Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Antalyaspor maçı Beşiktaş'a pahalıya patladı. Siyah-beyazlılarda banko oynayan altı oyuncu, sakatlıkları nedeniyle dinlendirildi.
İlk maçı unutmadık
Süper Lig'de Antalyaspor'u mağlup ederek zirve yarışında çok önemli üç puan daha kazanan Beşiktaş'ta, sakatlıklar ***ifleri kaçırdı. Kupa maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan siyah-beyazlıların altı futbolcusu, çeşitli sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmaya katılamadı.
Seyir zevki yüksek
Kulüp doktoru Optur; Sivok'un sağ ayak tabanındaki ödem, Cisse'nin bel ağrısı, Holosko'nun sağ ayak bileğindeki ödem, Toraman'ın grip, Ekrem'in sol kalçasına aldığı darbe, Rüştü'nün de sağ dizindeki ödem nedeniyle dinlendirildiğini söyledi.
03-02-2009, 23:12
sarıkanarya_41
A Milli formaya talibim
Beşiktaşlı Ekrem Dağ, A milli formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi. Evde oturup beklemeyeceğini belirten tecrübeli futbolcu, "Performansımı yükseltip daha iyi oynarsam, Fatih hoca da beni beğenip çağırabilir. O zaman koşa koşa giderim" yorumunu yaptı.
sarıkanarya_41
Hocanın yüzü güldü
Denizlispor ve Antalyaspor maçlarından çıkartılan üç puan, Mustafa hocanın yüzünü güldürdü. İstediği transferlerin de yapılmasıyla ***fi yerine gelen Denizli, "F.Bahçe ile puanı eşitledik, birkaç hafta sonra lideriz" ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Biletler satışa çıktı
Beşiktaş'ın yarın İnönü Stadı'nda Antalyaspor ile oynayacağı çeyrek final rövanş maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar şöyle: VIP tribün 150-250 TL, numaralı tribün 110-130 TL, kapalı tribün 60-90 TL, eski ve yeni açık tribün 25 TL.
03-02-2009, 23:13
sarıkanarya_41
Forvet Bobo'ya kaldı!
Mustafa Denizli'nin vazgeçmediği isimlerin başında gelen Mert Nobre sakatlanınca, kupa rövanşında forvet Bobo'ya kaldı. Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalya filelerine 2 gol gönderen Bobo, yarın oynanacak maçta da siyah- beyazlıların en önemli gol silahı olacak.
03-02-2009, 23:13
sarıkanarya_41
Aydın yuvada kaldı
Beşiktaş'ta Aydın krizi sona erdi. Dün akşam yönetim ile görüşen genç oyuncu siyah-beyazlı kulüpte kaldı. Yönetimin Yusuf'a karşılık Bursa'ya verdiği ama "Asla gitmem" cevabını aldığı Aydın için Trabzon devreye girmiş ama reddedilmişti.
04-02-2009, 11:13
Roc72
Beşiktaş'ta Nobre yok!
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Antalyaspor ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
BJK İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak.
Antalyaspor ile 1 hafta içinde 3. kez karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, ilk maçta elde ettikleri 2-0'lık galibiyetin avantajını koruyarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.
Beşiktaş'ta belindeki sakatlığı süren Mert Nobre, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.
04-02-2009, 11:14
Roc72
"Ölümüne oynarım"
Beşiktaş'ın, İsveç'in Hammarby takımından sezon sonuna kadar kiraladığı Erkan Zengin, siyah-beyazlı takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.
Erkan, Beşiktaş Dergisi'nin şubat ayı sayısında yer alan röportajında, siyah-beyazlı takımın kendisine transfer teklifi yaptığı zaman çok sevindiğini belirterek, ''Çok gururlandım ve mutlu oldum. Her şey aslında çok hızlı gelişti. Ben bu kadar hızlı gelişeceğini beklemiyordum. Kiralık olarak geldim. Ama kesinlikle kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Antrenmanlarda kendimi hocama gösterip, formayı giymek ve burada kalıcı olmak istiyorum'' diye konuştu.
Hızlı bir futbolcu olduğunu ve çalım atmayı sevdiğini anlatan Erkan, ''Teke tek kaldığım pozisyonlarda çalımımı atar, devam ederim. Sağ kanatta hem ofansif hem de defansif oynayabilirim. Kimseyi benim bulunduğum kanattan geçirmemek için ölümüne oynarım'' dedi.
Beşiktaş taraftarını ''muhteşem'' olarak nitelendiren Erkan, sözlerini şöyle tamamladı:
''Onların önünde futbol oynamak eminim çok ***ifli olacaktır. Bunun için sabırsızlanıyorum. Ama taraftarlarımızın da bana zaman vermesini istiyorum. Çünkü geldiğim ligin takvimi buradan farklı. Üç hafta izinliydim, bir hafta antrenman yapıp Beşiktaş'a geldim.''
04-02-2009, 11:15
Roc72
İdmana noterle çıktı!
Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Yeşil-Beyazlı kulübe verilen Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini belirtmişti. Genç futbolcu yaptığı bu açıklamanın ardından Bursaspor'un kampına katılmamış ve sakatlığının tedavisinin son aşaması için Almanya'ya gitmişti. Son olarak Trabzonspor, Aydın Karabulut'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi Aydın'ı Trabzonspor'a vermedi ve genç futbolcu bugün akşam saatlerinde menajeri Kadir Özdoğan ile birlikte Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.
Siyah Beyazlı takımın antrenmanına katıldığını belgelemek için noter vekili ile birlikte tesislere gelen genç oyuncu, herhangi bir sorun yaşamadan A takım ile antrenmana çıktı.
”TRABZONSPOR 1 MİLYON 250 BİN EURO BONSERVİS BEDELİ TEKLİF ETTİ, AMA BEŞİKTAŞ KABUL ETMEDİ”
Aydın’ın menajeri Kadir Özdoğan ise özellikle Trabzonspor’un genç oyuncuyu çok istediğini, ancak Bordo-Mavili kulübün 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli teklif etmesine rağmen, Beşiktaş’ın Aydın’ı satmadığını söyledi. Özdoğan şunları söyledi:
“Beşiktaş Yusuf Şimşek’i transfer ettiğinde Aydın’ın Bursaspor’a verileceği söylenmişti, ama biz Bursaspor’a gitmek istemedik. Son 20 günlük süreçte Trabzonspor’dan çok ciddi bir teklif geldi. Ancak Bursaspor ve Beşiktaş arasındaki protokolden dolayı Beşiktaş Aydın’ı Trabzonspor’a vermedi. Aydın bugün Beşiktaş antrenmanına katıldı. Trabzonspor’un 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli vermesine rağmen Beşiktaş bu teklifi kabul etmeyince Beşiktaş’ta kaldık. Beşiktaş bizden 1 milyon 800 bin Euro talep etti. Bu rakamı da Trabzonspor vermedi. Bu 1 milyon 800 bin Euro’nun 500 bin Euro’su Bursaspor’a gidecekti. Aydın ya Beşiktaş’ta ya da Trabzonspor’da oynamak istediğini söyledi. Trabzonspor olmayınca Beşiktaş’ta kaldık”.
“AYDIN’IN BEŞİKTAŞ’TA KALIP KALMAYACAĞINA MUSTAFA DENİZLİ KARAR VERECEK”
Menajer Özdoğan, Aydın’ın futbol hayatına Beşiktaş’ta devam edip etmeyeceğinin kararının artık Mustafa Denizli’ye ait olduğunu da sözlerini ekledi. Özdoğan şöyle konuştu:
“Biz artık Mustafa Denizli'den de büyüklük bekliyoruz. Her futbolcu Bursaspor’dan daha iyi bir teklif varsa onu değerlendirmek ister. Aydın Bursaspor’da oynamayacaktı ve Trabzonspor’da oynayacaktı. Bu da olmadı. Umarım Mustafa Hoca A takımda Aydın’a görev verir. Aydın Beşiktaş’ta oynarsa A Milli Takım'a kadar yükselecektir. Aydın futbolu ile konuşmak istiyor.”
GENÇ OYUNCU VE MENAJERİ BEŞİKTAŞ NEVZAT DEMİR TESİSLERİ'NE NOTER İLE BİRLİKTE GELDİLER
Kadir Özdoğan, antrenmana noter ile gelmelerinin sebebini ise şöyle açıkladı:
"Biz kendimizi garanti altına almak için noterle geldik. "Aydın antrenmana gelmiyor" söylentisinden kurtulmak için noterle geldik. Aydın Beşiktaş’ın futbolcusudur ve A takım ile antrenmanlara çıkacak. Umarım durumunda bir değişiklik olmaz.”
04-02-2009, 11:16
Roc72
Ernst 18 kişilik kadroda!
Beşiktaş'ın Fortis Türkiye Kupası çeyrek finali rövanş maçında bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada Siyah-Beyazlı takımın yeni transfer Fabian Ernst'in 18 kişilik kadroda yer alacağı öğrenildi.
Dün yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkan ve kamp kadrosuna dahil edilen Alman oyuncu, yarın ilk kez İnönü Stadına çıkacak. Ernst'in ilk 11'de yer alması beklenmezken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin ikinci yarıda Alman oyuncuyu sahaya sürebileceği ifade edildi.
Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesi tedavisi süren Delgado ve sakat olan Nobre bu akşam takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Öte yandan teknik direktör Denizli'nin Fortis Türkiye Kupası'nda daha önce oynanan maçlarda olduğu gibi bu maçta da kaleyi Hakan Arıkan'a emanet etmesi bekleniyor.
Siyah-Beyazlı takımın Antalyaspor karşısına şu ilk 11'de çıkması bekleniyor:
Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Zapotocny, Ekrem Dağ, Serdar Özkan, Sivok, Yusuf, Tello, Bobo ve Holosko