arkadaslar ip adresi girdikten sonra (error_development_002) veriyo ?
bilen varmi ???:mad2:
arkadaslar ip adresi girdikten sonra (error_development_002) veriyo ?
bilen varmi ???:mad2:
teşekkürler
ELİNE SAĞLIK
arkadaşlar bu yutube search bölümü çalışmıyor acaba sebebi nedir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ip adresi girdikten sonra error devolopment 002 çıkıyor ne yapmam lazım yardım lütfen
webserver ile yükledin mi? port olarak ne yaziyor...80 veya 81?Alıntı:
veya;
Başlat - Çalıştır - services.msc ( Hizmetler) yazıp enterle. Gelen listeden, "w.w.w yayımlama hizmeti"ne sağ tıkla durdurun. Bu şekilde 80 nolu port boşa çıkıyor. Yüklemeyi sorunsuz yapablirsin.
veya;
Tv’nizin internet bağlantısını mümkünse önce ethernet kablosuyla (modem ile tv arasındaki bağlantı) sonrada kablosuz bağlantıyla yap.
sorun laptop daki acik olan skype taemviever gibi programlar da olabilir..hepsini kapartinca port otomatik olarak 80 oluyor ve dikkat edin miniebserver 2 defa acik oluncada problem yapiyor...tv ye yazacağın ip pc nin ipi olacak... ic ip olmali..dis ipler appsleri silebilir..!miniwebserver usb içinde laptop ile bağlantı yapma..pc icine ve desktop!!
çookkkk teşekkürler
arkadaşlar flaş bellekten yükleme yapamıyorum ip aresini girdikten sonra error velopment yazıyor çözüm nedir lütfen yardım
arkadaslar dis ip kullanmayin ic ip kullanin..miniwebserver da problemli..yukarida yaziyor..samywidget kullanin..pc ip kullanin,,samygo lu usb den bellekle sorunlar cikiyor..okutucukemal arkadas buraya dosya yüklenmiyor..anca link verebilirim..Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .... buraya bak,hatta h ve hu gibi yeni modeller icinde cözüm var,,sen kendi tvni sec video bak,,kolay gelsin..!