bilgi için teşekkürler,denemiştim sağ tıklamayla maalesef olmuyor bende sistemi geri yükledim ancak öyle bu sorun halloldu
Printable View
Sorun Halolduysa NE mutlu Bize :)
arkadaslar özellikle virüs programlarının kurulumuna dikkat edin çok sık virüs programı degiştirmeyin bunların kurulumu da kaldırılması da bazen sorun yaratabiliyor
ard arda virüs programı kurulması xp nin normal çalışmasını engelliyo. Programları kaldırırken Your Uninstaller 2006 yı kullanın Sorunun devam etmesi önceki Programın kalıntılarının hala çalışıyor ve durması yüzünden. bu sorunları çözecek bir çok program verdik ilgili yerleri geziniz.
bENİM SORUNUM cd YAZICISI lg hldt_sd gce 5372 MODELİ cd Yİ NE OKUYOR NE YAZIYOR.bOŞ cd OLARAK GÖRÜYOR.AYGIT YÖNETİCİSİNDE BU PROGRAM DÜZGÜN CALISIYOR DİYOR.HALBUKİ CALIŞMIYOR.aYRICA tOSHİBA dvd YAZICIM DA dvdLERİ YAZMIYOR,BOZUK YAZIYOR.KAPAK TEPSİSİ ACİLDIKTAN SONRA,ZOR KAPATYORUM.cd TRAY YANİ ELİMLE KAPATIYORUM.bU PROBLEMLERİ NASIL HALLEDECEĞİM.BANA YARDIMCI OLURSANIZ,SEVİNİRİM.
arkadaşım ilk olarak büyük harf ile yazmak forum kurallarına aykırı lütfen birdaha tekrarı olması dvd rw gelince mekanik bir arıza gibi görünüo cd koyma yerini tam oturmaması nedni ile düzgün kayıt yapmayabilir. cd yazıcınıza gelince cd yazıcının arkasıında buluna jumper kontrol ediniz. tamolarak bu konularda bilgim yok ama gecenin bu saaatinde bu kadarını ssöliyeyim.
İlk önce bilgisayarınızı bir virüs taramasından geçirin..Cd'leri görmenizi engelleyen bir virüsle karşı karşıya olabilirsiniz..Sorun devam ediyorsa muhtemelen teknik bir arızadır..Bilgisayarcıya başvurmanız gerekebilir..Kolay gelsin
Masa üzerindeki Kaspersky virüs proğramı üzerinde maus ile sağı tıklarsanız olmaz:Siz yanlış anlamışsınız.Virüs proğramını kurdugunuz.Cd veya bilgisayarınızda kuruluma hazır Kaspersky virüs programı üzerinde mausun sağını tıklaycaksınız.burada üç tane seçenek gelir.buradan kaldırı şeçeçeksiniz.
Bilgisayarınızda kaç tane CD sürüçüsü var.Sizde iki tane var gibi gözüküyor.İki tane var ise Jumperleri kontrol etmeniz gerekiyor.İde kablosu ili bağlantıları kontrol etmeniz gerekebilir. CD sürüçünüzün okuyucuyu arızalanmış olma ihtimali çok yüksek.Cd sürücünü degiştermeniz gerekir.CD sürücünüz garantili ise aldiginız firma ile bağlantıya geçmeniz önerilir.DVD sürücün arızalı olabilir birde kayıt yaptığın dvd cd leri çizik mi ona dikkat ediniz.
arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre çıkmıyor
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen
ayrıca my adresimde öyle oluyor