Alıntı:
linkler açılmadı. düzeltirsen sevinirim. saygılar..
Printable View
paylaşım için saol
Yıldız ve Ünal’da işlem tamam!
SarI-kırmızılar’ın Sivasspor’un başarılı forveti Mehmet Yıldız ve Kayserispor’un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ile prensip anlaşmasına vardıkları öğrenildi. Her iki futbolcu ile prensip anlaşması yapan Galatasaray yönetimi kulüplerini ikna etmeye çalışıyor. Kayserİspor cephesinden “Gökhan’ı bir tek Galatasaray’a vermeyiz” açıklaması yapılmıştı. Sivaslı Mehmet Yıldız’ın Adnan Polat ile prensip anlaşması yaptığı ve ön mukavele imzaladığı da iddia edilmişti. Bu transferlerin ne gibi bir seyir izleyeceği merak konusu oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Geri dön Emre
Galatasaray yönetimi Kalli’nin Ankaraspor’a kiralık olarak gönderdiği milli futbolcu Emre Aşık’a böyle çağrı yaptı
GALATASARAY’DAN Kalli tarafından dışlanan Emre Aşık Galatasaray içinde yeniden değer kazandı. Emre Aşık ile önümüzdeki sezon devam etme kararı aldılar. Milli takım kampında bulunan Emre de Galatasaray’a geri dönmekten onur duyacağını belirterek, “Feldkamp yüzünden gönderildiğimi biliyorum. Bu yüzden Galatasaray’a hiçbir kırgınlığım olmadı. Bana yapılan geri dön çağrısından çok mutlu oldum” diye konuştu.
Crouch’ta tarih 20 Mayıs Salı
Liverpool’un golcüsünün menajeri ile Galatasaraylı yöneticiler Londra’da bir araya gelerek transferi görüşecekler
GALATASARAY’IN renklerine katmak için büyük gayret gösterdiği Liverpool’un golcü futbolcusu Crouch’ta olumlu bir gelişme yaşandı. Daha önce menajeri ile doğru dürüst kontak kuramayan sarı-kırmızılı yöneticiler bu defa kendisinden tarih almayı başardı. Crouch’un menajeri Galatasaraylı yöneticileri 20 Mayıs salı günü Londra’da görüşme masasına beklediğini bildirdi. İNGİLTERE’NİN en uzun santrforlarından biri olduğu için kendisine “Kule” denilen Crouch’un takımda sürekli yer bulamadığı için Galatasaray ve diğer teklifleri ciddi şekilde düşündüğü vurgulandı. Galatasaray’ın kadrosunda görmek istediği futbolcular arasında başı çeken Crouch ile kesin anlaşma sağlanırsa sarı-kırmızılı taraftarların kombinelere hücum etmeleri bekleniyor.
Hakan Balta baba oldu!
Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Kadir Balta ile eşi Derya Balta’nın, sabaha karşı bir erkek çocukları oldu. Derya-Hakan Kadir Balta çifti, çocuklarına Çağrı Hakan ismini verdi. Galatasaray Kulübü, Hakan ve eşi Derya Balta için tebrik mesajı yayınladı.
Akmerkez’de çıldırın krizi!
ETİLER’DEKİ ünlü alışveriş merkezi Akmerkez’de Gökhan Çarmıklı’nın Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için astırdığı “Çıldırın” yazılı iki dev bayrağı bina yönetimini elinde bulunduran Ali ve Ömer Dinçkök’ün kaldırmaları krize yol açtı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Karan’ın gözü beyaz perdede
GOLCÜ Ümit Karan, hayalindeki işin sinema filmlerinde oynamak olduğunu söyledi. Habertürk’te Saba Tümer’e konuşan Ümit Karan, “Sinemayı çok seviyorum. Çok cazip teklifler aldım ve ciddi olarak da düşünüyorum” dedi.
Laudrup’tan şartlı evet
Galatasaraylı yöneticilerin transfere ayırdıkları paranın 15 milyon euro’dan 25 milyon euro’ya çıkarılmasını isteyen Laudrup kısa sürede cevap bekliyor
ULUSLARARASI FİFA menajeri Bayram Tutumlu’nun “Sevilla da istiyor ama Galatasaray onun için çıldırıyor” diyerek anlattığı Danimarkalı genç teknik adam Laudrup’un şartları belli oldu. Daha önce Adnan Sezgin ile Bayram Tutumlu arasında baş gösteren sıkıntıyı araya giren Başkan Polat’ın çözdüğü öğrenildi. GÖREV yapacağı takımda hedefinin büyük başarılar olduğunu belirten Laudrup, Galatasaray’ın transfere ayırdığı 15 milyon euro’yu yetersiz buldu. Laudrup, “Eğer beni gerçekten istiyorsanız ilk önce bu bütçeyi artırmanız gerekir. Tabii maddi zorluklar da olabilir ama transfere 25 milyon euro ayırırsanız o zaman görüşme masasına oturabiliriz” şartını ileri sürdü.