sunnyciler,kaoncular ,12.03.a5 'ler şu an açık mı ben dün akşam seyrediyordum ama şimdi yok.ekran kayma yapmıyo ,standardizet diye şifre uyarısı geliyo yoksa budamı multıler gibi ,sistem mi değiştirdi ?
Printable View
sunnyciler,kaoncular ,12.03.a5 'ler şu an açık mı ben dün akşam seyrediyordum ama şimdi yok.ekran kayma yapmıyo ,standardizet diye şifre uyarısı geliyo yoksa budamı multıler gibi ,sistem mi değiştirdi ?
bende next 7600 sky cihaz var.ben bu cihaza bu yazılımı atabilirmiyim.modül rd2 beyaz etiket rd rc rd2 ım yazıyur.btm yazıkımı var.üstüne atabililrmiyim,açıklarsınız çok sevinirim
*** xxx uçmuştur
bügün saat 22,11 itabariyle göstermemektedir ... dün açmıştı ama şuan yok bu verdiniz yazılım larıda denedim ama şuan yok izleyen varmı .... saygılar.....
arattırıyorum *** vievi bulmuyor acaba frekansmı degıstırdı
şu an itibariyle kanal yok,ne olduğuda belli değil.kanalın resmi sitesinde hala 12360 yazıyor.bilginize
teşekkürler
arkadaşlar yukardaki yazılımı sunny 1030 sky cihaza yükledim cözüyordu ama bugün yok. cihazda kaon yazılımı var baya iyi bi kanaldı *** view xxx 12360 H 27500 inşallah yine gelir kolay gelsin saygılar