teşekkürler.....
Printable View
teşekkürler.....
tşkkkkkkkkkkkkkkkkkkküüür
Tesekkur
Arkadaşlar selam, korax hi tech full dh mini yazılımını sunny at-14850'ye atabilir miyim? Sunny hd alıcım bu aralar kumandadan power on yaptığımda bazen 20 sn de açılıyor bazen sürekli reboot atıp duruyor. 3-4 dk sürüyor açılması. Açıldıktan sonra normal çalışıyor ama. Bu sorun mudur? Korax resimlerinde bu ürünle bire bir aynı duruyor. Yazılımı uyar mı? Sorunu giderebilir mi?
TeŞekkÜr
Selamaleykİm hayirli İŞler gÜzel bİr havta beŞi dİlerİm arkadaŞlar bende korax fun plus ver neye bunlarin yazilimi yok fİrma buna bİzlerİ bedavami verdİ emu aÇma Şİfİresİne bİle gÖndermİyorlar bİr yardim hayirli İŞler korax Üretİcİsİ fİrmani telefonu bİlen varsa bana yazarsaniz menun olurum n
arkadaşlar korax üretici elentoronik firması kadar adi firma yok ve kınıyorum korax fun plus ları üreti bir düzgün yazılım üretemedi kanal deştiriken yene kitlenme ve kapan maya yene başladı emoyo gine kendi ken dine kapatıyoyr sakın ola arkadaşlar korax heç mir ciyazına almayın kayserile onların mesleyi pastırma mobilya ona basınlar uydu işine bıraksınlar malarını kınıyom şikayetim var:mad2:
reklam çıkmadan indirebilmek isterdim :(
teşekkürler,emeğinze sağlık
yenı menulu yazılım yukledım eternet kablosu baglı ınternete gırmıyor yutupta cozumlenmedı
dıyor
ınternet ayarlarını nasıl yapacam