Alıntı:
aşağıdaki imajlardan indirip denermisiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.elimde masa üstü bilgisayar yok.laptop için r232 dönüştürücüsü yok.vermiş olduğunuz linkten gemini 4.20 yi indirdim ama dream up la atma imkanım yok.flashwizar ile atamıyorum.cihazın ip numarasını göremiyorum.dreamup olmadan başka bir yolu yokmu.
ok tşekkürler arkadaşım.bugün yapabilecek birşey yok demek.yarın cihazı çalıştığım yere götüreyim.orada çalıştığım yerdeki sistemler kapalı ama sisteme dahil olmayan bir tane var oradan yapabilirim gibime geliyor.
günaydın arkadaşlar.dreambox 500s cihaza dünden beri yazılım atmakla uğraşıyorum.dediğim gibi belki yüz sefer atmışımdır.ama artık olmuyor.dreamupla 4-5 kez flash erase yapıyorum.sonra yukarıda arkadaşın verdiği yazılım için flashı tıklıyorum.son aana kadar geliyor sonra eror hatası veriyor.şimdi ise dreamupu açıyorun.connecte basıp fişi takıyorum hiçbir hareket yok yeşil ışık yanıyor sadece
tsk ler
meraba arkadaslar bendede leptop var ..leptopla cihaza dreamup a bağlanamayız mı bugün rs 32 kablo siparisi vermistm..sadece masaüstüylemi rs 32 kablosu bağlanıyor..