[QUOTE=Volkan;121210]sen kendın bı denermısın
sevgili hocan yanlış anlama ben kendi capımda profesyonel biri olarak bilinirim ne yaptımsa olmuyor cihazıda resetledim kanal kilidinide actım loader yine v619 tekrar sunyy bugün verilen yazılımını yükledim absat paketini acıyor tps yazılımını tekrar yükledim yine çözmüyor saygılarımla
Alıntı:
iyiki pc ye falan format atmamaışsın bazı arkadaşlar bunlara inanmıyor ama şöle bir durum var Sunnylerde diğer uçlarda boarda bağlıdır ve değişik işlemlerde kullanılır. Bazı cihazlarda ise sadece bu 3 uc boarda bağlıdır. Her zaman yazılım atarken bu 3 uç dışında bağlantı olmaması her zaman iyidir.
Alıntı:
arkadaşım deneyiminiz tabi olacak ben buna bir şey demiyorum gözden kaçan noktalar olabilir bakın bir üst mesajda arkadaşa dediğim nokta yüzünden arakadaş 2 günden beri hem kendisi hemde biz uğraştık. sağlık olsun yine uğraşırız.
Şimdi peki diğer şifreli kanllardamı açılmıyor mesela absat srg veya D+ lar.
Hocam sorma ya kafayı sıyırdım burda anlatamam tsk ederim ilginiz için ;) Volkan Bey Serkan Bey tskler
bizde teşekkür ederiz.
selam az önce auto gitti seyreden varmı arkadaşlar problem bendemi öğrenmek isterim şimdiden tşk,
üç gündür normal çalışıyordu.
cihaz nomale döndü auto yu gec yaptı herhalde uzun sürdü ama düzeldi .