Günaydın arkadaşlar bu sabah işe gelmeden kontrol ettiğimde 3.28 ile w3 datanının çalıştığını gördüm akşam yoktu ama sabah gelmişti novalar dahil
Printable View
Günaydın arkadaşlar bu sabah işe gelmeden kontrol ettiğimde 3.28 ile w3 datanının çalıştığını gördüm akşam yoktu ama sabah gelmişti novalar dahil
açılır hemşerim datada sorun vardır y6 ve redlıne twını satıyorum yeni cihazım dün geldi herşey güzel daha yeni olduğu için alışamadım
Hayırlı olsun güle güle kullanın sanırım dream aldınız
sağol ünlü hemşerim ve haci abi olsun abi takozda olsa iyi bir cihaz birçok kanal bazıları hotbird nilsat full haci abim
hangi cihazmış bu
specesatx3
konuyu saptırdmayın beyler..
sağol abi
mokur usatnın son verdıgı w3 yazılımı ıle astra dakı ıspanyol kanallarının % 90 nı gıtmıs nılesat % 70 hotbırd bıldıgımız gıbı absat devam novalar yıne donmalı cywfralar yıne aynı bır bolumu var jsc ler devam.dun gece ıtıbarı ıle arkadaslar.
hacı abimin verdiği yazılımı atın
w3 yazılımı
lütfen yardımcı olun yükleme yapamıyorum y6
Arkadaşım yazılımı zipli ise zipten çıkar masa üstüne sonra yükleme loaderını aç upgrade gibi bir şey yazar ona bas yazılım seç tamam de ve fişini tak yalnız com1 com 2 onlara dikkat et en son yüklenince hemen çıkarma bekle cihaz dört kez yeşil ışık yanar söner tamamdır
Hallettinmi atacan12
3.28 data w3
HOTBİRT 13
anumauxlar açık
jsc sport açık
novalar açık
cyfra + açık
red hot ... full
sct full
redligt mıxx
redligt premıum
redligt platum
redligt velet
dorsel tv
not.novalarda donma var
ASTRA 19
12402 v 27500
12168 v 27500
12090 v 27500
11934 v 27500
11856 v 27500
12515 h 22000
11895 v 27500
12610 v 22000
12574 h 22000
EUTELSAT 16
2 tp açık
11640 H 27890
10757 V 27490
İYİ SEYİRLER....
evet 3,28 ile mslüm babanın yazdıklarıyla devam astrada canal+futbollar gitmiş onların yerine hollanda kanalları açılmış anımuaxlar dahil ii seyirler
yeniden anımuaxlara kavuştuk. bakalım ne kadar sürecek inşallah uzun sürer.
bu 3 28 hangı permalınkte arkadaslar bulamadım
hacı abim yazılımı tekrar verir ben veremiyom dowlond yüklemem dolmuş onun için yükleme yapamıyorum:
3.28 w3 data 10.01.2011
3.28 ile w3 data paylaşım kesik.sizdede durum aynımı
açık hacı abinin verdiği yazılımı atın
bu cihazlarla nilesat uydusundaki osn paketi izleniyor mu?
şuan itibariyle 3,28 w3 data da yayın varmı,
mokur ustanın verdiği 1,10 tarihli yazılım
arkadaslar moku ustanin verdigi yazilimda data isigi yesil yaniyo ama paylasim yok bakalim ne olucak gelir insallah
hacı abinin verdiği yazılımı atın
cerazem ne durumda w3 sendedemi yok
şu an itibari ile 3,28 yazılımı data var yeşil ışık yanıyor ama açtıgı kanal hiç yok beklemedeyiz.
ercişsat hacı abinin verdiği yazılım umut ustanın verdiğimi
evet umut abinin
yazılımdan sonra bu yazı çıkıyor
upgarde app success now you can reboot your.STB
yazılım atılmışmıdır yoksa hatamı var
atmıştır tamam yazısı çıktımı tamama tıkla o***dir
tamam yazısı çıkmıyor sadece yazdığım yazı çıkıyor umut üstadım yazılım başarılı dedi ilgin için teşekürler
arkadaşlar w3de 3.28 yazılım ile gayet iyi kanallar açık.
benim atığımda sadece jcs kanlının birini açtı şimdi paylaşım varmı
şuan bu yazılımda redlıht 11411 frekansında redlıht mix ,platınıum ve velet kanalları yok onlar açılmıyor diğerleri ok
arkadaslar bu 3.28 yâziliminda hotbirtte 11411 frekansindaki ***** kanallar nova paketi astrada digital + paketleri cok donuyor sizdede oylemi datam w3
Hayırlı haftalar arkadaşlar şuan itibariyle y6 rahat bir yayın izleyemiyorum 3,28 ile novalar çok donmalı astradaki bazı kanallar çok donmalı canal sport da doğru düzgün bir maç izleyemedim donup kalıyor sanırım bu sorun genel 3,25 yazılımı nasıl kullanan arkadaş varmı acaba?
ben galatasaray-ajax macını erdıvıselıve dan ızledım astra hıc donma olmadı.ama novalarda var dogrudur.malesef bu donmalar ıcın yapacak bırsey yok yenı bır yazılım beklıyıcez arkadaslar.
arab forumunda showtime yazılımı verilmiştir y6 lar için benim dosya ekleme limitim doldugu için ekleyemiyorum
yetkili arkadaşlar bizim yüklemeler dolmuş tekrar aktif etsin
arkadaşlar arab forumunda verilen yazılım mokur ustanın verdiği 3.28 yazılımının aynısıdır
3.28 yazılımı w3 data dünden beri kesik sizlerde nasıl
dogru dun gece ıtıbarı ıle bende de paylasım vardı.astra ıspanyol kabalları ve fransızların bazıları ve hotbırd novalar donmalıydı.nıle sat yıne %60 cıvarı kanallar acıktı.hotbırd dıgerlerı jsc ler ve bıss ler gayet ıyıydı.
yazılım bende var ekleme limiti dolmuş benim ekleyemiyorum
evet show time osn sinema 1 ve3 mbc drem var
gardaşlar dongle ufak y6 kutusunda rs 232 yuvası yok nasıl pc den
yazılım alıyor