"Aragones'e başarılar dilerim" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'yle sözleşmesinini sona ermesinin ardından yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam Zico, Sarı-Lacivertli kulüp hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
22.6.2008
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones’i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti.
İnternetteki Fenerbahçe taraftar sitesi "
22-06-2008, 16:38
sarıkanarya_41
Geri sayım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Aziz Yıldırım, kısa bir süre önce herkesin yüreğine su serpmiş, "25 Haziran´da hocamız ve transferlerimiz belli olacak" demişti. Camia, başkanın bombaları patlatmasını bekliyor.
22.6.2008
Kulüpten hiç yalanlanmadı
Zico ile yolların ayrılacağının kesinleşmesinin ardından Fenerbahçe’de gözler yeni teknik adama ve yapılması planlanan transferlere çevrilmişti. Tam bu süreçte Başkan Aziz Yıldırım ortaya çıkmış ve “Hem yeni hocamız hem de alacağımız isimler 25 Haziran’da başlayacak çalışmalarda hazır bulunacak” diyerek camianın yüreğine su serpmişti. Yıldırım’ın verdiği sürenin her geçen gün azalmasına rağmen somut bir adımın atılmamış olması tedirginlik yaratsa da ortaya atılan bazı iddialar şu ana kadar yönetim tarafından yalanlanmadı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rijkaar ve Lüxemburgo da listede
İspanyol basını hoca için İspanya Milli Takım patronu Aragones ismi üzerinde dururken, Başkan?Aziz?Yıldırım’ın İsviçre’de Rijkaard ve Lüxemburgo ile de bir araya geleceği bildirildi. Ancak golcü Guiza’nın Almanya’da Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçtiği duyumları, “Aragones Fenerbahçe’ye daha yakın” iddialarını güçlendirdi. Artık işin sadece resmi imzalara ve yönetim tarafından yapılacak açıklamaya kaldığı kaydedildi. Guiza’nın İspanyol Milli Takımı ile 2008’de sergilediği performans Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor.
Yalçın TÜRK
Efsane hoca Gegiç öldü
Bir dönem Fenerbahçe’de (1966-67 ve 1975-76) teknik patronluk yapan, ayrıca Beşiktaş ve Eskişehirspor gibi kulüplerde de iz bırakan Abdullah Gegiç (84) hayata gözlerini yumdu. Beyin kanamasına bağlı olarak yaşamsal fonksiyonlarını yitiren deneyimli hoca, gerek oyun felsefesi, gerekse kişiliğiyle bir çığır açmıştı. Gegiç, ülkesi Sırbistan’da toprağa verilecek.
Taraftarlar beklemede
Yeni sezonun kombinelerine ilk günlerde beklentinin üzerinde bir ilgi gösteren Fenerbahçe taraftarları, artık dört gözle teknik direktör ve yıldız transferine odaklandı. Aragones ismine fazla sıcak bakmayan Sarı-Lacivertliler’in golcü konusunda ise Guiza’yı tatmin edici bulduğu belirtildi. Şu ara kadar yaklaşık 25 bin sezonluk bilet satılmıştı. Fenerbahçe’nin daha önceki Ortega, Anelka ve Carlos transferlerinde ürün satışı bazında da patlamalar yaşanmıştı.
22-06-2008, 16:39
sarıkanarya_41
Alo Semih, ben Carlos! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´deki yüksek performansını milli takımda da sürdüren golcü, iki çok önemli telefon aldı. Kaptan Alex ve Roberto Carlos´un Semih´i arayıp tebrik ettiği öğrenildi.
22.6.2008
Sezonu Fenerbahçe formasıyla gol kralı olarak kapatan Semih Şentürk, 2008’de de fırtına gibi esmeye devam ediyor. İsviçre’nin ardından Hırvatistan’a da çok kritik bir gol atan yıldız oyuncuya tebrik üzerine tebrik yağıyor. Fenerbahçe camiasından övgüler alan Semih’in dün gelen iki telefonla duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Turnuvayı tatillerini geçirmekte oldukları Brezilya’da yakından takip eden kaptan Alex ve dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’un takım arkadaşları Semih’i arayarak, tebriklerini ilettiği ve başarılarının devamını dilediği bildirildi.
Yusuf DURSUN
Resmi siteden tebrik mesajı
Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesi fenerbahce.org.tr aracılığıyla 2008 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finalist olan A Milli Futbol Takımımız’ı kutladı. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür edilirken, bundan sonraki süreçte Ay?Yıldızlı ekibin yolunun açık olduğu mesajı verildi.
22-06-2008, 16:39
sarıkanarya_41
İndirim istendi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'de yabancı transferinin yanı sıra yerli oyuncular için de girişimler devam ediyor.
22.6.2008
Fenerbahçe’de yabancı transferinin yanı sıra yerli oyuncular için de girişimler devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’in gündeminde yer alan Burak ve Aydın için Manisaspor ile Kayserisporlu idarecilerle görüşmelerin aralıksız olarak sürdüğü belirtildi. Fenerbahçeli yöneticilerin oyuncularla anlaştığı, kulüplerinden bonservis indirimi için nabız yokladığı dile getirildi. Bu konunun da önümüzdeki hafta netleşeceği vurgulandı.
22-06-2008, 16:40
sarıkanarya_41
Genç oyuncular kiralık gidecek Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´de geçtiğimiz sezon fazla şans bulamayan ve yeni dönemde de oynama ihtimali az olan futbolcuların kiralık olarak gönderilmesi büyük ölçüde kesinleşti.
22.6.2008
Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon fazla şans bulamayan ve yeni dönemde de oynama ihtimali az olan futbolcuların kiralık olarak gönderilmesi büyük ölçüde kesinleşti. Kemal Aslan, Can Arat, Olcan, Kerim ve Gürhan gibi oyuncular için kulübe gelecek tekliflerin değerlendireceği belirtildi.
sarıkanarya_41
Guiza kontrolden geçti! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe´nin Mallorca´dan almak istediği İspanyol futbolcu Dani Güiza´nın geçtiğimiz perşembe günü Münih´te doktor kontrolünden geçirildiğini yazdı.
21.6.2008
Fenerbahçe’nin İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis Aragones ile anlaştığı ve bunun Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası duyurulacağı iddiasını yineleyen gazete, Aragones ile Güiza’nın da Fenerbahçe gitme olasılığının yüksek olduğunu ileri sürdü.
Fenerbahçe’nin Güiza’ya sezon başına net 3 milyon Avro’dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği, İspanyol futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında diğer Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere bakarak kararını vereceği belirtildi. Güiza için Mallorca kulübüne de 15 milyon Avro bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.
sarıkanarya_41
Guiza müjdesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol basını, Mallorca'nın forvet arayışına girdiğini, bunun da Guiza'nın Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığı anlamına geldiğini ileri sürdü.
22.6.2008
Yerine adam aranıyor
Sarı-Lacivertli ekibin, geçen sezon La Liga’da gol krallığını elde eden Danial Guiza ile kesin anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bir süredir menaceriyle görüşen Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarcı tutumunun olumlu sonuç verdiğini ileri süren İspanyol medyasında, “Mallorca, onun mevkisine transfer yapmak için hummalı bir çalışma içine girdi. Eğer Guiza, Türk takımıyla anlaşmamış olsaydı, kulübü böyle bir arayışa gerek duyar mıydı?” yorumları yapılıyor. Mallorca’nın ilgilendiği forvetin S.Arabistan’ın Al İttihad takımında forma giyen Gineli Alhassene Keita olduğu belirtildi. 25 Haziran iddiası...
Keita'nın transferi için İspanyol kulübünün 2 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve Afrikalı futbolcunun transferinin büyük olasılıkla gerçekleşeceği de gelen haberler arasında... İspanyol basınının önemli gazetelerinden UltimaHora’da daha önce yayınlanan haberde Guiza’nın Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülmüştü. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın 25 Haziran’da hem süper yabancı transferi hem de yeni teknik direktörün ismini kamuoyuna açıklayacağı öne sürüldü. Sarı-Lacivertli camianın 25 Haziran için meraklı bir bekleyiş içinde olduğu kaydedildi.
Yalçın TÜRK
22-06-2008, 16:41
sarıkanarya_41
Gün sayıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Euro 2008'de milli formayı giyemeyen Gökhan Gönül, "Dönüşüm süper olacak" dedi.
22.6.2008
Kuşkusuz geçen sezona damgasını vuran isim oldu Gökhan Gönül... Gençlerbirliği Oftaş’tan alınan genç futbolcudan kimse böylesine bir çıkış yapmasını beklemiyordu. Hatta ilk haftalarda fazlaca şans da bulamadı Sarı-Lacivertli forma altında... Ama sonra bir fırsat doğdu ve bu aynı zamanda Gökhan Gönül’ün doğuşu oldu. Sağ kulvarda bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle 40 yıllık Fenerbahçeli görüntüsüyle, peşpeşe parmak ısırtan oyunlan sergilemeye başladı. Takımın da değişmezi oldu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in kafasındaki isimlerin en başında o da vardı. Ama sakatlığı Euro 2008’de mücadele etmesine izin vermedi. Gökhan Gönül, sakatlık sonrası yeniden başlamak için gün sayıyor. Çok hırslı olduğunu belirten başarılı oyuncu, “Kolay pes etmem. Futbolu özledim, ama az kaldı. Bıraktığım yerden, aynı tempoda başlayacağım. Hem Sarı-Lacivertli, hem de Ay-Yıldızlı formayı yeniden sırtıma geçirmek için elimden geleni yapacağım” görüşünü dile getirdi.
Yusuf DURSUN
22-06-2008, 16:42
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Taraftardan Aragones’e hayır
FOTOSPOR’un anketine katılan Fenerbahçeli futbolseverlerin yüzde 80’i İspanyol Hoca’nın, İstanbul’a gelmesini dahi kesinlikle istemediklerini belirtti FENERBAHÇELİ taraftarlar, Aragones’i, Sarı-lacivertli takımın başında görmek istemediklerini bir kez daha ortaya koydular. FOTOSPOR’un düzenlediği, “Aragones’i hoca olarak istiyor musunuz” anketine katılan futbolseverlerin yüzde 80 gibi büyük çoğunluğu hayır yanıtını verdi.
İşte Fenerbahçeli taraftarların Aragones görüşleri...
Hasan Hakan AntalyaAragones çok yaşlı. Bizim genç birine ihtiyacımız var.
Emre Kalaycılar-İzmir
F.Bahçe’ye gelmesin. Onu istemiyoruz. Bizi daha heyecanlandıran bir isim olsun. Gürcal Ural- İstanbul
Aragones biraz yaşlı bence. Fenerbahçe’ye gelmesini istemiyorum.
Şahin Beziroğlu-Osmaniye
Aragones’in takıma katkısının olacağını düşünmüyorum. Rijkaard gelmeli.
Selahattin Teker- İstanbul
Fenerbahçe gibi büyük bir takıma, yaşı itibariyle böyle bir hocanın gelmesini istemiyorum. Oyum Löw’e. Mustafa Keldi-İstanbul
Şimdi, yaşı çok var o yüzden gelmesin bence, kulübe yararlı olamaz.
M.BurhanŞahingül/Milas
Aragones’i almayalım, hem de Zico takımda kalsın.
Şerafettin Keleş-Muğla
Terim ve Denizli gibi hocalar var, onlar ne güne duruyor.
Yılmaz Özdemir Adam yaşlı, Fenerbahçe’yi daha fazla motive edecek bir isim olmalı. İrfan Zirgiloğlu-Edremit/Balıkesir Yaşı var Aragones’in. Ona gelene kadar daha ne iyi hocalar var mesela Hiddink ve Rijkaard olabilir.
Candaş Baysal-İstanbul
Bence yararlı olabilir, İspanya Milli Takımı’na kazandırdığı başarıları Fener’e de kazandırabilir. Mustafa Gök- İstanbul
Kesinlikle olumsuz, gelmemeli çünkü yararlı olamaz.
F.Zeki Soylu-Başkale/Van Ben şahsen istemiyorum bence verimli olamaz.
Arif Koca-İstanbul
İstemiyorum, katkısı ne olacak ki? Emre Uyanık-Ankara
Taktikleri iyi bir hoca. Ne zaman ne yapılması gerektiğini biliyor. Gelmesi bence uygun Niyazi Karaş-Sinop
Okuyoruz haberlerini adam ırkçıymış. Irkçı adam istemiyorum. Ferit Çakır-İstanbul
Şampiyonlar ligi kupasını hedefleyen bir takımı bu yaştaki bir hoca yönetmemeli.
Lami Doğan-İstanbul
70 yaşındaki bir teknik adam Fenerbahçe’ye verimli olamaz kesinlikle istemiyorum. Erdal Güvendik-Konya
Yaşından dolayı istemiyorum, İspanyol bir hoca, Fener’e uyum sağlayamaz. Hadi Tütüncüoğlu-Çorum Medyanın ve yönetimin beklentisine uygun bir hoca olmadığını düşünüyorum. Şevki Soylu-İstanbul
Futbolcular gibi Brezilyalı bir teknik adam gelmeli. İbrahim Göztok-İstanbul Aragones’i yaşı yüzünden istemiyorum, Luxemburgo gelmeli. Berdal Koçak-İstanbul
İspanya ekolü olan Aragones, bence Fener’e yararlı olacaktır. Sami Hasbahçe-İstanbul Aragones’in bence büyük bir başarısı yok, takımın başına gelmesini istemiyorum. Hakan Sarıkayık-İstanbul
Fenerbahçe camiası kenetlenmiş bir şekilde en güzel günlerini yaşarken dünyayı sarsacak bir hoca alınmalı. Nevzat Biricik-Sarıyer
Fenerli adam Aragones’i istemiyor bence, en azından benim üye olduğum forumda konuşulan bu.
Atilla Özcihan-Trabzon Bence Fenerbahçe’ye uygun teknik direktör değil Aragones. Bu hoca emekli olmalı.
22-06-2008, 16:43
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
FENERBAHÇE samba yapacak
FENERBAHÇE’NİN Brezilyalı savunmacısı Edu, Sarı-lacivertli takımın gelecek sezon bütün kupalara ambargo koyacağını ileri sürdü. Zico döneminde sistemin oturduğunu dile getiren sambacı, “Yollarımız onunla ayrılmış olabilir ancak sonuçta bütün taşlar yerinde. Önümüzdeki sezon çok başarılı olacağız” diye konuştu. HAKKINDAKİ transfer dedikodularına da açıklık getiren başarılı futbolcu sözlerine şöyle devam etti: “Benim Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. İstanbul’dan ayrılmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Büyük planlarımız var ve bunları gerçekleştirmeden Fenerbahçe ile olan bağlarımı kesinlikle koparmayacağım.”