limitsiz ttnet
Printable View
limitsiz ttnet
limitsiz ayda 39 ttnt .
valla vodafon 3g kullanıyorum memnun değilim 1gb sınırsız data kullanıyorum ayda belirtiği hacim aşmadan videoları bile açmıyor kaç kbps hızda olduğu bile belli değil 1gb hacim aştığı zaman kbps düşüyor bu özelliğiyle sınırsız diyorlar diğer avea.türksellerde öyle değil
onlarda hacim aştığı zaman 96kbps hıza düşüyor 1 nerde 96 kbps nerde
Sınırsız TTNET kullanıyorum aylık 63 tl veriyorum sabit hatta eklenince kira öder gibi adsl öduyıoruz
yillar oldu limitsiz avrupa amarika kanadaya ve ulkemize bedava telefon 10 kadar turk ve epyce yabanci kanal tv fransa içi cepler bedava 37 euroya aylik abone bedeli oduyoruz
ttnete üyeyım
limitsiz
ayda 55 tl 1048 hız tvbuda var 6 yıldır üyeyim
dsmartnet internet ve dsmart beraber aylık 49 tl öduyorum. 10 gun sonra taahutum bitecek. 59tl olucak veya 63. Taahutumu bitirip, baska operatöre tasıcam internetimi.
superonlineadsl 8mbp kadar 35tlden satıyor.
Basri hocam bu d smartnet eski adı smilede modemi kapatıp actıgın zaman ip adresi değişiyormu biliyorsun rapid share dosya indirirken bazen sorun oluyor bu durum ttnette ip değişiyor hemen d smart nette değişiyormu ben bir kere turk net almıştım gunde ne kadar modemi kapatırsan kapat veya aç 2-3 kez değşiyordu oda belirli saatlerde
ttnet limitsiz 63tl ...saygılar....
limitsiz TTnet vala ne iş 60 Tl aşşağı ödediğim yok ..