konu okunmuş anlaşılmıştır tüm supersatforum ailesine selamlar saygılar...
Printable View
konu okunmuş anlaşılmıştır tüm supersatforum ailesine selamlar saygılar...
konu anlaşılmıştır teşekkürler
Tum uye arkadşalarımıza teşekkur ederiz.Gerçeken katılımı çok olan bir forumuz.Bunuda kuralları yazmamıza ragmen herkesin bir nebze 1 mesaj dahi yazması beni çok mutlu etti tum uye arkadaşlarımıza teşekkur ederim..
Uyarı ve açıklamalarınız için teşekkür ederim.
uyarı için teşekkürler
Hayırlısı olsun, sitemizin devamlılığı için kurallara uyalım
teşekkürler
Sağlıklı bir sitemiz için konulan kurallara uyalım.Bilgileriniz için teşekkür ederim.
Bilgilendirme için teşekkürler.
burayı seviyorum.....herkese teşekkürler.....selamlar.....saygılar....
konu anlaşilmiştır tümsupersatforum ailesine teşekkürler saygılar...................
Ustam bilgin için teşkürler
evet emegınıze saygı arkadaşlar hezaman destegımı verırım bızler ıcın ugrasanlara
Teşekkürler.
çalışmalarınızda başarılar dilerim
yerinde bir uuygulama tşk
Teşekkürler.
Kurallar güzel.Fakat *** gibi kelimeler konu içinde herhangi bir biçimde de geçebilir.Kurallara aykırı olarak istek şeklinde bu kelimeler kullanıldığında sansürlense,başka bir durumda kullanıldığında sansürlenmese iyi olur diye düşünüyorum.Fakat karar sizin tabiki.Diğer kuralları makul ve yerinde bulduğumu da belirtmeliyim.Teşekkürler
tşkk ustalar yasaksa uyulmalı kurallar korunmalı ger yerde ...aynı olmalı değişmemeli..
bilgilendirme için teşekkürler....
forumumuzun ayricaligidir bu...cok ozel bir foruma sahip oldugumuzu unutmayalim..serkan ustaya cok tesekkur ederim kendim ve paylasimci arkadaslar adina.forumumuzu özel yapan calismalara katkilaridan dolayi.....iyiki varsin serkan usta ve tüm adini bilmedigim ustalar.calismalarinizda kolayliklar dilerim
forumumuzda emegi gecen bütün arkadaslara tesekkür ederim.arastırmacı..günlük olaylarla..ilgili..v.b..super..super..supersatforum..adı .üstünde...
o*** arkadaşlar olması gereken de buydu
bu kurallar gerekliydi,daha iyi oldu,emeği geçenlere tşk.
tşekkürler
hayırlı olsun
konu okundu herkese hayırlı olsun tşk...ler
Okunmuştur..Uyulmaya özen gösterilecektir.
teşekkürler katılıyorum ama 1030 lar üvey evlat oldu yetim kaldık :(
Olay anlasılmıstır sevgılı admın forumun duzenı ıcın kurallara uyalım:45:
anlaşıldı tamam.
anlasılmıstır.uyarı ıcın saolun
tesekkurler
Konuyu okudum. Uyarılar için teşekkürler.
hayırlı olsun. memnunum vesselam.
emeği geçenlere teşekkür ederim.
Kimseyi darıltmadan yönetmek kolay değil. Birlikteliğe katkıda bulunan herkese teşekkürler ederim.
anlaşılmıştır teşekkürler
evet kurallara uymak gerek :rtfm:
forumun sağlıklı çalışabilmesi ve sağlıklı paylaşım yapılabilmesi için gerekli kurallar bunlar :sad:
iyide yoksa bu kurallara uymayanmı var :nono:
cıs olur sonra hımmm:devilprv:
şaka bir yana ciddiyim :warn:
tamam belki çok iyi bir katılımcı olmayabilirim ama her zaman hizmet veren insanlara bize bu hizmeti vermeye devam edebilmesi için bizden istedikleri basit şeyleri yerine getirmek konusunda hemfikirim :wave:
saygılar / sevgiler
anlaşılmıştır teşekkürler
hizmetin ve paylaşımın devamı için kurallar şart ve bunlara uymak herkesin görevidir.
Kurallara her zaman uymamız gerekir.
Uyarılarnız için teşekürler
teşekürler bilgi için:present: :present:
bilgilendirdigiz için teşekkürler sayın serkan yılmaz
bilgilendirdigiz için teşekkürler
teşekkürler
Uyarılarınız için teşekkürler kurallara uymak bizler için esastır.
2008 yılı forum için hayırlı olsun.
konu anlaşilmistir emeğinie sağlık
teşekürler tüm üstat ve ustalarımıza
S haring kelimeside sansure girmiştir.Ayrıca Kart s haring bölümüde kapanmıştır.Yasaklara ben forum sahibi olarak uyuyorum herkeste uyarsa seviniriz.Tum üyelerimize duyurulur..
tesekkurler,kurallara uyacagiz tabiiki
bütün herkese hayırlı olsun
tamamdır saygılar
hayırlı olsun.
kurallar uyulması gerektiği için konulur bizede uymak yakışır
emeği geçenlere saygılar