01,30 itibari ile polsatlar novalar dahil hotbırd full açıldı.yanlız hotbırde bakma şansım var diğer uydularım yok.
Printable View
01,30 itibari ile polsatlar novalar dahil hotbırd full açıldı.yanlız hotbırde bakma şansım var diğer uydularım yok.
iyi seyirler abi
dün akşam yazdıklarım doğruidi bugün aparatı iş yerine getirdi baktım sadece 13 deki belgeseller acık ama donmalar var idi.diğerleri kapalı idi 16 /19da kapalı idi .akşam saat 8 de geldim taktım aynı dün yazdığım gibi ful.
Günaydın arkadaşlar w3 yazılımları için bir gözlemimi paylaşmak istiyorum iki üç aydır ortada dolaşan iki tip server yazılımlarıdır. Ya 3.25 dediğimiz veya 3.28 dediğimiz eğer değişik kodla çıkmazsa bütün çıkan yazılımlar bunların türevleri.
Aralarında ki farkı yazacak olursak
3.25
Bu yazılımda polsatlar açık novalarda donmalar en az astrada hd kanalları daha az açıyor gençler için +18 lerde sadece 11411 frekansı ve 11727 de bir kaç tanesi açık
3.28
Bu yazılımda novalarda donmalar çok fazla astra için ideal yazılım +18 açısından 3.25 ten daha fazla kanal açıyor 11200-11411-11727 frekansındakiler astrada açtığı hd kanal sayısı fazla polsat olarak sadece 11488 frekansını açtığını gördüm başka denemem olmadı
Benim gözlemlerim bunlar arkadaşlar bu dediğim iki yazılımın ister en son tarihlilirini yükleyin ister 2010 nun 12 ayındakini yükleyin sonuç aynı. Yanılıyorsam bu konudu bilgili arkadaşlar düzeltebilirler hepinizi iyi seyirler.
unlu51 arkadasım bence gayet yerınde bır tespıt.mesela bende su an 483 permalınktekı yazılım var 3 28 aynı kanalları acıyor.hıcbır farkı yok.sanırım dedıgın gıbı cıkan yazılımlar neredeyse bırbırının aynısı.
arkadaşlarsabah saat 11 kadar y6 acık idi sonra kesildi tahminim akşam saat 6 gibi gelir dünde aynı idi bu kesintiler nereden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı.
yeni yazılım verilmiş w3 data için