peki 53-54 te açıyor saat 16-19:30 arası dün yayınlar yoktu gelse bile donmalar oluyordu sizde de durum aynı mı yoksa sorun bendemi.teşekkürler
Printable View
peki 53-54 te açıyor saat 16-19:30 arası dün yayınlar yoktu gelse bile donmalar oluyordu sizde de durum aynı mı yoksa sorun bendemi.teşekkürler
sizin anlattıklarınızı okudukça şaşırıyorum arkadaşlar dün baff 6000 fta twin cihaza turuman 1.3.11 via yeni yazılım attım cihaz twin özelliği gitti ve truman yazılımına döndü daha sonra tuncay yıldırım arkadaşın formda bulunan baff 4000 yükleme yazılım yükleme programını kullanarak 01.06.2010 twin yazılımını attım cihaz eskisi gibi oldu ve hem kanal geçişleri hızlandı hemde şifre açması daha seri oldu yani twin yazımı atarken taplin isimli loadıra gerek olmadı selamlar herkese kolay gelsin
paylaşımda 53 derece devam ediniz.kanallar düzelecektir...
53 derecede novalar açıkmı selim usta
novalar geldi 53 e. donmalar azami ye inecekmiş. novaspeort1 ve jsc spor larda akşam maçları izleyiniz...
tşkler bilgi için selim usta
arkadaşlar şu an 53 te yayın varmı yoksa bendemi sorun var
bu kadar ugraşmaktansa ve ne olacagı meçhul yasal kart al tak daha iyi
arkadaşlar merhaba uydum yumatu ıq twin 2 board yazılımını yükledim ama paylaşım bir türlü alamıyorum şuan 53 derecede hangi frekanstan data yayını veriyor onun sinyal seviyesini yükselteyim 11094-44950 frekansında sınyal seviyesi 65 kalite 54 ama zannedersem artık buradan data sinyali gelmiyor yoksa uydumun kanalları açardı lütfen bana yardım edin