-
Bu işin üstadları sana yardım edecektir mutlaka. ben tam emin değilim bu konuda.
-
evet sunny geri dönebilirsiniz sorun olmaz zaten su andaki yazılımlar bin rahatlıkla dönebilirsiniz yalnız yazılımı yuklerken loader olayına dikkatediniz
-
loder 219 ben loderi 619 yapacağım ardından atacağım teşekkürler..
-
hocam sizce sunny mi kaon mu yoksa NextVision'un mu memüsü daha güzel
ona göre yazılım atacam..
-
NextVision'un menüsü daha güzel ve kanal gecişleri bence daha hızlı kaon next cihazım var NextVision'un yazılımını kullanıyorum tabi tercih meselesi :)
-
bana kalırsa digiçağ tek kusuru p+tusunun çalışmaması..:( çalışıyorda kuamanda üzerinden alıştıgımız yerden çalışmıyor :(
-
fikirleriniz için teşekkürler
-
Sunny 7010 DCI
Arkadaşlar Ora 5010 dcı cihazım vardı. buna sunny 7010 dcız h/w 12.01.a5 yazılımını attım. cihazımın menüleri değişti. yalnız biss *** menülü yazılım bulamadım bu cihaza göre biss *** girebileceğim emü varmı. yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşım hemen hemen her yazılımda görünmez olarak biss keyler vardır ve yüklüdür. Ancak yine de biss i kendin eklemek düzeltmek istiyorsan son kaon 570 12.01.A5 yazılımında olması lazım. Menüleri sunny e benzer
-
sunny sj 3032 plus
sunny 3032 ye next yazılımı atabilirmişim ertex kardeş böyle cevap vermişti nasıl hangi pragramlarla atabilirim