şu anda goldmater 55000vci kullanıyorum. eğer tekrar cihaz almak zorunda kalırsam, next'ten şaşmam. next'teki yazılım desteği mükemmel
Printable View
şu anda goldmater 55000vci kullanıyorum. eğer tekrar cihaz almak zorunda kalırsam, next'ten şaşmam. next'teki yazılım desteği mükemmel
gm 11400 cim kullandığım halde en iyi destek veren nex dir goldmaster firması bunu biraz düşünmeli biz nasıl olsa satıyoruz zihniyeti olmamalı herkez gm den en son ne zaman çıktığını bil:nono: yor müşterilerime kesinlikle tavsiye etmiyorum saygılar
arkadaşlar kullandığm cihaz ((((SUNNY))) ve çok memnun'um ve tercihim bu cihazdan şaşmamak çalışma kabiliyeti çok elverişli hemen hemen güncel yazılımı günlük var.
çok ama çok nadiren tamir gören bir cihazdır,çalışma performasına bakacak olursak söylemek istemediğim cihazlardan çok çok daha dinamik çalışır.
((((((((((( tavsiye ederim )))))))))))))
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
goldmasterden şaşmam
:45: goldmaster derim kalite ve kullanım olarak mükemmel tek eksi tarafı yazılımlar biraz gecikiyor.ayrıca yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum sorunsuz:clap2::
Teknik olarak ilk sırada next derim ama kullanım ve yazılımlarda sunny diyorum
sunny ve nex tir
goldmaster kullanıyorum9400vcı çok memnunum gm,dan şaşmam fakat yazılımlar geç geliyor.
her zaman en iyisi sunny (yazılım konusunda)
bu işlere ilk başladığımdan beri hep next marka cihaz kullandım önceleri analog
sonra analog dijital ve sonra hep dijital yani yaklaşık 8 receiver değiştirdim yani
memnunum sonra bu işlerle uğraşan arkadaşlarmda var araştırarak oluyor
diğer markalardanda denemek isterim biz insanlar doyumsuz oluruz her şeyden
faydalanmak isteriz çok fonksiyonlu cihazları tercih ederim destek olarak ben
next diyorum saygılar sevgiler
ben kaon kullanıyorum çok iyi bir çihaz ama gelen yazılımlar sunny ile çakıştığından karışıyor kaon sade olursa daha çok iyi olur.yazılımlar içi tüşekkürler
en iyisi next
26,05,2007-01,12 tarahinde oyumu kullundım ve mesajımı yazdım next i tek gecerim.
Slm Şİmdİye Kadar HİÇbİr Teknİk Destek Almadim 10 Yildir Cİhaz Kullaniyorum Kendİ Sorunlarimi Kendİm Hallettİm Hep Bİlgİsayarci Olmamdan Dolayi Önce Yumatu Kullandim Şİmdİ Goldmaster Tek Sorunum GÜncel *** Mecbur Sadece TÜrksat Ve Hotbird Seyredebİlİyorum
Son Olarak Kyoto 8550 Dap-ci İle Yillarim GeÇtİ KeŞke Onun Gİbİ Cİhazlar Hala Olsa
Herkese Mutlu Yayinlar
:smiles24: [/PHP][/COLOR]Başka markaların yazılımlarını cihaza uydurup yüklemek çok gıcık. Yazılım yönünden memnun değilim. Ama cihazın özellikleri iyi. Şu anda yeni cihaz alacak olsam Next alırım...
benim sunny var ve ben teknik servisten memnunum.Kaonda destekliyor.
ANKETİNİZE SEVEREK KATILIYORUM. CEVAP OLARAK DA GOLD MASTER CİHAZI CEVABINI VERMEK İSTİYORUM. ŞU ANAKADAR 3 AYRI MARKA UYDU ALICISI KULLANDIM. EN İYİ SONUCU ŞİMDİKİ ALICIMDA BULDUM (40400CI). fAKAT YAZILIMLARIMIZ NEDENSE ARKADAŞLARIMIZIN HERHAKDE AZ KULLANMALARINDAN OLACAKKİ BU SERİ CİHAZLARIN KİNE FAZLA VAKİT AYIRAMIYORLAR.TAHMİN EDİYORUM. 8000 /9000 GİBİ SERİLER ÜZERİNDE DAHAFAZLA DESTEK SAĞLANIYOR. SAYGILAR
sunny+ sunny=sunny :45:
bende discovery 9000+cam var.cihaz güzel bir cihaz.next8000x cam aynı menü ama 2005 ten beri yazılım desteği yok.yetkilisi ilede görüştüm ama bir sonuç alamadım.hangi tabanlı olduğunu ve hangi cihazın uyumlu olduğunu öğrenemedim.yazık oldu cihaza elimizde öyle kaldı ama yinede geçemiyorum cihazdan.next yazılımları ise kodlu olduğu için uymuyor.matrıx diye bir cihazın yazılımı var ama birtürlü ulaşamıyorum yada ben beceremiyorum.bu cihaza yardımcı olabilecek birini arıyorum
arkadaşlar herzaman olduğu gibi tezcanlı oluşumuz aktifliğini koruyor.A cihazına yazılım önce geliyor b cihazı isyan b hemen kötü.bir bakıyorsun b cihazına önce gelmiş a kötü.değişen bişey yok.bedavaya öyle yada böyle bi yığın kanalı seyrediyoruz.bugün diyelim 3 kanal çözüyor.yarın 15 kanal çözdüğü zaman sanki hepsini seyrediyoruz aynı anda.ama takıntımız şu çözülsünde kanal ister bakayım ister bakmayım.neyse uzun lafın kısası forumumuz nasıl olsa sağolsun hizmeti veriyor.yazılım çıktıda yayınlanmadımı....
iyiki varsın :clap2:: süpersatforum:clap2::
TECHNOSAT alın ve 2 günde kanser olun
sunny, next ve goldmastır ın yazılımı bulması kolay hiç başımı agrıtmadı yumatu nun satış piyasası düşük,yoksa yumatuda iyidir benim görüşümdür.Saygılarımla
Bence de tabiki kaon boardlı cihazlar derim.
next ve sunny önde götürüyor anketi bakalım sonuçlar nasıl bitecek yarın gece belli olacak
selametle
bu konuda en iyisi next dir
sunny:45:
geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk sunny böyle giderse bu piyasanın devi olacak diyordu
selametle
anket bittigi için konu kapanmıştır..