Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Allah nice cuma günleri görmemizi nasip etsin
Printable View
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Allah nice cuma günleri görmemizi nasip etsin
Hayırlı cumalar Arkadaşlar.
cümleten hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar, cumanız mübarek olsun
Hayırlı cumalar Arkadaşlar
HERKESE HAYRILI CUMALAR
Merhaba sevgili forum dostları..
Cafi dost'un duaları bu cuma yerini buldu;14 gün süren bir ayrılıktan sonra forum dostlarıma "Merhaba!" diyebilmek nasip oldu..
6 aydır ikamet ettiğim DİDİM den Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından sonra Aydın'a döndüm.Doğal olarak Türk Telekom bağlantılı sabit telefonum ve internet aboneliğim de benimle birlikte...Ama öyle olmadı:Eskiden yeni bağlantılar,nakiller ve bunlara bağlı sorunlar 3 işgünü içinde çözülürdü.Teknoloji ilerledikçe bazı sorunlar yok olacağına aksine artıyor.İnternet hattı normal olduğunda 3 günde çözülen sorunlar,fiber çıkınca üçe katlandı.Sonra Ultranet çıktı,bu süre daha da uzadı.Araya tanıdıkları koyup,hastalığımı bahane edince acıdılar da benim hattımı bağladılar.14 gün sonra sizlerle buluşabildim.Evet Cafi dostum sözlerim bir ironi değildi.Bu Cuma benim için kutlu cuma oldu.Sanırım sizin güzel dilekleriniz yerini buldu...:wave::wave::wave:
Herkese hayırlı cumalar