayırlı geceler..
hadi bakalım tüm severlere hayırlı olsun inş. eski güzellikleri kalır.
vay vay başbakanın vurulmasının arkasından tataroğlu davut çıktı galiba. İşler yine karışıo. Davut tataroğlu iskendere boyun bükmüş gibi gözüküodu ama demekki sessizliğini bu sezon bozacak.
Kurtlar vadisi özlemi bitti ama reklamlar can sıkıyoo
Memati - Muro- Deli Hüsnü ve Bulut tam gaz komediye devam.:)
yılmazda cevatı sattı bu filmede herkes herkesi satabiliyo artık memati, abdülheyden bile şüphelencem valla :)
bu bulut ne ayak ben daha tam çöemedim odamı devlet adına çalışoıyormuş?
polat bunu biliyormuymuş?
yok devlet adına çalışmıo ama tataroğlu hakkında bildiği bir çok şey var yada tataroğlunun zaaflarını bildiği için yaşlılar onu kurtardı. Zaten anladığım kadarı ile birdahaki bölümde diziden bir kaç karakter eleniıo Çetın ve Muro heralde ölüo muro en son ağlıyordu o mınubus patlamasında çetın ölecek galiba sonrasındada cafedeki patlamadada muro ama ne olacağı belli olmaz Muronun bir intikamı var Yıldırım.Alıntı:
Ayrıca Yılmazda İskenderın adamı çıktı Başbakanda o amerikalı adama boyun bükmüş gibi bakalım bu adamı polat nasıl çözecek nasıl izlendiklerini anlyacak.
Birde aselsan daki mühendis ölümlerine dikkat çekmek için geçte olsa bişiler yaptılar.
muro ve çeto ayrı bir tat veriyordu
Çorba Oldu iyice dizi...
Lost bu dizinin yanında halt etmiş :)
sizce iskender kendini vuracakmı?
bence vurmaz tutuklanacak ve müsteşara herşeyi anlatacak iş birliği yapacaklar
iskender orda kendini vurmayacak ama içerden cıkan ağa ile neleri paylaşacak orası önemli ayrıca örgüt ile olan ilişkisi ne olacak sanki burda bir denklem var.
birazda gladioya hazırlıyorlar sanki nasıl olsa vizyona girecek yakında
bu akşam kayınpeder sanırım öldü polat yana yana karısının ne diyecegini düşünür bakalım haftaya ne olacak guzel bir bölümdü
ben abdulheydende şüphelenmeye başladım adamı o vurdu hemde bile bile
sen dizinin o bölümünde heralde başka bişi ile ilgilendin abdulheyın vurduğu adamın silahını alan kayınpeder ercüment abdülhey geriye bakarken abdülheye ateş etti o sıradada abdülhe aracın uzerıne düşerken refleksle ateş etti ve öldü.Alıntı:
ama abdülheyde çıkabilir. Bulut bile yaşlıların adamı cıktığına göre.
acaba polat müsteşar kemali vuracakmı iskenderi almak için
dün akşamki bölüm süperdi.
Özellikle mematinin gülendam ile olan atışması.
Sonra Memati ile Beyazın konuşmaları.
İskenderin Truva ATI nı çözmesi ve ona karşı konuşması.
Polatın Yakışıklıyı benzettiği an ve onunda TRUVA atını çözüp TÜRK BAYRAĞI nın yanına yakışıklıyı asması şahaneydi.
Tabi orda BAYRAĞIMIzın yanına öle bir görüntü yakışmadı bunu birileri bilerek yaptırıo.
ZAZA tam komedi hele o 2 tane amerikan jibin arasında Doğan görünümlü Şahin le gezmesi yokmu ya tam komedi.