teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkür
teşekkürler ...
teşekkürler emeğine saglik...
Proğramın 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açıklayıcı resimler açılmadığı için yükleme yapmayı başaramadım.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teşekkürler!...
yüklemek istediğiniz kanal dosyası zipli ise açın normal dosya olarak masaüstüne kopyalayın/d edıt programını açın/edıt programında dosya yazısının altındaki simgeye tıklayın masaüstü simgesini tıklayın kanal listesini çift tıklayın /kanal listesi program içine gelecektir./şimdi edıt program sayfasında araçlar yazısının altında bulunan dişli simgeye tıklayın ve açılan sayfada uydu cihazınızın ip nosu: ...........nu girin http kodu:80 ftp portu:21 D kullanıcı adı:root parola:dreamboxAlıntı:
yazıp enallt sağda kaydet işaretle /edit sayfası al ver yazısı altında bulunan simgeye tıkla açılan sayfada dosyaları dreamboxa gönder ikonuna tıkla yükleme bitince cihazını kapa aç yap işlem tamamdır.
iyi geceler kolay gelsın
saol dostum
[I]Askabe Dost açıklamalar için çok teşekkürler.Bu konularda daha doğrusu Pc kulanımında çok acemiyim.Bütün sorunda bundan kaynaklanıyor.Cihazı kullanmayı öğrenirken yanında dostların yardımıyle receiver kullanmayı da öğreniyorum.Sağolun,var olun!...:present::present:/I]