Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi
Printable View
Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi
(w3 data ile) Gözünüz aydın.Nilesat, NAT GOE WİLD ve 11804 H 27500 paketi paylaşımdadır. bayaa belgeseliniz oldu...
NİLESAT W7
11804 H 27500
OSN paket yayın.
Nat Geo Wild Asia - B4U Music UAE - Ten Sports M.E
A1/Jetix Türkiye - Animal Planet
Reality - Science - ARY Digital
Asianet - Granada TV - Star One
Star News - Fox News - Discovery Science
dostum 6cı sıradaki dosya ile son sıradaki dosya aynı değllmi bilgilendirirsen iyi olurdu.bu dosya uyuyor kanallar açık Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33.
ama bu dosya yazılımı yüklemesine rağman açmıyor TWİN-2.board- W3 data YAZILIMIDIR-17-07-2010-MOKUR33.
evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.Alıntı:
ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...
usta bende denedim 01-06-2010-mokur33 yazılımını loader illegal diye hata veriyor.loader ilk olarak açmıyor dosyayı.abs uzantılı değil bin uzantılı olduğu için.all files yapınca dosyayı görüyor.ama yükleme yapmıyor.Alıntı:
ayrıca bu yazılım 2.board yazılımı mıdır.açıklarsanız sevinirim.
hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...
birde bu loaderle deneyin.ben 2 loaderlede aynı yazılımı yükledim sorun olmadı...
denedim sevgili mokur ama açmadı malese buda demek oluyorki iki yazılım aynı değil.neden dersen diğer yazılımlarda bu pbahsini ettiğim yani xbox a çevirdiğim cihazda ön dsply yind 4 haneli rakam kalıyordu.oysaki bu son verdiğin 17 07 tarihli dosyayı yükleyince cihazın önünde sadece bir rakam kalıyor P şekli de.durum bu biraz uzun oldu ama belki sana yardımcı olur diye yazdım dosya düzeltme gereği duyarsan selamlar...
benim yüklediğim cihazlarda hiç sorun olmadı,vallahi kararsız kaldım sizin cihaza...:new_icon9: