Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aurelio meselesi kargaşa yarattı
TÜRK vatandaşlığına geçen ve Euro 2008’de Ay-yıldızlı formayı başarıyla taşıyan Aurelio’nun durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile olan opsiyonunun önemli olmadığının açıklanmasının ardından, taliplilerin sıraya girdiği iddia edildi. Kulüpten konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken menajer Ceylan Çalışkan, “Mehmet istediği yere gider” dedi.
22-06-2008, 16:44
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yıldırım’ın adayları çeyrek finali gördü
İSMİ Fenerbahçe ile anılan Löw, Fatih Terim ve Hiddink, EURO 2008’de takımlarını başarıdan başarıya koşturuyorlar. Hiddink’in çalıştırdığı Rusya, çeyrek finale çıktı. Löw’ün Almanya’sı ile Fatih Terim’in önderliğindeki Ay-yıldızlı ekibimiz ise yarı finalde mücadele etmeye hak kazandılar. Her üç teknik direktörün ismi de Fenerbahçe için geçiyor. Avrupa şampiyonası sonrasında ise herşey netlik kazanacak
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Terim’i Fener’e başbakan getirecek
ŞİMDİ, kulisler bu müthiş iddiayla çalkalanıyor!.. Terim’in Fener’de büyük işler yapacağına inanan Başbakan Erdoğan’ın, Başkan Aziz Yıldırım’ı bu konuda ikna ettiği ve EURO 2008 sonrası bombanın patlayacağı söyleniyor ÖNCE ‘Bir hafta sonra açıklayacağız’ demişti Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım teknik direktör konusu için... Ardından katıldığı bir panelde bu süre ‘15 güne’ çıktı!.. Basın teknik adam konusunda sürekli isimler yazıyor, ‘yalanlamalarıyla’ ünlü Fenerbahçe’den ‘çıt’ çıkmıyordu!.. Hatta İspanyol gazeteciler Luis Aragones’in Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olduğu konusunda çok emin konuşuyorlardı...
OYSA kulislerde konuşulan, bunun tam tersi yönündeydi... Fatih Terim’in Fenerbahçe’de büyük başarılar kazanacağına inanan Başbakan Erdoğan’ın Aziz Yıldırım’ı ikna etmeye çalıştığı haberleri bizlere ulaşmıştı... Ancak bir sorun vardı. Terim ile Yıldırım’ın arası ‘limoni’ydi... Başbakan Erdoğan’ın bu sorunu ‘hatipliğiyle’ çözdüğü yine bize ulaştı. Artık sorun kalmamıştı... Yıldırım’ın ‘15 gün sonra’ dediği ismin Terim olduğu söyleniyor...
sarıkanarya_41
Gökhan Gönül havaya girdi
SAĞ kanatta sergilediği başarılı performansla alkış toplayan Gökhan Gönül yeni sezona bileniyor. Genç futbolcu kendisini çok iyi hissettiğini dile getirip, “Takımımın başarısı için canla başla çalışacağım” diye görüş bildirdi
22-06-2008, 16:46
sarıkanarya_41
Genç Volkan hiç durmuyor
SERDAR’IN Kocaelispor’a imza atmasının ardından 3. kaleci Volkan Babacan çalışmalarını hızlandırdı. Genç file bekçisi, “Bu benim için büyük şans ve değerlendireceğim” dedi.
22-06-2008, 16:46
sarıkanarya_41
Ali Bilgin söz verdi...
ZİCO döneminde bir türlü istediği fırsatı bulamayan Ali Bilgin yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Genç yıldız, “Brezilyalı bana şans tanımadı ancak çok çalışıp yeni hocanın gözüne gireceğim. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.
29-06-2008, 20:47
sarıkanarya_41
29.06.2008
"Semih Avrupa'nın en iyi jokeri" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, takım arkadaşı Semih Şentürk´ün Avrupa Futbol Şampiyonası´nda (A) Milli Takım´da ortaya koyduğu performansı överek, "Semih Avrupa´nın en iyi jokeri" dedi.
29.6.2008
Sırp futbolcunun FB TV’ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonadaki performansını değerlendiren Kezman, takım arkadaşlarının milli takıma önemli katkılar yaptığını ifade etti.
Kaleci Volkan’ın başarılı, ancak şanssız olduğunu kaydeden Kezman, "Aurelio her zamanki gibi istikrarlıydı. Kazım’ın oyununu çok beğendim. Özellikle Almanya maçında sahadaki en iyi isimlerden biriydi. Kendini sürekli geliştiriyor. Onun adına çok seviniyorum. Uğur’un da Almanya karşısında gol atmasına çok sevindim. Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa’nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli" diye konuştu.
"TÜRKİYE HARİKA BİR SONUÇ ELDE ETTİ, GURUR DUYDUM"
Türkiye’nin şampiyonadaki performansını da değerlendiren Kezman, geçen sezon Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması ve ardından da Türkiye’nin şampiyonada elde ettiği başarının ül***e önemli katkılar sağladığını ifade ederek, şunları söyledi:
"Türkiye’nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansı ilginçti. İlk maçlarda iyi oynamadılar ama kazanmayı başardılar. Yarı finalde Almanya karşısında ise harika oynadılar. Bu kez kazanmayı hak ettiler ama kaybettiler. Ama sonuç olarak Türkiye harika bir sonuç elde etti. Gerçekten gurur duydum. Türk futbolunun Avrupa’da böyle temsil edilmesi hepimiz için çok önemli. Artık insanların Türk futbolu hakkındaki düşünceleri değişiyor. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması ve ardından Türkiye’nin elde ettiği bu başarı, Türk futboluna ve ül***e önemli katkı sağlıyor."
"TAM OLARAK KENDİMİ YENİLEDİM, YENİ SEZONA HAZIRIM"
Kezman, ailesiyle birlikte geçirdiği tatilde kendisini yenilediğini ve yeni sezona hazır olduğunu bildirdi. Geçten sezon özellikle son 6 ay çok başarılı performans sergilediğini, ikinci yarı attığı 10 golle en çok gol atan futbolculardan birisi olduğunu anlatan Kezman, "Ne kadar çok gol atabileceğimi de gösterdim. Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. Özellikle Fenerbahçe taraftarları harika. Onlar hakkında konuşmayı çok seviyorum. Onlardan gördüğüm desteği ve sevgiyi hiç bir yerde yaşamadım. Bu sezonda kaldığım yerden devam etmek ve çok gol atmak istiyorum. Geçen sezon son 6 ay gösterdiğim performansı, bu kez sezon başından itibaren sergilemek istiyorum" şeklinde konuştu.
29-06-2008, 20:47
sarıkanarya_41
"Futbol solumayı hiç bırakmadı" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanya Milli Takımı´nın teknik direktörü olarak bu akşam son maçına çıkacak olan ve gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaşan Luis Aragones, ülkesinin basınında övgü dolu sözlerle uğurlandı.
29.6.2008
El Pais gazetesi, "İnatçı, saplantılı, neredeyse hiç oturmuyor, son noktayı koymak hoşuna gidiyor. Futbol tutkusu asla inkar edilemez" diye tanımladığı Aragones için "Luis asla futbolcu olmayı bırakmadı. Onun için teknik direktörlük yapmak, futbolcu olarak ömrünü devam ettirmekte en iyi yoldan başka bir şey değildi" yorumunda bulundu. 1974 yılında Atletico Madrid ile teknik direktörlüğe başlayan Aragones’in ilk defa İspanya dışına çıkarak Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapacağı hatırlatılarak, "Seyahatlar, oteller, uçaklar asla Luis’i yormuyor. Mutlu olması için eşofmanını giysin yeter" denildi.
Luis için her şeyin futbol demek olduğunu yazan El Pais, İspanyol teknik adamın sürekli olarak eski arkadaşları ile birlikte çalıştığını, ancak karar aşamasında kendi bildiğini yaptığını kaydetti. "Onu ürküten bir rakip yok. Romario’ya da Raul’a karşı da durmayı başardı" diye anlatılan Luis’in aynı zamanda çok iyi bir motivasyoncu olduğu vurgulandı.
Marca gazetesinde yer alan bir köşe yazısında da Luis için "efsane" denilirken, "2006 Ekiminde Dünya Kupası’nda çeyrek finalde Fransa’ya elendikten sonra İspanyol basınında Luis istifadan başka başlık yoktu. Bereket versin ki, istifa etmedi, ama dahası da oldu. Bunların üzerine bir de İspanya’nın kaptanı, bir numarası Raul’u milli takımdan atarak, herkesi karşısına aldı. Ama şimdi Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya’nın nasıl oynadığını, özellikle yarı finalde Rusya’ya karşı neler yaptığını görünce hepimizin Luis’e özür dilemeye başlamamız gerekiyor" ifadeleri kullanıldı.
29-06-2008, 20:48
sarıkanarya_41
Muradına erdi! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´nin yeni transferi Burak Yılmaz, sarı-lacivertli takımda forma giyecek olması nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.
29.6.2008
Burak, imza töreni sonrası FB TV’de katıldığı canlı yayında, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp tarafından istenmenin çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Burak, "İstenmek güzel bir şey ama Fenerbahçe tarafından istenmek çok farklı bir duygu. Bekleme süresi biraz zor oldu. Ama şimdi mutluluğu yaşadığım için sevinçliyim" diye konuştu.
Fenerbahçe’nin son yıllarda çok başarılı sonuçlar aldığını ifade eden Burak, "Fenerbahçe’nin elde ettiği zaferlerden ve başarılardan sonra herkesin gönlünde bu başarılarda katkı sahibi olmak ve buraya gelmek yatar. Fenerbahçe tarafından istendiğinde çok ayrı bir duygu oluyor. Bunu anlatmak zor, yaşamak gerekiyor" dedi. Burak, Fenerbahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu, bu takımın futbolcusu olarak hayatında çok şeyin değişeceğini dile getirerek, "Daha değişmiş bir Burak olarak her şeye hazırım" dedi. Ailesinin de bu transfere sevindiğini vurgulayan Burak, "Onlar da benim gibi sabırsızdı ve heyecanlıydı. Şu anda onlar da en az benim kadar mutlular" diye konuştu.
Sarı-lacivertli kulübün başına yeni bir teknik direktörün geleceğinin hatırlatılması ve bunun kendisi için avantaj olup olmadığının sorulması üzerine Burak, "Yeni hoca gelmesi benim için avantaj gibi gözüküyor ama bu herkes için geçerli. Gelen hoca hiçbirimizi tanımıyor" dedi. Burak, Fenerbahçe’nin çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu da belirterek, "Onlarla beraber oynamak benim performansımı da etkileyecek. Hepsi birbirinden kaliteli oyuncular. Çok yetenekli futbolcularla oynamak hem beni geliştirecek ve performansımı artıracaktır" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ambians olarak futbolcuların çok etkilendiği bir stat olduğunu ifade eden Burak, "Sahaya çıkarken futbolcunun çekinerek çıktığı bir atmosfer. Fenerbahçe taraftarı her zaman stadı dolduran, futbolcusuna her zaman destek olan bir taraftar. Onlara her zaman layık olmak için elimden geleni yapacağım. Hiç kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Çok mutluyum ve gururluyum" diyerek sözlerini tamamladı.
29-06-2008, 20:48
sarıkanarya_41
Fener eksik başladı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni sezon çalışmalarına bugün yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe, sakat ve izinli oyuncuları nedeniyle 15 kişiyle çalıştı.
29.6.2008
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Samandıra’daki tesislerde antrenör Önder Özen yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat süren yeni sezonun ilk çalışmasına 15 futbolcu katıldı.
Takım halinde koşuyla başlayan çalışmada futbolcular, bir süre esneme hareketleri yaptıktan sonra 5’erli gruplar halinde koşu yaparak idmanı tamamladı. Havanın sıcak olması nedeniyle futbolcular çalışmanın son bölümünde tişörtlerini çıkararak koşarken, antrenman sonunda da bol miktarda su tüketerek serinlemeye çalıştılar. Antrenmanda yer almayan Roberto Carlos ve Edu’nun yarın veya önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Milli futbolcuların da kendilerine verilen izinden sonra takıma katılacakları ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin ilk antrenmanında Alex, Maldonado, Kezman, Deivid, Vederson, Selçuk, Deniz, Ali, Önder, Yasin, İlhan, Can, Gürhan ile kaleciler Volkan Babacan ve Mert yer aldı. Bu arada, ön sözleşme imzalanan teknik direktör Aragones göreve başlayana kadar, geçen sezonun teknik heyetinden kalan Özen’in takımı çalıştıracağı bildirildi. ALEX ÇALIŞMAYI TAMAMLAYAMADI
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza ilk gün temposuna ayak uyduramadı. Antrenmanın yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bölümünde yer alan takım kaptanı, uzun mesafeli koşu yaptığı gruptan koparak bir süre hafif tempo koştu ve antrenör Özen’in bilgisi dahilinde tesislere girdi. Kaleciler Volkan ve Mert ile Maldonado da çalışmanın son bölümlerine doğru düşük tempoda koştu. GÖKHAN GÖNÜL KONTROL İÇİN ALMANYA’YA GİTTİ
Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosundan da çıkarılarak tedavisine başlanan Gökhan Gönül’ün, kontrolü için Almanya’ya gittiği bildirildi. Sarı-lacivertli oyuncunun milli takım kampındayken çekilen MR’ında sağ ayak ikinci tarak kemiğinde ödem tespit edilmişti. KEMAL KATILMADI
Sarı-lacivertli ekibin sezon başı sağlık muayenelerine de katılmayan Kemal Aslan ilk antrenmanda da yer almadı. Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Kemal’in nerede olduğu yöndeki soruya, "Şu anki kadromuz bu" yanıtını verirken, bu durum son 6 sezondur sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yer alan Kemal’in takımdan gideceği yönünde değerlendirildi. HER GÜN ÇİFT ANTRENMANSarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampına kadar her gün yapacağı çift antrenmanlarla sürdürecek. Sabah antrenmanlarının basın mensuplarına açık tutulacağı, akşam çalışmalarının ise basına kapalı yapılacağı bildirildi. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.