FENERBAHÇE’NİN eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli takımın unutulmaz yöneticilerinden Selim Soydan ile spor basınının önde gelen isimlerinden Faik Gürses ve Ferudun Niğdelioğlu, sarı-lacivertli kulübün basını sürekli yalanlaması ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ali Şen, yönetimin davranışının kulübe zarar verebileceğini açıkladı. ŞEN, “Yalanlanan haberler gerçekleştiğinde yalanlayanlar zor durumda kalır. Bu sefer basın onları yalanlar ve o kurum veya kişileri asla haber yapmaz. Böyle olunca kulüplerin ismi unutulmaya yüz tutar, hatta kapanma noktasına gelirler. Reklamı olmayan ürünler raflarda kalır. Kurumlar bundan zarar görebilir. Bence yetkililer yalanlama yolunu asla tercih etmemeli” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:52
sarıkanarya_41
Öncelik yerliden yana... Ancak!..
FENERBAHÇE kaleci arayışlarına devam ederken, sarı-lacivertli kulüp bir yandan da yabancı futbolcu kontenjanında yaşanabilecek gelişmeleri bekliyor. Malatyaspor’un file bekçisi Emrah ile söz kesen sarı-lacivertliler, Sivassporlu Akın’ı da listelerine dahil ettiler. Fener’in bir umudu da Hasan Doğan... FUTBOL Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın yabancı kontenjanını arttıracaklarına dair sözünü tutmasını bekleyen yönetim, bu nedenle Inter’in kalecisi Julio Cesar ve Deportivo’da forma giyen Dudu’ya da mesaj yolladı. Yıldırım’ın Doğan ile önümüzdeki günlerde görüşmesi bekleniyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:52
sarıkanarya_41
Lugano’nun zor günleri!
KANARYA’NIN başarılı savunmacısı Lugano, bu aralar hem heyecanlı hem de sıkıntılı. Avrupa devlerini peşinden koşturan Uruguaylı yıldız, “Şampiyonlar Ligi’ndeki futbolum beğenildiği için menajerlerim sürekli transfer teklifi geldiğini söylüyorlar. Ancak benim Fenerbahçe ile sözleşmem var. Yönetim neyi uygun görürse ona göre davranacağım. Ancak ayrılmak istediğim söylenemez” dedi. Bilindiği gibi Lugano’yu Juventus, İnter, Liverpool ve Tottenham istiyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:53
sarıkanarya_41
Ağızlarındaki bakla Burak!
FENERBAHÇE yönetimi Burak Yılmaz’ı renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürürken, sarı-lacivertli kulüp transferi adeta yüzüne gözüne bulaştırdı. Yönetim dün iki farklı basın açıklaması yaparken, adeta kendini yalanladı... KULÜBÜN resmi internet sitesinden önce Burak ile değil, Manisaspor ile görüşüldüğü, anlaşma sağlandığı taktirde golcü futbolcunun alınacağı bildirildi. Ancak ardından Manisa’dan, “Burak için Trabzon’dan teklif var” haberi geldi. NE olduysa bundan sonra oldu. Yönetim, “Burak istenirse görüşmenin kulübüyle yapılacağını belirtmek istedik. Manisa ile pazarlık yapılmamıştır” açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ancak Burak ile görüşmeler sürüyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:02
sarıkanarya_41
25.05.2008
26 Mayıs 2008 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'de fırtına işte bu tarihte kopacak... A Planı'nda Ronaldinho, Eto'o, Deco ve Ronaldo; B Planı'nda Shevchenko, Kanoute, Vagner Love ve Emerson var. Yönetim yarın düğmeye basacak...
25.5.2008
Kriz aşıldı ve...
Fırtına öncesi sessizlik... İşte bu deyiş, Fenerbahçe Kulübü’nün şu an içinde bulunduğu durumu birebir anlatıyor. Şampiyonluğu son haftada Galatasaray’a kaptıran Sarı-Lacivertliler, aslına bakılırsa, yaşanan şoku kısa sürede atlatmıştı. Çünkü Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, hiç vakit kaybetmeden gelecek yılın çalışmalarına başlamış ve Dünyaca ünlü yıldızlarla direkt temasa geçmişti. Ancak teknik direktör Arthur Zico’da yaşanan kararsızlık, programın aksamasına neden oldu. Dün bu konuda atılan adımların ardından transfer için yeniden düğmeye basıldı. Zico ve Carlos kozu
Her sezon bir süperstara Sarı-Lacivertli formayı giydiren Başkan Aziz Yıldırım, yine büyük oynuyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, idarecilerin elinde 4’er yıldızdan oluşan iki ayrı liste var. Fenerbahçe Yönetimi’nin A Planı’ndaki isimler göz kamaştırıcı: Ronaldinho, Eto’o, Deco (Barcelona) ve Ronaldo (Milan)... İlk bakışta bu transferlerin gerçekleşme ihtimali zor görünüyor, ancak Zico ile Roberto Carlos’un varlığı, Kanarya’nın en büyük kozu. Üstelik listedeki 4 isim de yeni sezona farklı takımlarda girmekte kararlı... Sıcak saatler başlıyor
Fenerbahçe Yönetimi bu nedenle ilk etapta futbolcuların menacerleriyle temasa geçti. Oyuncu ikna edildiği an, kulübüyle pazarlıklara başlanacak. A Planı’nda olumlu yönde gelişme sağlanamazsa, hemen B Planı devreye sokulacak. Bu listedeki isimler de diğerlerinden çok farklı değil: Frederic Kanoute (Sevilla), Andriy Shevchenko (Chelsea), Vagner Love (CSKA Moskova) ve Emerson (Milan)... Sarı-Lacivertliler’de yarından itibaren sıcak saatler yaşanmaya başlanacak ve Yıldırım’ın İstanbul’a getireceği yeni Dünya yıldızları, kısa süre içinde netlik kazanacak.
25-05-2008, 17:02
sarıkanarya_41
Carlos'tan mesaj var! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, "Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü" dedi.
25.5.2008
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, “Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü” dedi. Uzun süredir sakat olan ve FBTV’de canlı yayına telefonla katılan Roberto Carlos, “Hepimiz Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını biliyoruz. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Sakatlanmayıp Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü. Gelecek sezon Avrupa’da Fenerbahçe’yi en iyi biçimde temsil edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
25-05-2008, 17:03
sarıkanarya_41
Flaş... Flaş... Flaş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Camia ve taraftarlardan yükselen sesi dikkate alan Fenerbahçe Yönetimi´nin "Zico'yla devam" kararı aldığı, Brezilyalı hocayla birkaç gün içinde sözleşme yenileneceği ifade edildi.
25.5.2008
Sorun yardımcıları
Yılan hikayesinde mutlu sona doğru. İki sezonda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etmesine, bu sene takımına Devler Ligi’nde çeyrek final oynatmasına karşın, takımın başında kalıp kalmayacağı belirsiz olan teknik direktör Zico, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da Fenerbahçe’yi çalıştıracak. Tecrübeli hoca konusunda uzun süredir kararsız olan yöneticiler, camianın ileri gelenleri ve taraftarın, “Kalmalı” yönündeki isteğini dikkate aldı. Santana ‘in’, Edu ‘out’
Brezilyalı hocanın avukatıyla iki gündür telefon trafiğine giren yöneticiler, büyük oranda anlaşmaya vardı. Şu anda tek sorun, tecrübeli teknik adamın yardımcıları. Yönetim, Santana ve Edu’yla yolların ayrılmasını talep ederken, Zico onlarla çalışmaya devam etmek istiyor. Bu ikiliden Santana’nın takımda kalması koşuluyla anlaşmaya varılması bekleniyor. Birkaç gün içinde Zico ile nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yusuf DURSUN
25-05-2008, 17:03
sarıkanarya_41
Gençlik harekatı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ankarasporlu Özer Hurmacı ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin yeni hedefi Gençlerbirliği Oftaş'tan Orhan Şam ve Sochaux'lu Mevlüt Erdinç.
25.5.2008
Ümit vaat eden ümitler
Her sene mutlaka bir yıldız oyuncuyu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, geleneği bu sezon da sürdürecek. Ancak transfer sadece yıldızlarla sınırlı kalmayacak. Yöneticiler, bir yandan da geçtiğimiz yıllarda yaptıkları gibi, umut vaat eden gençleri kadroya dahil etmeyi planlıyor. Geçmişte Tuncay, Kemal, Mahmut Hanefi, Selçuk gibi oyuncuları ümit milli takımda oynarken transfer eden yöneticiler, bu sezon da 3 genci listeye aldı. Bu oyuncular Özer, Orhan Şam ve Mevlüt. Amaç geleceğin takımı
Galatasaray'ın geçen sezon kulübüyle ön protokol yaptığı Ankarasporlu Özer Hurmacı ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Gençlerbirliği Oftaş’ın ümit milli oyuncusu Orhan Şam’ın peşine düştü. Ayrıca A milli takım kadrosunda bulunan Sochaux’lu Mevlüt Erdinç için de girişimler sürüyor. Hedef, bir yandan yıldızlarla önümüzdeki sezonun, gençlerle geleceğin takımını oluşturmak. Bu arada Özer’e Bolton, Espanyol ve Parma kulüplerinin de teklif yaptığı ileri sürüldü. Yusuf DURSUN
25-05-2008, 17:04
sarıkanarya_41
Gözler Kezman'a çevrildi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Mateja Kezman ile yolları kesinlikle ayırmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Sırp futbolcunun kendisine kulüp bulmasını bekliyor.
25.5.2008
Geldiği günden bu yana sözleri ve eylemleriyle sürekli sorun yaratan Mateja Kezman ile yolları kesinlikle ayırmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Sırp futbolcunun kendisine kulüp bulmasını bekliyor. Daha önce, futbol yaşamını İngiltere, Hollanda veya İspanya’da sürdürmeyi düşündüğünü açıklayan golcü oyuncu kulüp bulduğu taktirde, yöneticiler rahat bir nefes alacak. Kezman’ın başka bir takıma gitmesindeki en önemli engel Fenerbahçe’den aldığı yüksek ücret.
sarıkanarya_41
'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor.
25.5.2008
Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe’deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor. Her futbolcunun gittiği takımda banko oynama düşüncesinde olacağını vurgulayan tecrübeli oyuncu, “Ancak her istediğiniz gerçekleşmiyor. Benim için de öyle oldu. Oynadığım dönemlerde elimden geleni yaptım. Ancak fazla başarılı olduğumu düşünmüyorum. İnanıyorum ki, yeni sezon benim için çok farklı olacak. Alışma dönemim bitti. Takımda çok yıldız var. Onlarla oynamak ne kadar güzelse, aralarına girip formayı kapmak da o kadar zor. Taraftarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzgünüz. Ancak geçmişe bakmak kimseye yarar sağlamaz. Önemli olan bundan sonrası” dedi.
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe Yönetimi'nden basına bir engel daha.
25.5.2008
Yönetim kapısına
duvar çekiliyor
Fenerbahçe Yönetimi’nden basına bir engel daha. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yöneticilerin girdiği kapının önüne duvar çekiliyor. Özellikle transfer dönemlerinde yöneticilerin yanı sıra futbolcuların da girdiği bu kapıyı, medya mensupları görüntü almak için kullanıyordu. Çalışmaları başlatılan duvar örme işi en kısa sürede tamamlanacak ve böylece medyanın görüntü alma olanağı kalmayacak. Schumacher’den
engellilere
Tatilini her yıl ailesiyle Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde geçiren Kanarya’nın unutulmaz kalecisi Tony Schumacher’den engellilere destek. Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu yararına bir mini futbol turnuvası düzenleyen Schumacher, elde edilen 3 bin Euro’yu okul müdürü Halide Benteşen’e teslim etti. Alman spor adamı, futbol turnuvasında hakemlik yaptı. Bu arada engelliler okulu öğrenciler kendi yaptıkları tabloyu Schumacher’e hediye etti. Kaleci Serdar
haber bekliyor
Yönetimle yaptığı görüşmelerde senelik 1 milyon Euro’luk isteği uygun görülmeyen ve kulüp bulması istenen kaleci Serdar, umudunu yitirmedi. Görüşmelerden sonra menacerini değiştiren tecrübeli kaleci, yönetime yeni bir teklif sundu. Yönetimin vereceği karara göre davranacağını dile getiren Serdar, “İlk tercihim Fenerbahçe olacak. Kulübümde kalmak istiyorum. Olmazsa gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi. Kararını ver
Stephen Appiah!
Yöneticiler, raporlarıyla birlikte İstanbul’a çağırdıkları Stephen Appiah’ı bekliyor. Raporları doktorlara inceletecek olan Sarı-Lacivertliler, futbol oynamasına bir engel yoksa, Ganalı futbolcuyla masaya oturacak ve “Kalmak mı istiyorsun, gitmek mi?” diye soracak. Appiah’ın “Kalacağım” demesi halinde, Maldonado ile yollar ayrılacak. Aksi durumda Ganalı futbolcu, en uygun teklifi verene satılacak. Antalya’dan İbo bombası!
Askerlik sorunu nedeniyle Fenerbahçe Ülker’den Yunanistan’ın PAOK takımına transfer olan İbrahim Kutluay’ın, Antalya Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığı açıklandı. Milli basketbolcunun Belediyespor Genel Direktörü Doğan Hakyemez ile her konuda anlaştığı ve önümüzdeki haftalarda resmi imzayı atmak için Antalya’ya gideceği öğrenildi. Doğan Hakyemez, “Hedefimiz Avrupa’da oynamak. İbrahim de bu hedefte bizimle birlikte olmayı istiyor” yorumunu yaptı. Basketbolda
kupa günleri
Başarılı bir sezon geçiren basketbol altyapı takımları, kupalarını törenle aldı. Basketbol Federasyonu tarafından Caferağa Spor Salonu’nda düzenlenen törende, sezonu namağlup birinci bitiren yıldız bayan takımı; ikinci tamamlayan genç bayan takımı; İstanbul ve Türkiye üçüncüsü küçük bayan takımının yanı sıra Alpella’nın sezonu ikinci bitiren yıldız takımı ve üçüncü olan genç erkek takımı oyuncularına ödülleri ve kupaları verildi.
25-05-2008, 17:05
sarıkanarya_41
Sessizlik
25.5.2008
Fenerbahçe kazandıkça kalitesizleşen, defosu artan, yerlerde sürünen Süper Ligimiz bir anda Premier Ligi geride bıraktı galiba! Kalite kontrol azmanları ile müridlerinin iki yüzlü tapınmalarını okuyup dinliyoruz günlerdir.
Fenerbahçe karışmadığı için nasıl da kudurganlaşıyor kalemler ve kelamlar... Şampiyonluğun tadını bile çıkaramıyor bazıları... Bünyenin zayıfladığını zannedip fırsattan istifade aktive olmaya çalışan virüsler de devrim muhafızlarının balyozlaşmış iradesine çarpıp un ufak oluyorlar. Hak ettikleri cevapları en güzel şekilde alıyorlar.
Fenerbahçe Yönetimi’ni tribünler yoluyla devirmek için 2010 planı yapan, tribünlere mayın döşeyen adamlar bunlar. Bu sinsi oyunları tesadüfen polisin yasal dinlemelerine takılmış, adli dosyalara girmiş tanıdık figürler. Hedefleri uğrunda manüplatif ve spekülatif içerikli sipariş haberler yaptıran adamlar bunlar. Sonra ısmarlama işler yaptırdıkları kalemşörlerini legal bir kılıfla açıktan besleyenler.
Aynı dava dosyasında Fenerbahçe Borsa’ya açıldığı gün “Off, kulübün kasasına deli gibi para girdi be abi!” diye ağızları sulana sulana konuşanlar. Bu yağmacıların bu tür zamanlarda ortaya çıkmaları tesadüf değil. Bunlar Denizlispor maçını kurgulayanlar. Bunlar Fenerbahçe düşmanları ile kol kola girip, son anda kaçan şampiyonluklara rakiplerden daha çılgınca sevinip, ellerini ovuşturanlar. Büyük Yürüyüş’e cephe açan altın tespih sahibi ‘ağır abi’ler. Fenerbahçe’nin şampiyonlukları ve başarıları işte bunun için çok önemli... O güç kazandıkça, bünye bunlardan arındıkça, direnç arttıkça, taraftar yumruğunu çözmedikçe tasfiye oluyorlar. Fırsat buldukça da güya güçlerini test edecek el ense yoklamaları çekiyorlar.
Fenerbahçe Yönetimi Denizli’den sonra ikinci stratejik hatasını sessiz kalarak yapıyor. Taraftarlar kahvede, sokakta, işyerinde, internette sürekli kendi aralarında tartışıyor. Bilinç dersi veriyor. Hepsinin tek beklentisi fırsatçılara zemin sağlayan sessizliğin yol açtığı belirsizlik havasının bir an önce dağıtılması. Yani dertleri bomba transferler değil, asıl hedefe yönelik hangi adımların atıldığını duymak. Tabii bütün bunları da birinci ağızdan dinlemek istiyorlar ki; bu da hakları. Teselli değil, bir meydan okuma, bir kafa tutma motivasyonu bekliyorlar sadece... Yılgınlığa düşmediler, ama kavganın ortasında yalnız kaldıklarını hissediyorlar.
Fenerbahçe’nin başını öne eğmesini gerektirecek hiçbir kirli ittifakı, hiçbir iktidar ve kurumla yanaşık ve yalaşık düzen ilişkisi yok. Susmak, sözleriyle ucuzlayıp çürüyenlere, içerden ölenlere en iyi hayat dersidir. Ama galiba dozu kaçtı biraz. “Söz meclisten içeri” diyerek en üst perdeden konuşma zamanıdır artık.
Hasan Ali Atasoy
25-05-2008, 17:06
sarıkanarya_41
'Oynasaydım, finaldeydik' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, "Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü" dedi.
25.5.2008
'Moskova'ya giderdik'
Sakatlığı nedeniyle sezonun son haftalarında forma giyemeyen Roberto Carlos, sakatlığıyla ilgili olarak evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR’dan sonra fizik ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi. Carlos, "Kamp dönemi için kendimi yüzde yüz hazır duruma getireceğim" dedi. Manchester United ile Chelsea arasında yapılan Şampiyonlar Ligi finalini de değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Eğer Türkiye’de kalıp sakatlanmasaydım, iyi bir Carlos Şampiyonlar Ligi’nde finalde oynardı" diye konuştu. Gelecekten umutlu
Lig şampiyonluğunun yitirilmesiyle ilgili olarak da Carlos, "Ezeli rakibimize yenilince şampiyonluğu yitirdik, ama Şampiyonlar Ligi’nde yine oynayacağız. Kimse merak etmesin, gelecek sezon 3 kupayı birden almak için mücadele edeceğiz, yeter ki doğru şeyleri yapalım. Çünkü Fenerbahçe’nin nasıl kadrolara sahip olduğunu herkes gördü" dedi.
'İstanbul'u özledim'
İstanbul’u ve evini özlediğini ifade eden Carlos, "Şu an Sao Paulo’dayım. İstanbul’a ailemle birlikte tam anlamıyla alıştım diyebilirim. Evimi ve İstanbul’u özledim. Bir an önce tedavilerimi bitirip İstanbul’a dönmek ve taraftarlarımızın istediği Fenerbahçe’yi göstermek istiyorum" diye konuştu.
25-05-2008, 17:06
sarıkanarya_41
Bisiklet Şenliği Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Menemen Fenerbahçeliler Derneği´nce bu kez ikincisi düzenlenen "Ödüllü Bisiklet Şenliği" 419 bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi.
25.5.2008
Menemen Fenerbahçeliler Derneği’nce bu kez ikincisi düzenlenen “Ödüllü Bisiklet Şenliği” 419 bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hükümet Meydanı’ndan start alan bisikletçiler, Fenerbahçe Marşı eşliğinde pedal basarken, vatandaşlar da ev ve işyerlerinden kendilerine alkışlarla destek verdi. 3 kilometrelik yarışın bitiminde, kurayla 5 katılımcıya bisiklet hediye edildi. Geçen yıl yapılan şenliğe, 270 bisikletçi katılmıştı.
25-05-2008, 17:07
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Coupet atağı
Serdar ile henüz anlaşılmamış olması F.Bahçe'yi yabancı kaleci arayışına itti. Hoca olarak Perrin gelirse Coupet bitirilecek.
Volkan'a fazla güvenmeyen, Serdar ile de henüz anlaşamayan F.Bahçe, yabancı kalecide Coupet'ye yöneldi. Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Gregory Coupet, 10 yılda Lyon'da 7 şampiyonluk yaşadı. 10 kez de Fransa Milli Takımı'nın kalesini koruyan Coupet'nin ismi Tottenham ile de anılıyor.
ŞARTLI "EVET" Coupet'nin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ancak bu transferin "olmazsa olmaz" şartının ise Alain Perrin olduğu belirtiliyor. Lyon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve F.Bahçe'nin listesinde olan teknik direktör, sarılacivertli ekibe "Evet" demesi halinde 35 yaşındaki Coupet'yi de yanında getirecek.
25-05-2008, 17:08
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Nokta atışı!
Zico'nun transfer listesinin başında yer alan iki oyuncu için Ege takımıyla temasa geçildi. Can, Olcan, Kerim takasta kullanılacak.
Her sezon hem gençleri kadrosuna katmayı, hem de yıldız oyuncuları almayı hedefleyen F.Bahçe, Manisalı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın işini bitiriyor. Ege ekibiyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı belirtiliyor. Trabzonspor'un da devrede olduğu bu oyuncular için F.Bahçe, avantajlı durama geçti. Manisaspor'un hocası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Levent Eriş, "F.Bahçe'den bu oyunculara karşılık Can, Olcan ve Kerim'i isteriz" diyerek ağzındaki baklayı çıkardı.
ÖZER DE BİTİYOR Trabzonspor'un resmi teklif yaptığını, kendilerinin de Ergin Keleş, Hasan Üçüncü, Erdinç ve Ferhat'ı istediklerini belirten Eriş'in yakın çevresine, "Trabzon bu oyuncuları vermez. F.Bahçe ile anlaşmaya daha yakınız" dediği belirtiliyor. Hem kaliteli hem de genç bir kadro kurmak isteyen F.Bahçe, Ankaraspor'un genç forveti Özer Hurmacı'yı da hemen hemen bitirdi. Bu oyunculara imza attırılırsa bazı futbolcular ile yollar ayrılacak.
Deniz DERİNSU
sarıkanarya_41
3 kupa alacağız
F.BAHÇE'nin starı Carlos, "Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü" dedi. FBTV'ye konuşan Carlos, "Gelecek sezon 3 kupa alacağız. Şampiyonlar Ligi kupasını hedefliyoruz. Yeter ki doğru işler yapalım" ifadesini kullandı. Carlos hızla iyileştiğini de söyledi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Teşekkürler Schumacher
F.Bahçe ve Alman Milli Takımı'nın unutulmaz kalecisi Toni Schumacher, Manavgat'ta geleneksel hale getirilen futbol turnuvasına 11. kez geldi. Kazanılan 3 bin euro Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu'na bağışlandı. Turnuvada Shumacher hakemlik yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:09
sarıkanarya_41
Maldonado beklemede
Ara transferde alınan Maldonado bir yandan tatil yaparken bir yandan da durumunun netleşmesini bekliyor. Zico'nun gönderilmesi halinde hiç şansı kalmayacak Şilili oyuncu, "Uyum dönemini atlattım. Kalırsam faydalı olurum" diye mesaj yolluyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zico devam etsin
ZAMAN gazetesinin davetiyle Türkiye'ye gelen Brian Nielsen, devamlılık açısından Arthur Zico'nun kalması gerektiğini söyledi. Danimarkalı oyuncu, "Ali Şen ile görüşüyor, F.Bahçe'yi yakından takip ediyorum. Zico, takımı ve F.Bahçe'yi tanıyor. Kalması yararlı olur" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe zirveye çıktı
HOLLANDA'nın Voetbol dergisi, F.Bahçe'nin halka açık şirketinin bir yılda yüzde 152 oranında büyüdüğünü yazdı. Dergi, F.Bahçe'nin 749 milyon euro'luk değere yükseldiğini ve Avrupa'nın devleri arasına girdiğini de belirtti. Dergi, "Şampiyonlar Ligi'ndeki fantastik performans uçurdu" yorumunu yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:10
sarıkanarya_41
Haydi Fenerli İpekçi'ye
BEKO Basketbol Ligi'nde 2007-08 sezonunun şampiyonunun belirleneceği playoff final serisi bugün başlıyor. Finale kalan F.Bahçe ile Türk Telekom arasındaki ilk maç 17.00'de Abdi İpekçi'de oynanacak. 0-0 başlayacak seride 4 maç kazanan şampiyon olacak. F.Bahçe yönetimi taraftarına çağrı yaparak destek istedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:10
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Recep'e 'dön' çağrısı Kaleci arayışına giren F.Bahçe'nin eski oyuncusu Recep Biler ile temasa geçtiği öğrenildi. OFTAŞ'ta forma giyen Recep, memleketi Turgutlu'da teklifi doğrulayıp, "OFTAŞ ile sözleşmem sürüyor. Önce kulübümle anlaşsınlar. Yedek kalmayacaksam gelirim" dedi.
Vederson takipte Tatilini Brezilya'da geçiren Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Vederson takımdaki her gelişmeyi takip ediyor. Resmi sitedeki haberleri her gün okuduğunu belirten Vederson, bazı haber sitelerine girerek gündeme gelen isimleri de öğrendiğini belirtiyor. Vederson yeni sezondan çok umutlu.
İlhan dert etmiyor Yerli ve yabancı golcü arayışları İlhan Parlak'ı üzmüyor. Geçen sezon fazla şans bulamadığını, bunun da normal olduğunu belirten genç oyuncu, "Seneye üç cephede zirveyi hedefliyoruz. Rekabet kaliteyi getirir. Kendime güveniyorum. Geçen yıldan farklıyım" dedi.
Sıraya giriyorlar Yeni transferlerle şişmesi beklenen kadrodan birçok oyuncu gönderilecek. Özellikle Kocaeli ve Antalya gibi ligin yeni takımları yöneticilere, "önceliği bize verin" baskısı yapıyor. Can, Olcan, Kemal gibi isimler yapılacak transferlere göre gözden çıkarılacak.
Rekabete hazırım Sezonun büyük çoğunluğunu sakat olduğu için tedavetiyle geçiren Deniz Barış, kaliteli bir kadro kurulacağına inandığını ve rekabete hazır olduğunu söyledi. Tatilde bile formu için çalıştığını belirten Deniz, teknik adam konusunda ise yorum yapmadı.
Katar için gencim
F.Bahçe yönetiminin iyi bir teklif gelmesi halinde göndermeyi düşündüğü Kezman zorluk çıkarıyor. Sırp oyuncu, "Katar'a gitmem, F.Bahçe'den ayrılmam" diye konuşurken, "Katar'a transfer için fazla gencim. Avrupa'da yapacak işlerim bitmedi" dedi.
25-05-2008, 17:11
sarıkanarya_41
Fener’den herkese mavi boncuk
Sarı-lacivertliler birçok futbolcuyla transfer görüşmeleri yapıyor. Ancak bu isimleri sadece Aziz Yıldırım biliyor!
FORVET hattına dünyaca ünlü 2 isim alması beklenen Fenerbahçe birçok ismi gündemine alıyor... İddialara göre bu isimlerle transfer pazarlıkları da yapılıyor. Ancak arayışlarını çok yönlü sürdüren sarı-lacivertli yönetim şu ana kadar hiçbir isim için resmi açıklama yapmadı. Kimler listeye alınmadı ki... İspanya’nın Sevilla takımında oynayan dev forvet Kanoute için girişimlerde bulunuldu. Hatta Malili müslüman futbolcu da daha önce yaptığı açıklamada “Fenerbahçe çok büyük bir camia. Kulübümle anlaşırlarsa seve seve gelirim demişti. CSKA’nın Brezilyalı forveti Wagner Love’la da prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi... Sarı-lacivertli kulübün Rus kulübüyle de genç forvet için pazırlaklar yaptığı öğrenildi. Ancak bu futbolcu için de resmi bir açıklama yapılmadı. Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin Ukraynalı yıldızı Sevchenko’yu da Başkan Abramovic satış listesine koydu. İngiliz basını golcü futbolcu için Fener’in Chelsea’nin kapısına dayandığını yazdı. Ve bu gelişmelerin yapıldığı bir ortamda herkes Başkan Aziz Yıldırım’ın yapacağı açıklamaları merakla beklemeye başladı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:12
sarıkanarya_41
Kanarya unutulmaz
İSPANYA’daki futbol elçimiz Nihat Kahveci, son üç yılda dünyanın en büşük 3 ekibinden biri olan Sevilla’yı eleyen F.Bahçe’nin başarısının İspanya’da hala konuşulduğunu ve kesinlikle unutulmayacağını söyledi. Sarı Lacivertlilerin çıtasını yükselteceğine inandığını belirten golcü futbolcu, “F.Bahçe artık sistemini oturttu ve başarı kaçınılmaz” dedi.
25-05-2008, 17:12
sarıkanarya_41
Serdar’dan geri adım!
FENERBAHÇE’den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan, hatta bazı kaynaklardan sarı-lacivertli kulüpten ayrılacağı öğrenilen Serdar Kulbilge, “Fener’de kalmak için fedakarlık yaparım” dedi. Birçok takımdan kendisine teklif geldiğini söyleyen Serdar, “Burada mutluyum. Ancak istemezlerse de gitmek zorundayım” diye konuştu.
25-05-2008, 17:13
sarıkanarya_41
Yeni patron yine Latin
Fenerbahçe, hoca arayışlarında sona yaklaştı... Portekizli çalıştırıcı Peseiro listenin en başında bulunuyor. Alternatifleri de hazır. Scolari ve Lüxemburgo!
F.BAHCE’de Zico belirsizliği sürerken bir yandan da hoca arayışlarına devam ediliyor. Daha önce F.Bahçe’nin Portekiz Milli Takımı’nı çalıştıran Brezilyalı çalıştırıcı Scolari ve Palmerias’ın hocası Lüxemburgo ile dirsek teması kurduğu belirtilmişti. Bu isimlere son olarak Portekizli ‘Sihirbaz’ lakaplı Jose Peseiro’nun eklenmesi ise camiada heyecanı doruğa çıkardı.Portekiz kaynaklı haberlerde Panathinaikos’tan ayrılan Peseiro ile sarı-lacivertli yöneticilerin el sıkıştığı yazılmıştı. Edinilen bilgilere göre Portekizli çalıştırıcı da Fenerbahçe’de çalışmayı çok istiyor. 48 yaşındaki teknik adamın, “Hedefleri olan bir takımdan teklif almam benim açımdan çok sevindirici. Sarı-lacivertli takımda çalışmaktan gurur duyarım” dediği de gelen bilgiler arasında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:13
sarıkanarya_41
Yıldırımın hayali
Sarı-lacivertlilerin 2 sene önce almayı çok istediği Brezilyalı yıldız, Fener’in kapısından girmek üzere
GELECEK sezonun transfer çalışmalarına çok erken başlayan Fenerbahçe 2 yıl önce düşündüğü ancak alamadığı Oliveira’yı tekrar gündemine aldı. İspanya’nın R.Betis takımında oynarken golcü futbolcu için girişimlerde bulunulmuş, ancak yüksek bonservis bedeli yüzünden transfer askıda kalmıştı. Oliveira’nın şimdiki kulübü Milan ise golcü futbolcuyu satmaya kararlı. OLİVEİRA, kiralık olarak oynadığı Zaragoza’da 17 gol atarak tekrar zirve yaptı. Milan’ın satış listesine koyduğu golcüsü için Aziz Yıldırım’ın tekrar devreye girdiği ve transfer için somut adımlar atıldığı iddia edildi. Fenerbahçe’de tam 6 tane Brezilyalı futbolcunun bulunması da, Oliveira’yı sarı-lacivertli takıma yaklaştran etkenlerin başında geliyor. Fener, ezeli rakibi Galatasaray’ın da peşinde olduğu yıldıza imza attırırsa, ezeli rakibine transferde büyük bir çalım atmış olacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 17:14
sarıkanarya_41
Zico’nun avukatına davet
FENERBAHÇE yönetimi ile teknik direktör Zico arasında adeta psikolojik savaş yaşanıyor. Brezilyalı teknik adam, “Ciddi teklifler alıyorum. Bir an önce bu iş netleşsin” diyor. Bunu derken de fiyatını 2’ye katlayan Zico, Fener yönetimini sıkıştırmayı planlıyor. Yönetim ise, “Bizim fiyatımız belli” diyerek taviz vermiyor. Sarı-lacivertliler, Zico’nun avukatını İstanbul’a çağırdı.
25-05-2008, 17:14
sarıkanarya_41
Çok Özer futbolcu
Fenerbahçe’nin transferi için Ankaraspor’la anlaştığı Özer Hurmacı için ‘Türkiye’nin Messi’si’ yorumları yapılıyor. 21 yaşındaki yıldız da sarı-lacivertli takımda çok büyük başarılara imza atacağını söyledi
SARI-LACİVERTLİ kulübün prensip anlaşmasına vardığı Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı çok mutlu... İki ayağını da çok iyi kullanan 21 yaşındaki futbolcunun oyun stili de Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi’ye benzetiliyor. Fenerbahçe gibi bir takımda oynamanın kendi açısından büşük bir fırsat olacağını belirten orta saha oyuncusunun, “Kendimi gösterip Fenerbahçe’ye beğendirebildilsem ne mutlu bana. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedği öğrenildi.
25-05-2008, 17:15
sarıkanarya_41
Maldonado’ya durmak yok
Sezon sona ermesine rağmen çalışmalarına devam eden Şilili yıldız, “Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum” dedi
F.BAHÇE’NİN sezon ortasında transfer ettiği, ancak sakatlığı nedeniyle fazla yararlanamadığı Maldonado çalışmalarına devam ediyor. Brezilya’nın Palmerias kulübünün tesislerinde Roberto Carlos’la birlikte çalışmalarını sürdüren Şilili orta saha oyuncusu, Brezilya gazetesi Globo’ya yaptığı açıklamada “Luxemburgo’dan izin alarak burada çalışıyorum” dedi. SARI-LACİVERTLİ kulüpte uyum sorununu atlattığını söyleyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, “Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Yakın zamanda kesinlikle takım değiştirmeyi düşünmüyorum. Yeni sezonda herkes benim neler yapabileceğimi görecek” açıklamaları da haberde yer aldı.
25-05-2008, 17:15
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Manisa, Burak için beklemede
SARI-LACİVERTLİ takımın transfer listesinde bulunan Burak için Vestel Manisaspor’un yöneticileri Fenerli yöneticilerden görüşme tallebi bekliyor. Manisa’nın hocası Levent Eriş’in de golcü futbolcu karşılığında Fenerbahçe’den Can Arat, Kerim ve Olcan’ı istediği bildirildi. Trabzon Başkanı Sadri Şener de genç golcü için Manisalı yöneticilerle görüştüklerini belirtmişti.
25-05-2008, 17:16
sarıkanarya_41
Benfica Flores’le anlaşmaya vardı
MEDYADA son günlerde Zico’nun peşinde olduğu iddia edilen Portekiz’in Benfica kulübü, teknik direktörlüğe İspanyol Sanchez Flores’i getirdi. Flores ile 2 yıllık sözleşme şyapıldı.
25-05-2008, 17:16
sarıkanarya_41
Bedavaya gitti parayla dönecek
FENERBAHÇE’nin şu anda OFTAŞ’ta oynayan eski kalecisi Recep Biler’e tekrar talip olduğu öğrenildi. Recep, sarı-lacivertli takımdan teklif aldığını doğrulayarak, “Ben profesyonel futbolcuyum. Kulübümle anlaşırlarsa gelirim” diye konuştu.
25-05-2008, 17:17
sarıkanarya_41
Maradona Alex’i çağırdı!
KOLOMBİYA’NIN efsane golcüsü Victor Aristizabal’ın jübilesi için organize edilen Maça Fenerbahçe’den Alex de Sousa da davet edildi. Brezilyalı ve Kolombiyalı futbolcular arasında oynanacak maça davet edilen isimleri Diego Armando Maradona açıkladı. Attığı 348 golle Kolombiya Milli Takımı’nın en golcü ismi olan Arigol lakabının alan Aristizabal’ın Alex’in en yakın arkadaylarından olduğu belirtildi. n Öznur KAYMAK
03-06-2008, 13:50
sarıkanarya_41
03.06.2008
'Arkası gelecek' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'Bir yabancı santrfor kesin alacağız. Listemizde ayrıca yurtdışında oynayan bir Türk golcü de var' 'Nihat Kahveci'yi tabii almak isterim. Kanoute için ise şu ana kadar ciddi bir çalışmamız olmadı' 'Taraftarımız yıldız transferler yapıyoruz diye değil, kulübünü sevdiği için kombineye akın ediyor'
3.6.2008
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, FBTV’de dün yaklaşık 2,5 saat açıklamalarda bulundu. Kulübün mali yapısından amatör branşlardaki başarılara, futbol takımından transferlere kadar her konuda sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Yıldırım, özellikle alınacak futbolcuların isimlerini vermekten kaçındı. İşte Başkan’ın açıklamaları.
“Fenerbahçe’nin taahhüt ettiği gelirler var. Bunlar 40 trilyon civarında. Bizim bütçemiz 300 trilyon. Biz gelirlerimizi gösterdik. Sözlerim bugünkü piyasa değerleriyle orantılı. Şu anda Sportif AŞ’nin değeri 1 milyar 100 milyon dolar. 2004’te 400 milyon dolardı.”
“Büyümeyi taraftar potansiyeline bağlıyorum. Fenerbahçe’nin gerçek sahibi taraftarsa, onlar da bu kulübe üye olmalı. Bu üye karşılığı maddi katkı da girecek. 10 milyarı herkes veremeyebilir. Ama biz Fenerbahçe’yi büyütmek istiyorsak ilk hedef 1 milyon üyeye ulaşmak.”
“Üye 1 milyona ulaştığında seçim problemi çıkabilir. Para toplamada sorun çıkabilir. Bunları genel kurulda alacağımız kararlarla düzenleyeceğiz. O parayı da alıp işletebilirsiniz. Herşey transfer değildir. Olup olmaması genel kurul kararıdır. Başka şekilde bu kulübü büyütmek zor.” Terim’le temasımız olmadı
Stat geliri 50 milyon dolar, maksimum 70’e çıkar. Üzerine çok bir şey koyamayız. Bu sene 250 milyon doları yakaladık. Seneye 300’e giderim, ama daha fazlasına gidemem. Milyar dolarlara ulaşmamız lazım. Böyle bir atak yapmalıyız. Gerçek Fenerbahçeliler buna saygılı olmalı. Ben Fenerbahçe’yi dünyanın en iyi kulübü olarak görmek istiyorum.”
“Fatih Terim ile temasımız olmadı. Öyle bir düşüncemiz yok. Zico ile görüşmeler devam ediyor. Avukatı burada. Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazım. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Anlaşabiliriz de, anlaşamayabiliriz de. Fenerbahçe’de büyümek için gerekeni yaparız. B planımız da hazır.”
“Emre’yi 3 yıl önce Inter’de oynarken transfer etmek istiyorduk. Facchetti ile görüşmüştüm. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Aksi durumda başarılar tesadüfidir. Dünya kulübü olmak için kaliteli oyuncularınızın olması gerekmektedir. Yabancı oyuncuyu istemememin nedeni tamamen kaliteden ibarettir. Yabancı serbest olsun.” Aurelio’yu alabilen alsın!
“Şu ana kadar hep dünya çapında isimleri getirdim takıma. Böyle bir durumda kaliteli yerli oyuncuları da kulübe kazandırmamız lazım. Emre’nin kulübüyle ön anlaşma yatık. 4 yıllık. 4.5 milyon Euro. Yüzde 5 yetiştirme bedeli var. Bununla ilgili arkadaşlar çalışmaları yapıyorlar. Önümüzdeki haftadan itibaren oyuncunun menaceriyle gerekli çalışmayı yaparız. Temmuz başında da kampa katılır.”
“Semih ile anlaştık. 2 yıl daha burada. Anlaşması kasada duruyor. Galatasaray Aurelio ile konuşabilir tabii. Alabileceklerse eğer, gelsinler alsınlar. Benim takımımı yükseltecek her takımdan, herkesi alırım. Marco ile yapılan mukaveleye göre uzatma hakkımız var. Federasyon bunu iki tarafa bildirdi. Biz oyuncunun da gönlü olsun isteriz. Onu da çözeceğiz.”
“Maldonado çok iyi futbolcu. Ama burada oynamayamadı. İki sene önce de alacaktık, olmadı. Alex ile birlikte Cruzerio’yu şampiyon yaptılar. Maldonado 1 yıl daha burada. Sözleşmesi devam ediyor.”
“3 tane santrforla görüşuyoruz. Bunlardan 2 tanesinin ismi basında hiç çıkmadı. Muhakkak yabancı bir santrfor alacağız. Bir de yerli var. O da santrfor. Türk çocuğu, ama yurt dışında oynuyor. Nihat Kahveci’yi tabii almak isterim.”
“Ben Kezman’ın kalmasını istiyorum. Çünkü iyi oyuncu ama adapte olamadı. Zenit ile Tekke-Kezman takası yapmam. Ben takasta oyuncu kullanmam. Ben onu yapsam Şubat’ta yapardım. Bizim oyuncumuz değerlidir. Eğer ki Zenit futbolcu+para verirse o zaman düşünürüm.”
“Biz, geçen yıldan daha kuvvetli bir takım yapacağız. Türkiye’de yürüye yürüye, hatta yedekleriyle şampiyon olacak, Avrupa’da da büyük başarıyla mücadele edecek bir ekip.” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu taraftara küfür yakışmıyor
“2012’de yabancı kıstasının aşağıya inmesi, bize hazırlık yapmamız gerektiğini gösterdi. 17-16-18 yaşlarında yabancı futbolcuları getireceğim. Burada büyütüp onları satacağım. Ama bunun için elimde yerli kaliteli futbolcum olması lazım. Yoksa onu oynatmam gerekecek. Kaliteli Türk çocuklarını alıp yanlarına da yabancı koymak istiyorum. Sistem bundan sonra böyle olacak.”
“Bu sezon kaçan şampiyonluğa, Denizli’dekinden fazla üzüldüm. Türkiye’deki maçlara iyi konsantre olamadık. Türkiye’de şampiyon olamamak benim için başarısızlıktır. Başarısızsanız, bir eksiklik vardır. Ve biz o eksikliği biliyoruz, düzelteceğiz.”
“Fenerbahçe taraftarı transfer için kombine almıyor, bu iyi bilinmeli. Taraftarımız kulübünü sevdiği için kombinelere akın ediyor. Kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Bu kulüp, kendini Fenerbahçe gören herkesindir. Ancak şu var, bizim taraftarımıza küfür yakışmıyor.”
Basın Eto’o’yu alıp bize hediye etsin!
Kanoute ile ilgili ciddi bir çalışma yapmadık. Biz o üç isimden birini alamazsak ona yönebiliriz. Eto’o hakkında da haberler çıktı. Eto’o 40 milyon Euro. Basın alıp bize hediye ederse memnuniyetle kabul ederiz.”
03-06-2008, 13:50
sarıkanarya_41
Fanatik'e demişti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Başkan Aziz Yıldırım, yazarımız Hasan Ali Atasoy'a bir gün önce çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Başkan, Fanatik'e açıkladıklarını dün FBTV'de de teyit etti.
3.6.2008
Sayın Yıldırım’ın, dünkü gazetemizde yer alan şok sözlerinden bazıları şunlardı:
Teknik direktör Zico’nun kalıp kalmayacağı belli değil. Çünkü maddi ve manevi açıdan uzlaşılması gereken detaylar var.
Semih Şentürk 2 yıllık imzayı çok önceden attı. Aurelio’da da bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Kendisi ile konuşacağız.
Emre Belözoğlu, 4 yıl boyunca Fenerbahçe’ye çok yararlı olacak. İhtiyacımız olan çok iyi bir transfer gerçekleştirdik.
Temmuz başına kadar çok iyi bir yabancı santrfor alacağız. Üstelik bu, kimsenin beklemediği bir futbolcu da olabilir.
Fenerbahçe taraftarı artık bazı şeyleri aşmıştır. Başarıya endeksli değil. Ve her zaman kulübünün yanında durmaktadır.
Geçen yıl Ağustos’ta ulaştığımız kombine sayısını şimdiden bulduk. Bunun nedeni şu; bizimkiler müşteri değil, taraftar.
03-06-2008, 13:51
sarıkanarya_41
Hedeftekiler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emre Belözoğlu'nu bitiren Fenerbahçe, yıldız bir yabancı santrforun yanında Koray, Orhan Şam ve Özer Hurmacı gibi genç yeteneklerin de peşinde.
3.6.2008
Nihat Kahveci aşkı
Son yıllarda ekonomik yönden önemli yol kat eden, taraftarının verdiği inanılmaz destekle büyük hedefler belirleyen Sarı-Lacivertliler, bu sezon da transfer bombalarını patlatmaya başladı. Yıllarca Galatasaray forması giyen, ardından Avrupa’nın önemli takımlarında oynayan Emre Belözoğlu’nu 4 yıllığına renklerine katan Sarı-Lacivertliler’in yeni bombaları da yolda. Yıldız bir yabancı santrfor almasına kesin gözüyle bakılan Kanarya, ayrıca Nihat Kahveci’yi de gözüne kestirdi. 2011’e kadar bağlı
Ancak milli futbolcunun Villarreal ile 2011’e kadar sözleşmesinin sürmesi ve kulübünün direkt katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde başarıyı hedeflemesi nedeniyle transfere soğuk bakması, şimdilik bu olasılığı zayıflatıyor. Ancak temasların süreceği de belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler, bir yandan önümüzdeki sezon hem ligde, hem de Avrupa’da başarıyı yakalayacak kaliteli isimlerden oluşan bir kadro oluşturmaya çabalarken, diğer yandan geleceği düşünerek yerli yetenekli gençlere de yöneliyor. Futbolcular razı ama...
Bu anlayıştan yola çıkılarak uzun zamandır yapılan araştırmalar ve yönetime sunulan raporlar doğrultusunda üç isim ön plana çıkıyor. Ankaraspor’un hücuma dönük orta sahadaki ismi Özer Hurmacı, Kayserispor’un orta sahasında görev yapan Koray ve Gençlerbirliği Oftaş’ın savunmadaki ismi Orhan Şam, ilk etapta alınmak istenen futbolcular. Üç futbolcuyla da anlaşma sağlandı. Transferlerin gerçekleşmesinin önündeki tek engel, kulüplerinin yüksek bonservis bedeli talep etmesi. Yusuf DURSUN
03-06-2008, 13:51
sarıkanarya_41
Carlos Emre'yi övdü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Roberto Carlos, milli maçlarda izlediği Emre Belözoğlu'nun çok yararlı olacağını söyledi.
3.6.2008
Ülkesi Brezilya’da tedavisini sürdüren Roberto Carlos, milli maçlarda izlediği Emre Belözoğlu’nun çok yararlı olacağını söyledi. Emre’nin kaliteli bir futbolcu olduğunun altını çizen ünlü yıldız, “Yeni arkadaşların katılımı ve taraftarımızın her zamanki desteği ile önümüzdeki sezon, bu yıl kaçırdığımız şampiyonluğu telafi edeceğiz” diye konuştu.
03-06-2008, 13:52
sarıkanarya_41
Aurelio zorla tutulmayacak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe’nin, opsiyon hakkını kullandığını belirterek 1 yıl sözleşmesini uzattığı Aurelio’nun talipleri artıyor. Son olarak Panathinaikos Kulübü’nün de milli oyuncuyu renklerine katmak istediği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Euro 2008 sonrasında Aurelio’yu kalması yönünde ikna etmeye çalışacağı, aksi durumda opsiyondan vazgeçeceği ileri sürüldü.
03-06-2008, 13:53
sarıkanarya_41
Başkan konuşuyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şu anda 3 yabancı santrforla transfer görüşmesi yaptıklarını belirterek, "Bunlardan birini mutlaka alacağız" dedi.
3.6.2008
İsimleri gizli
FB TV’de yaklaşık 2.5 saat süren ve canlı yayınlanan programda, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, 3 santrfor ile görüştüklerini ifade ederek, "Bunların ikisi hiç gazetede çıkmadı. Birini mutlaka alacağız" diye konuştu. Yıldırım, yabancı oyuncu sayısının 6 artı 2 olmasına karşı olduklarını vurgulayarak, "Bunu 8 yapalım dedik, ama federasyon kabul etmedi. Savunmada yabancılardan Edu, Lugano, Roberto Carlos var. Bu geri dörtlü Sevilla’da olsaydı onlar, onların forveti bizde olsaydı, biz Şampiyonlar Ligi’nde kupayı kaldırmıştık. Sonra Alex ve Deivid var. Deivid kaliteli bir oyuncu, geçen sene çok başarılı oldu. 'Kezman kalmalı'
Bu 5 yabancıdan sonra Appiah, Maldonado ve Kezman kalıyor. Appiah ile FIFA’lık bir problemimiz var. Appiah giderse Maldonado ve Kezman kalıyor. Ben 1 yabancı hakkıma da bu santrforu alacağım. 8 yabancının 2’sinin bekleyen tipte olması lazım, olmazsa huzursuzluk çıkar" diye konuştu. Kezman’ın takımda kalmasını istediğini kaydeden Yıldırım, "Çünkü Kezman iyi bir oyuncu, adapte olamadı. 2.5 milyon avro ödeyeceğim. Onu takasta kullanmayacağız" açıklamasını yaptı. Aziz Yıldırım, bir yerli santrfor almayı düşündüğünü ve bu oyuncunun Türkiye dışında oynadığını söyledi.
Emre transferi
Aziz Yıldırım, İngiltere’nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu ile 4 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Emre Belözoğlu’nu 3 yıl önce İnter’de oynarken transfer etmek istediklerini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti: "Bu transferi 1 ay önce Ali Yıldırım başlattı. Son gece 6-7 yöneticiyle birlikte pazarlığını yaptık. Kulübüyle ön anlaşma yapılmıştır. Bonservisine 4.5 milyon avro ödedik. Emre ile 4 yıllık anlaşma yapıldı. Mali yönüyle ilgili arkadaşlar çalışmalarını yapıyor. Bu hafta içinde gönderecekler. Önümüzdeki hafta oyuncunun menajeriyle gerekli çalışmayı yapacağız. Temmuz ayı başında Emre takımın kampına katılır."
'Nihat'ı da istiyoruz'
Aziz Yıldırım, Nihat Kahveci’nin transferiyle ilgili bir soru üzerine, "Nihat gibi kaliteli yerli oyunculardan hangisini alabilirsek, almak istiyoruz. 2012’de yabancı sayısı 6 artı 5 olacak. Ben yerli oyuncu kalitesini yükseltirsem, 16, 17, 18 yaşında yabancı getireceğim, burada büyütüp onu satacağım. Kaliteli Türk çocuklarını alıp, onlara yabancı kaliteli oyuncuları ekleyip, kontenjanın bir kısmına da genç yabancılar alacağız" şeklinde konuştu.
'Zico ile görüşüyoruz'
Aziz Yıldırım, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile hiçbir temaslarının olmadığını, teknik direktörleri Zico’nun avukatıyla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Bu sene şampiyonluğu kaybetmeyi kabul edemediğini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti: "Bizim bu takımla yürüye yürüye şampiyon olmamız lazım. Herkes kendi yanlışlarını düzeltecek. Bununla ilgili gerekli konuşmaları yapıyoruz. Anlaşabiliriz de anlaşamayabiliriz de. Fenerbahçe’nin büyümesi için her şeyi yaparız. A ve B planımız var."
Sözleşmesi bitenler
Aziz Yıldırım, Semih ile 2 yıllığına daha anlaştıklarını, Mehmet Aurelio ile ilgili de 1 yıl uzatma haklarını kullandıklarını ifade etti. Aurelio’ya Galatasaray’ın teklif yaptığı haberlerinin sorulması üzerine Yıldırım, "Alabiliyorlarsa alabilirler, hiç problem değil. Benim kafamda bir oyuncu varsa, kaliteyi yükseltecekse gelsin. Hangi takımda olursa olsun. Bizim Aurelio’da 1 yıllık uzatma hakkımız var. Federasyona müracaat ettik. Oyuncunun da gönlünü alıp, olayı çözmek isteriz. O konuda çalışma yapacağız" dedi. Maldonado’nın da çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Yıldırım, Şilili oyuncunun burada başarılı olamadığını kaydetti.
Eto'o hediyesi!
Basında yer alan Kanoute, Eto’o ve Shevchenko ile ilgili soruları da yanıtlayan Aziz Yıldırım, "Kanoute ile ilgili ciddi bir çalışma yapmadık. Eto’o 40 milyon avro, biri alıp hediye ederse memnuniyetle kabul ederiz. Shevchenko senede 9-10 milyon avro alıyor. 3 yıllık sözleşme yapsak 30 milyon avro, bonservisine de 30 milyon avro versek 60 milyon avro eder. Bunu Fenerbahçe verebilir mi?" diye konuştu. Gidenler ve gidecekler
Aziz Yıldırım, kulüpten ayrılan kaleci Serdar Kulbilge’nin çok yüksek ücret istediğini, Mehmet Yozgatlı’yı da bu yüzden gönderdiklerini söyledi. Yıldırım, Kezman, Maldonado ve Appiah’ın şartlarına göre yabancı bir kaleci alabileceklerini açıklarken, Önder Turacı’nın da kendisini oynatmadığı için teknik direktör Zico’dan şikayetçi olup bir Rus kulübüne transfer olduğunu söyledi. Aziz Yıldırım, Lugano ile İtalya’nın Juventus kulübünün ilgilendiğini, ancak takımdan kimseyi vermeyi düşünmediklerini belirtti.
Hedef çok büyük
Aziz Yıldırım, bu yıl futbolun yanı sıra erkek ve bayanlar basketbolda Avrupa’da çeyrek final oynadıklarını ve başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Futbolda çeyrek finaldeki Chelsea maçından önce umutlu olduklarını anlatan Yıldırım, "Karşı taraf maddi anlamda, oyuncuların değeri anlamında, oynadıkları lig açısından baktığınızda bizden üstün. Bizim beklentimiz vardı. Appiah ve Roberto Carlos sakatlandı, onların yerine oyuncu koyamadık. İleriki yıllar için bu bir tecrübe oldu. Bundan sonra hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olmak" dedi.
03-06-2008, 13:53
sarıkanarya_41
Kezman'dan veda sinyali! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçeli Mateja Kezman futbol hayatını Rusya'da sürdürebileceğinin sinyallerini verdi. Sırp futbolcu özellikle din konusunda ilginç açıklamalarda bulundu...
3.6.2008
Hakkında Fenerbahçe'den ayrılacağı konusunda haberler çıkan Mateja Kezman, Rus basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi. Rus futbolunun son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğine dikkat çeken Sırp oyuncu, özellikle Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'e övgüler yağdırdı. Hollandalı teknik adamın hayatında çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu vurgulayan Kezman, "Rusya'nın başında dünyanın en iyi hocalarından biri var. Onunla PSV'de birlikte çalışma şansı bulmuştum. Oyuncularını çok iyi motive eden bir hoca. Futbolcularını %100 performansla oynatabiliyor. Güney Kore e Avusturalya'da yakaladığı başarıları Rusya'yla da yakalayacaktır" dedi. Rusya' için iki neden!
Daha önce de hakkında Rusya'ya transfer olacağı yönünde bir çok söylenti çıkan Kezman, bunun gerçekleşmesi halinde Rusya'da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. Son yıllarda Rus futbolunun büyük bir aşama kaydederek çıkışa geçtiğine değinen Sırp futbolcu, "Herşeyden önce Fenerbahçe ile kontratım devam ediyor. Ama Türkiye'de de kalsam, Rusya'ya ra gitsem benim için fark etmez. Rus futbolu her geçen gün daha da ileri gidiyor. İki ülkede de oynamak benim için mutluluk verir. Rusya'da oynamak için ikinci nedenim, Ortadoks bir ülkede yaşamak ve futbol oynamak benim için çok daha kolay olar" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.
03-06-2008, 13:54
sarıkanarya_41
Nihat'a 4 milyon Euro Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe, Nihat Kahveci için para musluğunu ardına kadar açtı.
3.6.2008
Fenerbahçe, Nihat Kahveci için musluğu ardına kadar açtı. Tottenham ile yarışan Sarı-Lacivertliler’in milli oyuncuya yıllık 4 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. FANATİK’e konuşan Nihat ise şunları söyledi: “Villarreal ile 2011’e kadar sözleşmem var. Bu nedenle, FIFA kuralları gereği kimseyle konuşamam. Beni isteyenler, menacerim Murat Kuş ile konuşmalı. Bunun için de önce Villarreal’den izin almalı. Şu ana kadar Villarreal’e sadece Tottenham’dan resmi teklif geldiğini biliyorum. Bir süre daha Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum, ancak şu da bir gerçek: Ben profesyonel bir oyuncuyum...”
03-06-2008, 13:55
sarıkanarya_41
Dünyada alamayacağım futbolcu yok
YILDIRIM: Üç yabancı santrforla görüşmelerimiz devam ediyor FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu santrforlar Adriano, Santa Cruz ve Koevermans
YILDIRIM: Avrupa'da forma giyen bir Türk santrfor da alacağız FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu santrfor Nihat Kahveci. Mevlüt ikinci, Halil ise üçüncü sırada
YILDIRIM: Zico ile şartlarda anlaşamazsak yolları ayıracağız FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Zico ile yollar ayrılırsa takımın başına Mircea Lucescu getirilecek
YILDIRIM: Kaliteli bir yerli sağ bek transfer edeceğiz FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu sağ bek, OFTAŞ'ın genç ve umut vadeden yeteneği Orhan Şam
YILDIRIM: Sol beke yine yerli bir futbolcu daha düşünüyoruz FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu sol bek, Sivasspor'un başarılı futbolcusu Hayrettin Yerlikaya
YILDIRIM: Gerekirse yerli veya yabancı bir kaleci getireceğiz FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu kaleci, yabancı olursa PSV'li Gomes, yerli olursa OFTAŞ'lı Recep
Mazereti olmaz!
"Şampiyonluğu kaybetmeyi asla kabullenemiyorum. Yürüye yürüye ipi önde göğüslemeliydik. İki sezon önce Denizli'de son haftada kaçırdığımız şampiyonluktan daha çok üzüldük" Teknik hatalar olmuştur. Ancak futbolcuların da suçu var. Bazı oyuncularımız Avrupa'da farklı Türkiye'de farklı oynadı. Konsantrasyon sorunu oldu. Bu hatalara bir daha düşmeyeceğiz".
FB TV'deA'dan Z'ye birçok konuda açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, en çok üzüldükleri konunun yok yere kaçan şampiyonluk olduğunu söyledi. İşte Yıldırım'ın transfer dışında gündem yaratan diğer açıklamaları:
* TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMIYIZ "Lig ikinciliği bizim için başarı değil. Hem ben hem Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
de yönetici arkadaşlarımız kaçan şampiyonluğa çok üzüldük. Çünkü kadro olarak rakiplerimizden çok iyiydik. Türkiye'nin en iyisiyiz. Yürüye yürüye şampiyon olmalıydık. Bu şampiyonluğa iki sezon önce Denizli'de kaçan şampiyonluktan daha çok üzüldük.
* KABULLENMEMİZ İMKANSIZ Teknik kadronun çok büyük hataları oldu. Bazı yanlışlar yapıldı. Bunları kabullenmemiz imkansız. Hiçbir mazeret ortaya konamaz. Ancak şampiyonluğun kaçması sadece teknik kadronun hatası değil, futbolcular da belli oranlarda suçlu. Mesala bazı oyuncularımız Avrupa'da farklı Türkiye'de farklı oynadı. Çünkü Avrupa onlar için vitrindi. O yüzden içerideki bazı maçlara konsantre olamadılar.
* RAHATLIK ZARAR VERDİ Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması başarısızlıktır. Takım kaptanımız Alex'in de bizim kadar üzülmesi bizi ilerisi için ümitlendirmiştir. Başaramıyorsanız bir eksiklik var demektir. Biz bu eksiklerin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bazı 'rahat' durumlar var. Bu rahatlık bazen zararlı oluyor, bunu ortadan kaldıracağız.
* CHELSEA'Yİ ELEYEBİLİRDİK
FIFA'nın yabancı oyuncu sayısında 6+5 kararını destekliyoruz. Bizim yerli oyuncularımız iyi. Bu karar bize Avrupa'da avantaj sağlayacaktır. Chelsea'yi eleyebilirdik. İnancımız onlardan fazlaydı. Ama büyük şanssızlıklar yaşadık. Futbolun içinde böyle şeyler olur. Ama geleceğe dönük büyük tecrübeler yaşadık. Kurumsallaşmanın karşılığını yavaş yavaş alıyoruz.
* CARLOS-DENİZ-APPİAH HATALI Şampiyonluk sakatlıklar yüzünden kaçtı görüşü yanlış. Doktorları da suçlamak doğru değil. Bazı oyuncular kalıcı sakatlıklar adına aşırı fedakârlıklar yaptı. Sakatsan oynamayacaksın. Carlos bunu yaptı, sonucu herkes gördü. Deniz'in sakatlığı futbol dışı. Kavga etmiş, kızıp ayağını cama vurmuş. Appiah ameliyatı sonrasında kendine iyi bakmadı, bu hale geldi.
* FENERİUM BANKASI! Kombine bilette 30 bine gidiyoruz. Kombinede kısıtlama getirmedik. Migros Tribünü hariç isteyen istediği yerden bilet alabilir. Statımızda küfür azaldı ama tamamen kalkması lazım. Bayanların da küfür ettiğini görüyoruz. Fenerium'un yılda 45 milyon YTL geliri var. Taraftar kartlı sayımız 135 bini geçti.
* UYARIYORUM! Statta taşkınlık yapanı, küfür edeni görürsem kombinesini iptal edeceğim. Önceki sezon 300 bin YTL küfürden ceza yedik, geçen yıl bu rakam 114 bin YTL'ye düştü. Statta herkes kendi yerine oturup adam gibi maçını izlemeli, bunun üzerine gideceğim."
03-06-2008, 13:57
sarıkanarya_41
Nihat'ı istiyoruz
Fenerbahçe başkanı, FBTV'deki konuşmasında, "Bir yerli golcü gelecek. Bu Türkiye'den olmayacak" dedi. En büyük aday Nihat Kahveci.
LİSTE İYİCE KISALDI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım isim vermeden yaptığı konuşmalarda yabancı golcü dışında bir de Türk forvet alacağını söyledi. Yıldırım, "Alacağım Türk golcü Türkiye'de oynamıyor" diyerek ipucu da verdi. Yıldırım'ın bahsettiği forvetler içinde Nihat (Villarreal), Mevlüt (Sochaux), Halil Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.(Schalke), Eren (Basel) ve Fatih (Zenit) yer alıyor.
PLASE MEVLÜT MÜ?
Yıldırım, Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci gibi bir futbolcuyu kadroda görmek istediğini belirterek, gönlünde yatan aslanın Nihat olduğunu işaret etti. Aziz Yıldırım'ın, Nihat'ın olmaması halinde, gösterdiği performansla Milli Takım'a seçilen Mevlüt Erdinç'e yöneleceği konuşuluyor. Halil Altıntop da Yıldırım'ın listesinde bulunuyor.
03-06-2008, 13:58
sarıkanarya_41
Defansa bir yerli alacağız
Aziz Yıldırım, defansa da takviyeler yapacaklarını söyledi, sağ bek, sol bek ve stoper için çalışmaların sürdüğünü de ilave etti. Sol bekin Sivaslı Hayrettin, sağ bekin OFTAŞ'lı Orhan, stoperin de Beşiktaşlı Gökhan Zan olabileceği belirtiliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:58
sarıkanarya_41
Volkan tehlikeli olabilir
Yıldırım, kaleci sıkıntısı yaşadıklarını, Volkan Demirel'in tek başına yeterli olmadığını söyledi. Yıldırım, "Sadece Volkan ile gitmek tehlikeli olabilir. Bir kaleci alacağız. Yerli veya yabancı olacak. Bu transferin gidişine göre şekillenecek" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:59
sarıkanarya_41
Üçlü atak
Mutlaka yabancı bir forvet alınacağını belirten Yıldırım'ın, Santa Cruz, Adriano ve Koevermans'ı kastettiği belirtiliyor.
KANOUTE B PLANI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım müjdeyi verdi: 'Mutlaka yabancı bir golcü alacağız.' Yıldırım'ın isim vermeden açıklamalarından bu üç ismin Adriano, Santa Cruz ve Koevermans olduğu öğrenildi. Yıldırım basında sık sık ismi geçen Kanoute için ise, "Bu üç oyuncudan birini alamazsak Kanoute olabilir" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
diyerek "B planı" olduğunu da vurguladı.
ADRİANO OLMAZSA
Yıldırım'ın "basına yansıdı" dediği ismin İnter'li Adriano olduğu, İtalyan kulübüyle pazarlığın sürdüğü belirtiliyor. İkinci isim ise Blackburn Rovers'ta forma giyen 27 yaşındaki Santa Cruz. Paraguaylı oyuncunun da gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Son isim 30 yaşındaki Danny Koevermans. PSV'li Koevermans geçen sezon 14 gol attı.
03-06-2008, 13:59
sarıkanarya_41
Tekke de gelebilir
YILDIRIM, Kezman'ın takımda kalmasını istediğini belirtirken, bu oyuncuyu takasta kullanmayacağını açıkladı. Yıldırım, "Zenit, futbolcu+para verirse olabilir" diyerek Fatih Tekke'ye yeşil ışık yaktı. Bilindiği gibi Fatih, Rusya'da kalmak istemiyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:00
sarıkanarya_41
Serdar trilyon istedi
BAŞKAN Aziz Yıldırım, kaleci Serdar ile anlaşamamalarının nedenini astronomik bir fiyat istemesi olarak gösterdi. Yıldırım, "Kadroda altyapıdan yetişen biri yer almalı. Hocalar bunun kaleci olmasından yana. Serdar 900 milyon alırken, 2 trilyon istedi. Türkiye'de yüzde yüz enflasyon mu var" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:00
sarıkanarya_41
Lugano için Juve'ye ret
GEÇEN sezondan beri Lugano'yu isteyen Juventus'a "Hayır" denildi. Başkan Aziz Yıldırım, "Onların resmi bir teklifi oldu ama Lugano'yu vermem. F.Bahçe büyük hedeflere gidecektir ve bu yolda kimseyi kaybedemeyiz" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:01
sarıkanarya_41
F.Bahçe günlüğü
Gökhan sevindirdi
Sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarılan ve İstanbul'a dönen Gökhan Gönül'ün tedavisinin çok iyi gittiği öğrenildi. Genç oyuncunun sezon başı hazırlık kampına yetişeceği belirtiliyor. Gökhan, "Finallerde olmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. Arkadaşlarım çok iyi sonuçlarla dönecekler" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.dedi.
Vurup devirdiler ANKARA'da düzenlenen Minikler Boks Şampiyonası'nda F.Bahçe 11 sıkletin 9'unda zirveye çıktı, takım halinde de şampiyon oldu. Yasin, Adem, Sedat, Cengiz, Serkan, Nurettin, Harun, Muharrem ve Ömer sıkletlerinde birinci oldular.
Appiah anlaşamadı
F.Bahçe ile FIFA'lık olan Appiah, İtalya'ya gitti. Akşam saatlerinde Milano'ya uçan Ganalı yıldız, sinirli hareketleri ile dikkat çekti. Havalimanına koltuk değnekleri ile gelen Appiah'ın avukatıyla birlikte F.Bahçe yönetimi ile bir görüşme yaptığı ve henüz iki taraf arasında uzlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Duca Fener'de
F.BAHÇE Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın menajerliğine Viyoleta Duca getirildi. Daha önce Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı menajerliği görevini yürüten Duca'nın, yeni sezonda F.Bahçe ile birlikte çalışmaya başlayacağı açıklandı.
03-06-2008, 14:02
sarıkanarya_41
“Nihat Kahveci’yi almak isterim”
AZİZ Yıldırım “Nihat gibi kaliteli oyuncular kim olursa olsun hepsini almak isterim. Ben eğer yerli oyuncu kalitesini yükseltirsem şunu yapacağım. 16-17-18 yaşında Avrupa takımlarının getirdiği gibi oyuncular getireceğim. Ama bunun için benim elimde kaliteli yerli olması lazım. Bu olmadığı zaman bunları yapamazsın” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:02
sarıkanarya_41
Ağzından bal aktı
Fenerbahçe’nin başkanı, soyunma odasını kastederek “Her yere girerim” dediği konuşmasında, özellikle transfer konusunda yaptığı açıklamalarla müjdeyi verdi
FENERBAHÇE Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım dün FBTV’ye gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Transferden sportif başarılara kadar birçok konuya değinen Yıldırım’ın yaklaşık 3 saat süren açıklamalarını veriyoruz. İşte Yıldırım’ın açıklamarından derlediğimiz satırbaşları:“FIFA’nın aldığı 6+5 kararına biz destek veriyoruz. Bu sefer herkes yabancı sınırlaması ile oynadığı için eşit oluruz onlarla. Şampiyonlar Ligi’nden elendik ama büyük tacrübe kazandık. Türkiye’de Avrupa arenasında mücadeleyi kaldirabilecek 3-4 tane genç futbolcu var. Bunun düzeltilmesi için federasyon radikal kararlar almal.”“BASIN Başkanların soyunrma odalarına girmelerini eleştiriyor. Başarısızlıkta da bizi eleştiriyor.Ancak ben başkansam heryere girerim. Oyuncular da Avrupa’ya konsantre oldular ama içeriye bir türlü konsantre olamadılar. Bu yüzden şampiyon olamadık. Fazla rahattık ve bu bize zarar verdi. Ancak herşeye rağmen Türkiye’nin en iyisiyiz.”“EMRE ile 4 yıllık anlaşma yapıldı 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle.Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz sezon 31 milyon YTL vergi ödedi. 1 milyon taraftar kart hedefine ulaştığımız zaman bizle Barcelona ve Manchester baş edemez. Fatih Terim’le ilgili bir düşüncemiz yok. O da, biz de açıkladık. Bunlar yazılmasın artık.”“SEMİH’LE 2 senelik daha anlaşma imzaladık. Aurelio’yla ilgili duyumlar oldu görüşebilirler, konuşabilirler, alabiliyorlarsa alabilirler. Aurelio konusunda uzatmak için Federasyona müracaat etti ve çözmek için, oyuncunun gönlünü de almak için her şeyi yapacağız bunu da söyleyeyim. “3 tane santrforla görüşmeler yapıyoruz. İki tanesi hiç basında çıkmadı. ” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:03
sarıkanarya_41
Basını doğruladı
Başkan Yıldırım, yurt dışında birkaç futbolcuyla görüştüklerini inkar etmedi. Eto’o’dan Kanoute’ye, Shevchenko’dan W.Love’ye kadar birçok isimle ilgili açıklamarada bulundu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:03
sarıkanarya_41
Başkan, Kezman’ı kendine getirdi!..
F.BAHÇE’nin Sırp golcüsü Kezman, Başkan Aziz Yıldırım’ın dün FBTV’de yaptığı açıklamada, “Kezman’ın takımda kalmasını istiyorum. 2 senedir takımda ve artık uyum sorununu atlattığını düşünüyorum” dediğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. YILDIRIM’ın bu sözlerinin kendisini ekstra motive ettiğini belirten Kezman, “Bana güvenen başkanımıza bu sezon atacağım gollerle teşekkür edeceğim” dedi. Golcü futbolcu, “Bu sezon kral ben olacağım. Bunu başaracak gücüm ve kalitem de var” diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:04
sarıkanarya_41
Ve son aday Lopez
BAŞKAN Yıldırım, Türk yıldızlarla kadroyu güçlendirmek istemesinin dışında genç ve kaliteli yabancı isimleri de listeye dahil etti... Bu isimlerin başında ise Porto’da forma giyen Arjantinli golcü Lisandro Lopez’in geldiği iddialar arasında... Bu sezon Porto forması altında 35 maçta 27 gol atan tangocunun bonservis bedelinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi. Lopez için ülkesinde ‘gol makinesi’ tabiri kullanılıyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Mevlüt Erdinç de listeye girdi!..
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 2 forvet alacaklarını ve bunlardan birinin Türk olacağını söyledi. Avrupa’da top koşturan bir Türk’ü kadrolarına katacaklarını belirten Yıldırım’ın Fransa’nın Sochaux’ta top koşturan milli yıldız Mevlüt Erdinç’i de listeye aldığı ve görüşmelerin başladı öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Halil’de son aşamaya gelindi!
SARI-LACİVERTLİ takımın daha önce Schalce 04’ün Türk yıldızı Halil Altıntop’la görüşmeler yaptığı iddia edilmişti. Dün Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardan sonra Halil’in de Fenerbahçe’yle anlaşma olasılığının yüksek olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Birkaç gün içinde transferlerin netleşmesi bekleniyor.
03-06-2008, 14:05
sarıkanarya_41
Zico topun ağzında
Aziz Yıldırım, geçen sene kaçan şampiyonluğu kabullenemediğini söyleyerek, “Bizim A ve B planlarımız vardır” dedi
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamalarla Zico’nun da dikkatini çekeceğini belirtti. Yıldırım, “Zico’yla ilgili görüşmeler devam ediyor. Geçen sene şampiyonluğu kaybetmeyi ben kabul etmiyorum, edemiyorum. Geçen sene bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Biz onu getirdiğimizde kimse inanmıyordu, biz destek olduk. Benim tahminim bunları geçeriz ama geçmemek de sorun değil. İleriye dönük büyümesi için her şeyi yaparız Fenerbahçe’nin. A planı B planı her şey hazır” dedi. Sarı-laivertli takımın Brezilyalı hocalar Lüxemburgo ve Scolari ile ilgilendiği iddia edilmişti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.