Genç Volkan’a gün doğdu!
SERDAR’IN Kocaelispor ile anlaşmasının ardından kalede alarm verildi. Volkan’ın lig veya Avrupa maçlarında sakatlanması durumunda kaleye PAF takımdan gelen Volkan Babacan geçecek. Yönetim ise hala arayışta...
Printable View
Genç Volkan’a gün doğdu!
SERDAR’IN Kocaelispor ile anlaşmasının ardından kalede alarm verildi. Volkan’ın lig veya Avrupa maçlarında sakatlanması durumunda kaleye PAF takımdan gelen Volkan Babacan geçecek. Yönetim ise hala arayışta...
Kazım Açıkladı Yeni Hoca Bilic
Kanarya’nın yıldızı açıklamalarıyla adeta Hırvat çalıştırıcıyı işaret etti...
FENERBAHÇE, teknik direktör konusundaki hamlelerini sürdürürken, Çek Cumhuriyeti zaferi sonrası Fenerbahçe ve Milli Takımın başarılı futbolcusu Kazım’ın açıklamaları son derece ilginçti. Kazım çeyrek finaldeki rakip Hırvatistan ile ilgili konuşurken, Hırvatistan Milli Takım hocası Slaven Bilic’e de övgüler yağdırdı. Genç yıldız, “O müthiş bir çalıştırıcı ve bence çok çok başarılı” diye konuştu.
İŞTE bu sözlerin ardından gözler bir anda Slaven Bilic’e döndü. Kazım’ın açıklamalarıyla Bilic’i işaret ettiği ve Fenerbahçe’nin anlaştığı çalıştırıcının Bilic olduğu iddiaları sarı-lacivertli kulislerde bir anda konuşulmaya başladı. 40 yaşındaki Bilic, 2006 Dünya Kupası sonrası Hırvatistan Milli Takımı’nın başına getirildi. Bilic daha öncesinde 21 yaşaltı milli takımın teknik direktörlüğünü yapmıştı.
3 dil biliyor, gitar çalıyor
SLAVEN Bilic, başarılı teknik direktörlüğü kadar yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Almanca, İtalyanca ve İngilizce bilen Bilic, avukatlık diplomasına sahip. Kulağındaki küpelerle de ilgi odağı oluyor. BİLİC’İN bir başka özelliği daha var. Genç çalıştırıcı bir rock grubunda gitar çalıyor. Ülkesindeki euro 2008 şarkısını da o besteledi. Bilic, “Kadınlara saygı duyuyorum ama futbol dünyanın en güzel şeyi” diyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Luxemburgo’dan iyi haber geldi
KANARYA’NIN anlaşmaya çalıştığı Luxemburgo’dan müjde vr. Brezilyalı hocayı isteyen ve bu yüzden fiyatın yükselmesine neden olan Fransız ekibi Lyon aradan çekildi. BU gelişme camiayı sevindirirken, yöneticilerin bu gelişmenin ardından Brezilyalı hocayla masaya oturacağı bildirildi. Luxemburgo’nun kendisine yapılan teklifi kabul edeceği tahmin ediliyor.
Lugano gitmiyor
ŞAMPİYONLAR Ligi’ndeki performansıyla İtalyan kulüplerinin gözdesi haline gelen Lugano, Fenerbahçe’den ayrılmayacağını açıkladı. Lugano, “Yönetimle konuştum. Kesinlikle bir yere gitmeyeceğim. Bu konu kapandı” ifadesini kullandı.
Alex de Souza tebrik etti
BREZİLYALI yıldız Alex de Souza, Türk Milli Takımı’nın Çek Cumhuriyeti zaferinin kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Sambacı, “Türkiye maça kötü başlamasına rağmen ikinci yarıda toparlandı ve peşpeşe goller buldu. Bu galibiyet elde edilen başarının tesadüf olmadığını da kanıtladı” dedi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yıldırım işime çok karışıyordu
Arthur Zico, Fenerbahçe ile anlaşamama sebebinin para olmadığını, başkanın işine karışması nedeniyle yolların ayrıldığını dile getirdi
FENERBAHÇE’NİN yeni sezon için anlaşamadığı Zico, ülkesindeki Sportv kanalına ilginç açıklamalar yaptı. Zico, sarı-lacivertli yönetimle anlaşamama sebebinin para olmadığını dile getirip, “Yönetim işime çok karışıyordu. Transferler nedeniyle maalesef ağır eleştirilere maruz kaldım” açıklamasını yaptı. ZICO, “Ben onların işime karışmamasını şart koştum ancak kabul etmeyince yollarımızı ayırdık” diye sözlerini tamamladı. Bu arada Brezilyalı çalıştırıcının ismi Portekiz Milli Takımı ile anılmaya başlandı. Scolari’nin Chelsea ile anlaşmasının ardından Portekiz Futbol Federasyonu’nun Zico’ya teklif götürmeye hazırlandığı bildirildi.
% 70 Guiza, % 30 Adriano
La Liga´da geçen yıl oynadığı 37 maçta attığı 27 golle 'Kral' olan Guiza, Sarı-Lacivertli formaya daha yakın. Brezilyalı ünlü golcü Adriano ise, başta alkol olmak üzere bazı sorunları nedeniyle ikinci planda tutuluyor.
20.6.2008
Tutulamayan İspanyol
Başkan Aziz Yıldırım’ın alınacağını müjdelediği, ancak sır gibi saklanan ünlü forvetin ya İspanyol Danial Guiza ya da Brezilyalı Adriano olduğu belirtildi. Mallorca’da forma giyen 27 yaşındaki Guiza, geçen sezon 37 maçta attığı 27 golle ‘La Liga’nın Kralı’ oldu. Oynadığı futbolla İspanya Teknik Direktörü Aragones tarafından Euro 2008 kadrosuna çağrılan ve Yunanistan’a karşı ilk golünü atan oyuncunun 2012’ye kadar sözleşmesi sürüyor. 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli aşağı çekilmeye çalışılıyor.
Ülkesinde toparlandı
Sarı-Lacivertli Yönetim’in, Guiza’nın bonservisinde indirim sağlanaması durumunda Adriano’ya yöneleceği ifade ediliyor. 26 yaşındaki Brezilyalı golcü, alkol ve diğer sorunları nedeniyle İnter’den ayrılarak Sao Paulo takımına kiralandı. Bir sezon burada çok başarı oldu ve tekrar eski formuna kavuştu. Özellikle Dunga’nın dikkatini çekerek Brezilya Milli Takımı’na tekrar yükseldi. İnter’e döneceği konuşulan ve piyasa değeri 14 milyon Euro olan Adriano için de çalışmalar sürdürülüyor.
Yusuf DURSUN
Kısa...Kısa...
Deniz Barış’tan iyi haber
Geçen sezonun ilk yarısının sonunda sakatlanan ve tendonundan ameliyat geçiren Deniz Barış’ın durumu düzeliyor. İki haftadan bu yana Almanya’da tedavisini sürdüren tecrübeli oyuncunun, İstanbul’a dönüşte Prof. Ömer Taşer tarafından muayene edileceği ve sakatlığının gelişmesine göre düz koşulara başlayabileceği bildirildi.
Yeni sezona yeni ürünler
Fenerbahçe’nin kış ve 2009 yazıyla ilgili lisanslı ürünleri Kuşadası’nda düzenlenen toplantı ile bayilere tanıtıldı. Pamucak’taki Richmond Efes Oteli’nde gerçekleştirilen 2. bayi ve satış toplantısına Türkiye genelindeki 64 Fenerium bayisi katıldı. Fenerium Genel Müdürü Bahadır Türkay, üretimleri bayilerin beğenisine göre yaptıklarını belirterek, “Başarımızın altında yatan sırlardan biri de budur” dedi.
Derdiyok'ta yeni rakip
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da istediği Eren Derdiyok'a bir talip daha çıktı.
20.6.2008
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da istediği Eren Derdiyok’a bir talip daha çıktı. Almanya İkinci Ligi’nden geçen sezon Birinci Lig’e yükselen TSG 1899 Hoffenheim’ın, İsviçre Milli Takımı’nın Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok’un peşinde olduğu bildirildi. Hoffenheim’ın menaceri Joan Schindelmeiser, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, bu yöndeki düşüncelerini doğruladı
Marco sorunu hortladı
Fenerbahçe Yönetimi´nin 1 yıllık opsiyonu kullanarak sözleşmesini uzattığı Aurelio için Villarreal bastırınca, ortalık yine karıştı.
20.6.2008
Fenerbahçe Yönetimi’nin 1 yıllık opsiyonu kullanarak sözleşmesini uzattığı Aurelio için Villarreal bastırınca, ortalık yine karıştı. Marco’nun menaceri Bayram Tutumlu ile görüşen yönetici Ali Yıldırım’ın bilgi aldığı öğrenildi. Bu arada Bayram Tutumlu’nun Aurelio için Fenerbahçe Kulübü’nden yıllık 3 milyon Euro talep ettiği ve fiyat kırmaya yanaşmadığı belirtildi.