Şehit ne demek biri açıklasın. Onu önce bilelimde..
Printable View
Şehit ne demek biri açıklasın. Onu önce bilelimde..
Milletimizin başı sağ olsun. artık yeteeer ne yapılacaksa yapılsın adamlar gündüz vatandaş oluyor gece terörist oluyor askere ve polise tam yetki verilsin dur ihtarına uymayana gereken ceza verilsin OHAL mi uygulanacak sıkı yönetimmi uygulanacak ne yapılacaksa yapılsın terör yuvaları o dağlar yerle bir edilsin yeter artık her TÜRK evladını vatan için yetiştirir ama gencecik fidanlarımız göz göre göre kara toprağın bağrına vermeyelim
“Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lakin siz onu anlayamazsınız.” (Bakara, 154)
Allah yolunda, dini, canı, malı, namus ve şerefi, vatan ve milleti
uğrunda ölenlere şehit denir. bu hususta Kur’an-ı Kerim’de Allah Teâlâ:
“Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar ölü değil,
diridirler, fakat siz (o yüksek hayatın) farkında değilsiniz.” (Bakara,
154) buyurmaktadır.
mit müşteşarı yan gelip yatıyormu?sabah haberlerde hakkaride 4 kampdan bahsediyor bunu anlamak zor ?bu adam kime hizmet ediyor örgütle olan konuşmaları yayınlandı adamlar abi kardeş gibi mit müsteşarına sahip çıkanlar nederler? sonra saatlerce yardım nasıl gitmez?dostdumuz amerika istihbarat paylaşaçaktı hani sadece başınız sağolsun hani din kardeşimiz iran karayılanı yakaladı yakalamadı ama bizi arkadan vurabiliyor şimdi ne olaçak sınırları koruyamıyoruz nato gelsin sonrasını siz doldurun
ya halen burda İRAN falan diyorsunuz bunları üzermize sağlayan destek veren İRAN ve SURİYE . Yok karayılanı yakalamış falan filan yakalasa bile karayılanı öle türkiyeye teslim mi edecek karşılıında kimbilir neler isteyecek.
Dun akşam facebookta bazı profillere baktım. Çocuk daha 18 yaşında giyimine kuşamına bak herşeyi temiz Türkiyenın ekmeğini yiyor içiyor rahatını sürüyor ama düşüncesinde sadece PKK var.... Aslen kürt. Burda kürt düşmanlığı yapmak istemiyorum ama bölelerini gördükçe artık kürtlerden nefret eder hale geldim hem bu ülkenin olanaklarında n yararlan hemde ihanet et. Kimse kusura bakmasın kürtlere zerre kadar güvenmiyorum kurunun yanında yaşta yanar ama bu böle artıkk.
bizde onu anlatmayta çalışıyoruz başbakan suriye ile biz akraba ilan etti iranlada din kardeşiyiz malum anu anlatmaya çalışıyorum birde kürt milliyetciliği hat safhada ya bizimkini kim bu hallere getirdi hani dinle herşey düzeleçekti hani din kardeşliği herşeyin çözümü olaçaktı birileri birilerine hizmet ediyor işte bunlar deşifre olmatıkça çözüm olmaz siz çıkarın esrar dan kazanılan para kimin cepine gidiyor siz çıkarın terör örgütünün parasına neden devlet el koyamıyor siz çıkarın örgüte maddi manevi kim hizmet ediyor bakalım ne olaçak
terörü lanetliyoruz