Alıntı:
yukarıda birnci mesajda KURUKAFA die var arkadaşım.
20 günlük bir sistem geri yukleme yaptım ama gene nfile arkadaslar tsk ederim sizi baya yordum bugün kusura bakman artık Birazcık Cihaz işine son vercez anlasılan kolay gelsin hepinize ;)
sevgili serkan hoca ve snopi üstatlar 16 00 a1 diye verdiğiniz yazılımı 16 00 a1 cihaza yükledim yükleme yaptıktan sonra cihazın sistem bilgisine baktım hw si 16 80 91 böyle yazıyor ama indirdiğim yazılım 16 00 a1 bende anlamadım loadar v619 cihazın emu yukledikten sonraki loaderi cihaz calışıyor bir sorun cıkarırmı bilmem bir bakarsanız sevinirim şimdiden saygılarımla
Alıntı:
ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
senın 16.00.01 dedıgın yazılımın bılgılerı
16.00.A1 dıye yukledım
S/W:VoA.00.00
H/W:V16.80.91
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı
[quote=diyar65;121206]ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
senın 16.00.01 dedıgın yazılımın bılgılerı
16.00.A1 dıye yukledım
S/W:VoA.00.00
H/W:V16.80.91
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı[/quote/]
kurukafayı yükleyin sonrasında Sunny yazılımlaı ardından tekrar kurukafa ve Stream yazılımını tekrar yükleyin. yazılımı yükledikten sonra cihazın önünde NOCH yazar münüye basın uyduları taratın yada hazır kanal lkistesini yükleyin.
sevgili volkan hocam cihaz hiçbir şifreli kanalı acmıyor ama ft kanallarda bir sorun yok yüklediğim bu yazılım acılırken stream yazıyor ama menü digicağ menüsü loaderide v619 saygılarımla