teşekkürler
teşekkürler
paylaşım için sağol
teşekkürler. elinize sağlık.
teşekkürler
teşekkürler
cok tesekkurler
teşekkürler çok güzel çalıştı ellerine sağlık
allah razı olsun
çok teşekkürler
Teşekkürler, derman oldu gerçekten.
teşekkürler
teşekkür.
eywallah
teşekkürler
teşekkürler
kardeş bir ara açılıyordu ama şimdi açılmıyor yardımmmmmmmmm
çok teşşekkür ederim umarım işe yarar
Teşekkürler..çalışır umarım
teşekkürler..
teknisyen arkadaşımız bir el atarsa sevinirim.dha yayını olmadığı zaman yani ekran karanlıkken ntv spor açılıyor ancak dha yayın varken ntv spor açılmıyor bir yardım lütfen
ntv spor için önce hotbird teki alaula kanalına gelin ondan sonra ntv spor açılır
teşekkürler.....
Eyvallah
Teşekkürler... Acaba dosyalar güncel mi?
güzel çalışma. Her değiştiğinde sıkıntıdan kurtaracak. Eline sağlık
teşekkürler
teşekkürler
deneyecem umarım olaaar
teşekkürler
slm lig tv kanallları acık mı yardımcı olablirmisiniz sorun bendem i genel mi ?
bilgilendirebilecek kimse yok mu arkadaslar
yardım edecek kimse yok mu
hayır açık değil sadece kendi paralı üyeler izleyebilir
paylaişım içn teşekkürler
teşekkürler arkadaşlar elinize sağlık açıldı.
teşekkürler
çok teşekkürler bakalım değişen sistemde çalışıyor mu
arkadaşlar şu an ntv sporu izleyebiliyormusunuz(türksat üzerinden) ben şu an izleyemiyorum.bunun çözümü varmı varsa nedir
dreambox kullanıyorum
ntv spor için önce hotbird teki alaula kanalına gelin ondan sonra ntv spor açılır. açılmazsa güncel biss kodlarını atman lazım.
güncel bissler mevcut ama açılmıyor
daha önceleri dhafeed üzerine gelip tekrar ntvspora geldiğimiz zaman açıyordu
emeğine sağlık dostum...
usta teşekkürler ellerine sağlık
arkadaşlar turksat uydusundan dreamboxla ntv spor izleyebiliyormusunuz şu an ben izleyemiyorum yardım
Teşekkürler eline ssağlık
herkes tesekkur edıyor ama fazla mesaj yazmak ıcın herhalde ntv spor ızlenmıyor turksatta maalesef tesekkur etmeyıde bırakın
teşekkürler harika
test edebilmek için teşekkür ediyoruz, çünkü 1 mesaj yazmamış veya konu açmamış birisi dosyayı indiremiyor
drambox 500s ntvspor maçları seyredemiyorum
teknisyen arkadaşım ntvspor türksat ta açılmıyor buna bir el atsan çok seviniriz
ayrıca şöyle bir şey dikkatimi çekti dha feed yayında yokken(ekran karanlık iken) ntvspor açılıyor,dhafeed yayındayken yani ekranda birşey gösterirken ntvspor açılmıyor.her hafta denediğimde aynı sonuçları elde ettim.umarım bir fikir verebilmişimdir.şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim
teknisyen arkadaşım umarım bir önceki mesajı kaide alırsın
teknisyen arkadaş lütfen bir el at ntv spora
arkadaşlar hotbird uydusu olanlar için ntv spor kanalını seyretmek çok basit.önce ntv spor kanalına geliyoruz ondan sonra hotbird teki alaoula kanalına geçiyoruz tekrar ntv spor kanalına gelince açıyor.bunun için cccam açık olması lazım ve güncel ***lerin cihazda yüklü olması lazım.ben hiç sorunsuz seyrediyorum.
aşağıdaki linkteki dosyayı rardan çıkarıp olduğu gibi ftp ile var içine atınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. softcam.rar