kardeş bilgi için tşkler.redlineden memnunum.sabrıda biliriz.çalışmalarda başarı ve devamlılık diliyorum
Printable View
kardeş bilgi için tşkler.redlineden memnunum.sabrıda biliriz.çalışmalarda başarı ve devamlılık diliyorum
açıklayıcı bilğin için teşekkürler ama artık fazla uzatmasanız iyi olur.biran önce başlasın up date
arkadaşlar güncellemeleri beklemedende güncelleme yapabilirsiniz tabiki pc solan arkadaşlar pc den yükleme yapın ben yaptım sorunsuz çalışıyor
Şensi kalplerimiz kırılacak haberin olsun.Kurallara uymuyorsun bu son uyarım
tamam usta gene hata yaptık bu acemilik başa bela
kosovalı tam yazımı düzeltiyordum tamam teşekkür ederim uyarın için
Yeni servislerimiz sizlere yepyeni bir dünyanın kapısını açacak.
Daha önce hiç bir uydu cihazında olmayan bazı özellikleri sizlere çok yakında siz REDLINE kulanıcılarına (ARMAĞAN) edeceğiz.
Siz saygın Redline kulanıcılarına verdiğimiz bütün bu özellikler.
FG-DIGITAL R&D Team in armağanıdır.
Dijital dünyada çığır açacak yenilikler için yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor.
Kulandığınız cihazların güncel teknolojiler içindeki farkını yaşayasınız diye yapılan bu yenilikler cihazların Hardware özellikleri ile sınırlı olup,aslında elimizde çok daha yüksek teknolojiler bulunmaktadır.
Yeni nesil cihazlarımızın çok daha farklı üztün özelliklere sahip olacağı kesindir.
Pc ler ilk evlerde kulanılmaya başladıktan bu yana çok gelişmiş bazen senede iki defa upgrade edilmesi gerekmiş,yada yenisi ile değiştirmek sureti ile enson yazılımların başarılı bir şekilde çalıştığı gözlenmiştir.
Bu örnek ile yola çıkıldığında elinizdeki uydu alıcıları basit PC dir.
bu ufak pc lere sizler çin kulanışlı olacak bir sürü yazılımlar yapmaktayız.
Bu yazılımların hepsini sizler için yazarak sizlere hiç bir zahmet vermeksizin uydudan gönderiyoruz.
Sizler için,farklılığınızı hisettirmek için yaptığımız bütün faaliyetler tamammen ücretsiz, armağanlarımızdır.
Bilindiği üzere bu gibi yatırımlar yaparak müşterilerimizi ileri derece menun etmek suretiyle yakaladığımız trend malesef bazı kişi ve kuruluşları çok ciddi bir şekilde rahasız etmektedir.
Biz sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışırken bu kişi ve kuruluşların yaptığı örneğinini forumlarda bile görebildğiniz bir karşı saldırılarıda göğüslemek suretiyle işimizi en iyi şekilde yapma karalılığı içinde olduğumuzu buradan tekrarlayarak bizlere destek olan tüm gerçek REDLINE dostlarına teşekürü borç biliyorum.
flystream sorumlusu can***'in yazısıdır.
günceleleme sorun mu var acaba ?
teşekkürler
teşekkürler
kanaryam1950 sorun düzeldimi acaba bilgin varmı acaba ?
teşekkürler
harikasınız
arkadaşlar redline ler güncelleme hala almıyor ne zman başlayacak bilgisi olan varmı acaba
multıler neden yok yıne bılgı alabılırmıyız
Arkadaşım aynı mesajları yazıp durma daha gecen gun uyardık banlanacaksın bir bekle
arkadaşlar redline ler güncelleme ne zaman başlayacak acaba ?
bilgisi olan varmı ?
arkadaslar cıhazım daha once bekleme modunda secıme baglı olarak yazılım,***,kanal bilgisi,mesaj gıbı guncellemelerı yapıyordu mesaja ayarlı bırakıyordum cıhazı acınca mesajı gorebılıyordum ama sımdı cıhaz kapalıyken guncelleme yapmıyor guncelleme menu sune gırınce ılk sıradakı frekansı goruyorum ama daha once oyle degıldı menuye gırdıgım zaman guncelleme frekansı orada duruyordu sımdı her actıgımda frekansı secıp oyle guncelleme yapabılıyorum:45: boyle oldugu ıcınde bekleme modunda guncelleme yapmıyor bunun bır cozumu varmıdır.:( Saygılar..
vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz
[QUOTE=sensi;280636]vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz[/QUO
yuzde yuz haklısınız arkadaslar ama bırde fırma acısından olayı ele alalım...10000'li serilerde board dışardan alınıyordu ve ve yazılım hazırlamak ıcın gereklı kaynak kodları o fırmadan temın edılıyordu....ama board üreten fima kapandı ve redline firmasıda ortada kaldı....ve bunun bır daha yaşanmaması için firma cs serilerını çıkardı...bu sefer durum farklı board dışarda yaptırtılıyor...yanı hersey redline 'ın elınde kaynak kodları-tasarımı-aklınıza gelen hersey..yanı yaptırdıgı yer iflas bıle etse baska yere yaptırtır...oyuzden cs serilerini korkmadan alabilirsiniz...
arkadaşlar uydudan K E Y güncelemesi yapın freexdelıght 21-55 itibarı ile açık
Arkadaşlar güncelleme esnasında doğru güncelleme frekansını girdiğiniz halde güncelleme menüsünde OTA bilgisi bulunamaz uyarısı alıyorsanız şu işlemi yapın güncelleme frekansı olan 11887-V-3333-7/8 frekansını 11886-V-3333-7/8 yapın FEC bölümünde 7/8 olmayan arkadaşlar ise FEC değerini AUTO yapabilirler bu işlemi aynen uygulayan arkadaşlar güncellemeleri hızlı bir şekilde alabilirler
daha öncede belirttiğim gibi test aşamasında olan bu yeni güncellemede bazı eksiklikler var...bunlar düzeltilerek en mükemmel şekle sokuluyor...ufak tefek eksıklikler için anlayışlarınızı bekliyoruz
tesekkur ederım kolay gelsın
beyler redline yeni güncellemesiyle şu an izlenebiliyor bu paket aynen fuul time freextv .anımal planet.discovery izlenebiliyor sırus izleyenlerine duyurulur cihazları redline rlcsx10 ve redline cs 100 olanlar izleyebilir:45:
sensi usta sende foruma alıştın baya yakında usta olacan:)
estafurallah ustam sana saygım sonsuz senden daha öğreneceğimiz çoooook şey var saygılarımı sunarım kusurumuz varsa af ola
eyvallah sensi tşkler bilgi için
ustalar ben sirus*i izliyorum cihaz goltmaster 9700cim animel planeti nasıl izlerim
halen izlenebiliyormu redline ile
İyi güzelde son yazılımla Telstarda ki izleyebildiğmiz kanallar gitti
usta sunny de açıyordu bilinen tarihte ama şimdi yok fakat onu emuyla ilgisi yoktu denedim şifresiz verdiler ondan sonra kapandı güncellemeyle filan ilgisi yok ..
özlem 67 doğrudur aynen katılıyorum ama redline 10x-ve 100 serilerine verilen en son uydu güncelleme dosyası biraz hatalı gibi cihaz bazen kilitlenip kalıyor cihazı arkadan kapatıp açıyoruz ancak kendine geliyor 2.18 versiyon dosya yazılımından sonra bende bunlar ortaya çıktı vallaha en iyisi cihazlara internetten indirdiğimiz yazılım dosyalarını yüklemek uydu güncelleme şu an cihazlarımızı kilitledi:nono::
kısasüreliğine reklamdı gitti bunu çoğu paketler yapıyor yani reklam +abone sayısı artar saygılar
sayın redline yetkilileri en son uydu güncellemesiyle cihazlarımıza atılan yazılımlarda bazı problemler oluştu kanal gezerken kilitlenmeler kanal sıralaması yaparken bazı hatalar belirdi 2.17 yazılımı çok güzeldi sonra atılan ikinci 2.18 yazılımdan sonra cihazımda kilitlemeler oluştu arka düğmeden açıp kapadım gene aynı bunun üzerine internetten rss kablosuyla attığım yazılımdan sonra cihazım düzeldi yetkililere saygılarla bunu sadece bilgilendirmek maksadıyla yazdım cihazım redline rlcsx10
cihazınıza güncelleme yaptıktan sonra arka anahtarından açıp kapatırsanız güncelleme frekansının sabitlendiğini göreceksiniz böylecede problem ortadan kalkacak
cs100xredline ana yazilim 194 yükliye bilirsiniz frex xdeam ***wievler full acık:clap2::
Yazılım uydudamı acaba?
evet beyler doğrudur yeni güncellemeyle 2.19 yazılımı süper dediğin kanallar açık ama nagra2 çöktü ne piremierler nede telestar12 deki belgeseller buharlaştı bazıları geliyor bazı güzel kanalları kaybettik
bilgi için sağol
sende sağ ol ustam
sayın redline yetkililerini kutluyorum premierlerleri bize yeniden sunduğu için bazı bazı aksaklıklar olsada her güzelin ufak tefek kusuru vardır bazen güncellemeden dolayı umutsuzluğa düşüp sizleri karaladığımız gün oldu bu yaptıklarınızdan sonra bizleri utandırdınız tüm teknik ekip ve yöneticilerinizden özür dileriz şu ana kadar dört dört. lük gidiyorsunuz bizler yeni model redline.ncılar olarak güncelleme alamayan diğer redline ailesi mensublarınıda unutmazsınız umarım büyük firmalar her zaman büyük düşünür sizede bu yakışır saygılarımla :45:
sensinin tşklerine bir tşk de ben ekliyorum .tşkler.redline
Redline bugune kadar yaptıklarıyla teşekkürden fazlasınıda hak ediyor ama bizden sadece teşekkür geliyor tebrikler...REDLİNE
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar..
Tekil olarak teşekkür etsen daha iyi olurdu. 18500, 14500 ve 13500 kullanıcıları olarak teşekkürü hak etmiyor. Verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar. Biz çok uzun bir zamandır güncellemeyi unuttuk. Bizim cihazlara güncelleme vermiyorlar artık.:46: :46: :46: :46: :46:
redline bu yapar :D
arkadaşım zannedersem konuyu iyi okumamışsın güncelleme alamayan redline bireylerini konumda belirtmiştim ama tabiki mağdur bir kardeşim olarak haklısın olsun bakarsın sizlerede bir çözüm bulurlar benim gönlüm hiçbir redline kullanıcısı mağdur olmasın saygılarımla:nono::