bence açılmaya dewam etsin etsinki sadece bu konulara mesaj yazmak için kaçkişinin daha üye olacagı görülsün aynı konuya kim kaç isimle yazıyor belirlensin
bence açılmaya dewam etsin etsinki sadece bu konulara mesaj yazmak için kaçkişinin daha üye olacagı görülsün aynı konuya kim kaç isimle yazıyor belirlensin
akp parti..........
tabiki CHP her zamanki gibi
Yeryüzünde her ulus yaptıklarına katlandığı “Yöneticilerinin sorumluluklarına ortak” sayılır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
"Ulusal egemenliğimizin çok küçük parçacığını dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan kuşkum yoktur."
(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)
bende AKP diyorum
benim oyum ak partiye arkadaşlar insanlar layık olduğu düzende yönetilmeye mahkumdurlar bizde elhamdülüllah müslümanca yönetilmek hakkımız deyilmi
bence hepsi aynı
:nono: :nono: :nono:Alıntı:
kardeşim sende kabahat .artık doktorlar bıçak parası isteyemiyor sen hiç genel basını okumuyon. sağlık bakanlığının şikayet hatları var artık.artık doktorlar muayenehanesine gidersen sadece muayene ücreti istiyor fazla isteyemez merak etme. :45: :45:
hiç bu zamana kadar hastahaneler böyle rahat olmamıştı merak etme sen dahada iyi olacak inşallah..saygılarımla....yinede inadına ..akp:45: :45: :45:
Kesinlikle katılıyorum.Şu an mecliste bulunan vekillerin kimlik ve geçmişine baktığımızda bu dahada belirgin oluyor.o zaman değişen nedir?Bence başkanlık sistemi gelmeli ve 2 turlu seçim olmalı.Zaten şu anda sadece başkanı seçebiliyoruz diğerlerini başkan bizim adımıza seçiyor zaten.:nod:
MHP Kazanır,Türk miliyetçileri kazanır ve de Türk'iyenin geleceği için MHP her zaman iktidar da olması gereklidir. şu andaki gençler hep hırsız yetişmektedir. gençler ülkenin geleceğidir,hırsız gençlikte ülkenin geleceği olamaz. Ancak hırsızdan vatan haini olur. önüne geleni soyar yaşlı genç demeden çeker esrarını içer hapını zıbarır.
sevgili arkadaşlarım geçenlerde de yazmışdım. kendimden alıntı olmasın ama tekrarlıyorum. Yeni bir ATATÜRK aramaktansa; hepimiz birer ATATÜRK olalım.
SAYGILARIMLA...
Parti olarak yönetim olarak en iyisi akp diyorum
saygılarımla
sizler burada neyi tartışıyorsunuz hepinizin evinde bilgisayarınızın başında..parti profagandası yapıyor kiminiz fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor yanaşmayanlara.yada muhalefet edenlere saldırıyorsunuz hiç düşündünüzmüü,daha dün teröre on gencecik evlatlarımızı şehit verdiğimizi,bir aşiret reisinin koskocaman türkiye cumhuriyetini tehtit etdiğini,bu ülkede sadece geçimini toprak ile sağlayan çifçinin halini,geçimini seneden seneye sadece fındığa bağlı üreticinin şu an içine düştüğü durumu ülkede ekmek alacak parası olmayanların halini,sizlerin klavyesini elinize alıpta ahkam kestiğiniz pcleri düşlerinde görenleri,bu sizlerin yaptığı bu anketler bu kesimlerinde.görüşlerini yansıtdığınımı sanıyorsunuz.bu anketler doğru olsaydı bundan önceki hükümeti oluşturan partiler.barajı geçemeyeceklerini bilselerdi seçime giderlermiydi.sizler ne kadar ucu açık yönlendirmeli yorumlar yapsanızda son sözü bu halk sandıkda söyleyecek.hiç kimsenin sizin profagandasınada ihtiyacı yok olamazda her şey meydanda.ne olup bitdiğini herkes görüyor.zamanı geldiğindede gerekeni yapacaktır bundanda hepiniz emin olabilirsiniz..
üstad kararsızım
genç parti
ANKETTE SON 2 GUN KALA :% 10 BARAJINI ASAN PARTİLER
AKP 350 38.85%
MHP 151 16.76%
CHP 132 14.65%
GENÇ PARTİ 105 11.65%
kararımı vermedım ama ak parti olmayacagı kesin.
kim gelirse gelsin vatana millete hayırlı olsun şimdiden kimler geldi kimler geçti
sonuçda kirizleri kemer sıkmaları büyük kesim olarak beraber çektik ..
yine sonuçda şu konunun altını çizeyim ne varki bize hizmet için gönderdigimiz
vekillerimizin önünde hep boynumuzu bükeriz etegini öperiz kula kulluk yaparız.
vede bunda da yarışırız bunun en büyük sebeblerinden biri kişisel terçih ve menfaatlerimizin ön plana çıkıp agır bastıgını görürüz ...
bugüne kadar oy kullanırken oy verirken hep milletce kişisel tercihler olarak ankaraya vekil yada diger anlamıyla millet vekili seçip gönderirken hep kesemizi
kişisel menfaatlerimizi düşündük böyle geldi böyle gidiyor ..
yine sonuçda turkiyenin vatandaşları olarak ülkemizin menfaat ve çıkarlarını düşünerek dogru seçimler yapsaydık bu gün milletce geldigimiz yerden binlerce
kat iyi durumda olurduk dogusuyla batısıyla refah düzeyimiz çok yüksek olurdu
örnek verirsek saymakla yazmakla bitmez bu gün geldigimiz noktada sorumlu
ararsak başımıza gelenlerden dolayı çuvaldızı ilk önce kendimize batırmamız lazım seçtigimiz partilere degil toplumlumun büyük bir bölümü egitimsiz ve bilinçsiz kendi bireysel aç gözlülügümüz tembelligimiz üretmeden bilinçsizce tüketme aman be ben çok kazanıyorum diyerek milyon dolarlık arabalar ve servetler sahıslar döviz ve ihracat yoksulu bir ülke düşünün bu ülke malesef biziz uzaklarda aramaya gerek yok...
seçtigimiz ve meclise gönderdigimiz vekillerimiz seçilmişlerimiz bize hizmet vermek için bu göreve gelirler ülkenin vatandaşlarının bireylerin mutlulugu için çalışırlar ve bunun karşılıgını maddi olarak bizim ödedigimiz vergilerle maaş olarak alırlar ama bu şimdiye kadar böyle olmadı hiç bizler vekillerimizin mutlu olması için elimizden geleni yaptık ve böyle geldi böyle gidiyor bizlerde bu kişisel menfaat ve tercih etek öpme sevdası bu ülkeyi bu günlere getirdi ...
çalışan vekillerimizede menfaat ve kişisel çıkarlarımıza uymadı uymuyor diye suçladık karaladık karalamaya çalıştık..
beyler arkadaşlar kim gelirse gelsin ülke yönetimine bizde bu kişisel menfatt açlıgı varken ülkenin gelecegi ve üzerindeki karabulutlar gitmiyecektir..
sonuçda her parti bir yerlerden dem vurur vaatler verir bu vaatler bizim kişisel
açlıgımızı menfaatlerimizi pof poflar verilen her vaaattler seçim zamanı 15 günlük progadanda siyaset zamanı beynimizi yıkar verilen vaatler dikkat ederseniz hep kişisel tercihlere yöneliktir çok az partilerimiz ülkemiz için vaatler verir sizce ülkemizmi yoksa bireysel çıkar ve menfaatlerimizmi ülke menfaatleri
her bireyin mutlulugu ve refahıdır artık toplumca bunun ayrıntısını bilerek oy kullanmamız gerekmektedir bırakalım artık el etek öpmeyi akıllı olalım ..
oyunuzu kime verirseniz verin gününüz hoş cebiniz bereket görsün.
saygılarımla..
Tabi ya sol parti denince Allahsızlar kitapsızlar geliyor değil mi aklınıza.İşte sizin kafanıza bunu böyle işleyenlerde kabahat.Sağ vatansever dinine bağlı diğerleri gomanist,Allahsız.Sizi de AKP çarpsın yaw o zaman.Uyan Türkiyem.Atam'ın kemikleri sızlıyor bu gizli şeriatçiler yüzünden,gerçek yüzlerini göstermelerine az kaldı...
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim.kimin kazandığı kazanmadığından ziyade tek partili iktidarlar herzaman daha hayırlı olmuştur ve yine hayırlı olacaktır.bu sadece bir anket ama seçimlerde oy kullanırken bu söylediğimi düşünürseniz hem sizin hemde bizim için hayırlı olur kanaatindeyim.saygılar.
kullanmış oldugunuz kelimelere dikkat ediniz öneri ve görüşler seviyeli düzeyde olsun arkadaşlar hepimiz kardeşiz bu ülkenin vatandaşlarıyız sonuçda her sıkıntıyı bu ülke vatandaşları olarak beraber çektik çekiyoruz yoksa kitlerim bu konuyu dikkat edelim.Alıntı:
saygılar
Haklısınız sayın Admin ama insan bazen kendini frenliyemiyor.Gözlerimizin önünde yaşanan gerçekler ve bunu görmeyen bir halk.Neyse haklısınız hepimiz elhamdülillah müslümanız.Hayırlısı neyse o olsun... :)
mesajın sılınme nedenı forumda agız dalası olmasın dıye sılınmıstır
burası uzgur bır forumdur herkes ıstedıyı gıbı yazı yazmaya hakkı vardır ama bız yazdıgını sıldık zaten uzatmanın anlamı yok dostum varsa derdın suyle bana
benim düşüncem yine akp yine 1 ci olacak
mhp kazanacak :45: :45: :45: :45:
mhp bu defa kesin birinci parti ve hükümet kurulamayacak
akp hükümetide bu ülkenin insanlarını nsıl olsa aklı başında kimse yok ne yaparsak görüneni görürler altındaki niyetimizi göremezler düşüncesinde ve şimdiye kadar özelleştirme adı altında bir çok yeri talan ettiler ben bazen kamu personeli sınavına girenlere sormak istiyorum hangi kamu kalmadıki hepsi satıldı ne sınavına giriyorsunuz ayrıca orman kanununa dikkat edin cumhurbaşkanı onaylarsa kimler tirilyoner olacak ayrıca gerçekten samimi bir hükümet yapılamayacağını bildiği boş kanun değiştirmelerle uğraşmaz ceza hukukunu değiştirip halkın devlete olan güvenini artırır ceza hukukunu a dan z ye değişse kim bişey derki açık ve seçik yuvarlak olmayan hırsız hırsızlık yaptığında bilecekki 10 yıl yatacam adam vuran katıksız ömür boyu hücre alacam tecavüz ve ahlaksızlık 20 yıl alacak felan diye kesin cezalar olsa yani bunları değişseler kim bne der ama yok göz boyamak nasıl olur kanun anayasa değişecez neden tehlikeli şeylerle oynanıyor bilmem bu vatana ihanet etmek suçsa suç neden oynanıyor avrupa birliğini kesin akp hükümetide istemiyor ama olmasıda işlerine geliyor çünkü orduyu böyle bağlıyorlar allah iyi etsin allah kurtarsın bu milleti
bu ülkenin geleceği için MHP kazanmalı diyorum...
türkiyenin gelecegi açısından mhp kazanmalı diorum başka bir çözümü yok bunun
bence ak parti firesiz yine iktidar olur başka seçenek parti yok çünkü
alternatifi olmayan tek parti diğerleri denendi ülkeyi felaketin eşiğine getirdiler darbelerle ayakta kaldık eskiyi yaşamayan bugünün kıymetini bilmez şu an huzur var istikrar var her akşam zamla yatıp zamla kalkmıyoruz ülke hedefine kilitlenmiş yoluna gidiyor, tabi bu huzurdan rahatsızlık duyanlar bunu istemezler
onun için sağduyulu olmalıyız teşekkürler..
seçimde düşünürüz
AKP nin yaptıkları bence ortada inş 2 seferde gelcek ve daha iyilerini yapacaklar elbirliği ile .....
akp ak parti
Şu ana kadar toplam 945 kişi oylamada bulunmuş...bakalım 1000 olacakmı...ben daha kullanmadım oyumu...bekliyorum son ana kadar...:)
Yorumlara bakarak oy verilmez kardeşim.İlgi duyduğun partinin planları nelerdir,proğramında neler var,kadroları,adayları kimlerdir.Senin fikirlerinle uyuşuyorsa öyle oy verirsin.Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun.Selamlar.
selam insanların bukadar sıkıntılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum.ben bazı düşünceleri paylaşmıyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim değişiklik iyidir.sağlıcakla.
cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir aminAlıntı:
muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir
kardeş yemin billah olsun şu an atlayıp edirneye gelip alnından öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düşünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacağım.çünkü onlarda maalesef amerikanın istediği gibi davranıyorlar.üstüne üstlük iktidar ortağı oldukları dönemde mhp li bakanların yolsuzluk iddialarıda cabası.hatta bi ara mhp ye çok kızan ülkücü abilerimiz doğu perinçek'in fikirlerinden dolayı isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çıktı oyumu işçi partisine vericem' bile dediler...kısacası bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kızarsa doğu perinçek'e veririm gıcıklık olsun diye...
o dediğin insanda ancak kıyamete yakın bir zamanda gelir kardeşim çünkü bizim ülkede koltuk sevdası ve milletini düşünmeyen siyasiler olduğu süreçte öyle bişey olmasını beklemeyiniz Yüce Allah İnsana akıl vermiş fikir vermiş düşünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için değil) öyle yapamıyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayız.
arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.
ben yeşil ışık yakacam..başka varmı arkadaşlar.ülkemizi düştüğü bataktan kim çıkardı..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama şu elimizdeki teknolojik gelişmeler onun zamanında ülkemize girmeye başladı.radyodan başka bişey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki değişiklik ile cep telefonlarının yolunu açmıştı.ama bugün hala küfredenler var yazık..ve ..hayret..!şimdi kabus dolu günler bitti. ver yansın ediliyo yine yazık..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaşına kadar çok politikacı gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara sağlıklı günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarıdır.ülkemize sahip çıkacaklarından adım gibi eminim.yönetim görüşleri ayrıdır,onada bişey diyemem yeri burası değil sandıktır..herkese sevgi ve saygılarımla ..bir kiraz ağacı düşünün .birde kirazları toplanmış sepete doldurulmuş kirazları bakın sepete hiç biri aynı boy ve özellikte değildir,çürük vardır ,çalık vardır,ama kökü aynıdır..saygılarımla..
SİZLER (İNSANLAR) LAYIK OLDUĞUNUZ YÖNETİMLE İDARE EDİLİRSİNİZ (YÖNETİLİRSİNİZ) HADİS-İ ŞERİF
şahsen ben ya Kominist Partiye ya da TİP 'e yani Doğu Perinçek'e vercem. baksana kırk yıllık solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çıkışları var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanındayız Eğin'lim....
şehitlerinden bahsederken kelle diyen adamın partisi,,,teror örgütü elebaşına ise sn.. diye hitap eden adama nasıl oy verebiliyorsunuz?Alıntı:
kırmızı renkle düzenlediğim yeri editle..şehitlerimiz sizin ağzınıza ve sn.başbakanın ağzına yakışmıyor bu tür laflar:45:
evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aşiretiz yaşadığımız yerde herkese saygı duyarız onlarda bize duyar aşiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGİLER
ak parti
şu zmana kdar özal haric diğer partiler ne yaptı bir hic onların icinde şu anda en iyisi ak partidir bunu kimse inkar edemez edenlerde olaylara at gözlüğü ile bakanlardır birde şöle bir söz vardır biz naılsak bizi yünetenlerde o şekilde olur ona buna laf atacağimiza biraz kndimizidüzeltsek olmazmı atalarımız bu günkü halimizi görse hepimizi kılıctan gecirirdi
Burda bile ki; hepsi okumuş insanlar, akp %40 oy alıyorsa ne diyebilirim ki? Herkesin oyuna saygı duyuyorum nasıl derim. Göz göre göre hırsızlık yapanları, devletin milletin malını ona buna peşkeş çekenleri, hortumladıkları paralarla gemi alanları ve Türkiye'yi tarihinde hiç olmadığı kadar, dünya önünde küçük düşürenleri görmeyip, yada görmezden gelip akpye oy veriyorlarsa, valla denecek bir şey yok. (Bütün bu iddiaları, iftiranın en büyük günahlardan olduğunun bilinciyle söylüyorum.)
Genel seçimlerde de (Allah Korusun) bu veya buna yakın bir sonuç çıkarsa; ben bu millet için milliyetçiliği bırakacağım.
Demekki millet buna layık diyeceğim. Aslında bunu geçen seçim sonuçlarını görünce de söylemiştim ama büyük konuşmuşum.
Demokrasi buysa, oyunu bir tencereye, 2kg bulgura satanlarla benim oyum birse ki öyle; Şehitlerin hatırına oy verdiğim partiden de vaz geçip, oy kullanmayacağım bir daha.
Saygılarımla,
Yukarıdaki yorumların çoğunluğuna bakıyorumda biz nerede hata yaptık diye düşünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiği gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceğini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babası simit satarak okuyup, kısa sürede zengin oldu da bir oğluna ABD.de villa diğer oğlunada milyonlarca dolarlık gemi satın alabildi ...???? 4,5 yıllık AKP. iktidarında kaç tane yeni fabrika bacasından duman tüttüğünü gördünüz ...!!! 80 yılda yapılan dış borç bu iktidar döneminde ikiye katlandı, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarında dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satılan satılan domates, biber kaçınızın sofrasında var. Garip guraba edebiyatı ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttı. yine bu iktidar döneminde hırsızlık ve gasp olayları önlenemez boyutlara ulaştı. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladı, Kıçıkırık aşiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayın, Mehmetçiğe kelle diyen ABD.nin ortadoğu eş başkanı olduklarını açıkça ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız artık söylenecek söz kalmamış. yurdumda tuz dahi kokmaya başlamış demektir. Yazıklar olsun ...!!! ATAM BİZİ AFFET SANA LAYIK GENÇLİĞİ, YURDU EMANET ETTİĞİN GENÇLİĞİ YETİŞTİREMEMİŞİZ ....!!!
:present: :present: :45:Alıntı:
saolasın be abi ağzına sağlık acaba bende sorarım arkadaşlar bu hükümet zamanında yoldan başka ne yapıldı (oda amerika ve diğerleri )geldiklerinde yolları hazır olsun diye haa bazılarıda eski dönemlerde temelleri atıldı ve bunlara nasip oldu kaymağını yemek birde hep sorarım arkadaşlar bu ülke için neler yaptılar hep hazıra kondular ve güzel TÜRKİYE'mi talan edip peşkeh çekmektan başka ne yaptılar iyi düşünelim arkadaşlar.saygılar
sevgili kardeşimiz senden ricamız fikrine saygı istiyorsan fikirlere saygı göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cıkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yıka sanki beyin camaşır.hangi deterjanla yıkansa temiz olur acaba solmu sagmı bırakın bunları artık bizim gencligimizi böyle harcadılar malı götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartışarak bu konuları cözmesinden yanayız.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battımı fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydı bir dönem onları dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim
Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçerken hergün şehit haberleriyle karalar bağlarken; ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL diyenlere; Mehmetçiğe KELLE diye hitap eden Tayip Erdoğan'a ve mensubu olduğu partiye oy vermek bence vatan hainliği olur. ÇOK İYİ DÜŞÜNMEK GEREKİR OY KULLANIRKEN herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. Bu da benim düşüncelerim...
herkesin fikrine saygı duyarız ama kafama takılan birşey var
ülkeyi soyup sagona çevirmiş malının tamamına yakınına el konulmuş ve borcunun sadece yarısı ödeyebilmiş bir adamın kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çıkıyo hayretler içerisindeyim
insanları kandırması çok kolay değilmi ben yaparım ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarım korktugumuz başımıza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
selametle