Sivil demokrasi istiyoruz.
Alıntı:
Evet diyeceğiniz Anayasanın hangi maddeleri, bırakın Kuvayi Milliye yi, Milli İradeyi hakim kılmaya yönelik???
Milli İrade topyekun bir ilde, dese ki; şu bizim vekilimiz olacak, o irade parti genel başkanının iradesinin üzerine çıkabilecek mi, evet dediğiniz zaman?
Kim olursa ve hangi partiden olursa olsun; vekillerden, hırsızlar, arsızlar ya da suçlular, hakim karşında hesap verecekler mi, evet derseniz?
Her şey bir tarafa, vatandaş olarak, bu memlekette; Adamın kıymeti olacak mı? Çok değil, azıcık daha özgür olabilecekmiyiz evet dersek?
Aksine; evet dediğiniz anayasa, bunlar ve daha hiç bir şeyi getirmezken, emeklilik yaşını kadın ve erkekte 65e çıkarıyor. Emekli aylıklarından kesinti getiriyor. SSK ve Bağkur gün sayısını 7000e çıkarıyor.
Yahu Allah aşkına; değişecek maddelerden bir tane madde, vatandaş olarak benim lehime varsa, biri çıksın söylesin???
S.A.Ben anlatacaktım ki MASİVA ve MAHLAS kardeşlerimiz ne güzel izah etmiş umarım ön yargılı değilsen tatmin olmuşsundur inşaallah.AEO.:45: