dosya indirirken bizim forumdan flaş get kullanmanıza gerek yoktur serverimiz hızlı ve güçlüdür
Printable View
teşekkürler
forumlarda bulunan softcam dosyaları .DCK dosyaya nasıl cevirebiliriz tesekkurler
arkadaşım 17.04.2007 Tarihli GM Kanal Listesi çalışmıyor error diyor bi göz atamsın rica etsem şimdiden teşekkürler
Kardeş liste 87 defa indilip yüklenmiş. Bir sorun olsaydı şimdiye kadar arkadaşlar bildirirlerdi. Dosyayı indirdikten sonra içindeki yazılımı masa üstüne çıkart yükle. Eğer alıcında Aciko yazılımı yüklüyse bu listeyi almaz. Alıcında GM yazılımı olması gerekir. Alıcında Aciko yazılımı varsa Aciko bölümünde de güncel kanal listesi var. Ordan indirip yükleyebilirsin. Çünkü kendi alıcımda kullandığım kanal listesi bu. Yazılım değiştirdiğimde kendimde bu yazılımı yüklüyorum. Bir sorun olmuyor.Alıntı:
Saygılar.
ilgin için teşekkürler kardeşim ben aciko menülü makinaya yüklüyordum bunun sebebidem ACİKO 422X 522 X SERİSİ *** ve YAZILIM YUKLEME TALİMATI GÜNCEL SOFTCAM dosyasının burdan vermiş olmanızdır. ilginiz için birkez daha teşekkür ederim ellerinize sağlık :) (yazının büyüklüğünüde yanlış anlamayın lütfen yukardan kopyala yapıştır yaptım)
Kardeş Aciko softcamını burdan vermemin sebebi her iki yazılımada atılabiliyor olmasındandır. Fakat kanal listesi atılamıyor. Yardımcı olabildiysem menmun olurum.
Saygılar.