Şimdi son durum nedir?
Bedava mı? Yoksa ücretli mi?
Printable View
Şimdi son durum nedir?
Bedava mı? Yoksa ücretli mi?
arkadaşlar selam
ben proğramıkurdum
You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call
anladığım kadarı ile1 dk hak veriyor ayrıca icq telefon şirketi net2phone ile anlaştığında 3000 eyakın kişinin acountunu alıp her şeferinde avrupa ile 25 dk konuştum tabiki ilk ay sıkıntılı geçti ve de zor çünkü faturaya yansıyacakmı diye merak etmiştim. ama faturaya gelmedi ve gelemez böyle bir şey söz konusu olamaz orada siz eğer direck call bölümü var telefon numaranızı ve ev numaranızı verip kaydolursanız o zaman para gelir destinaion cal de kendi telefonunuzu ve karşı tarafın telefonunu yazmıştır yukarıda iddia eden arkadaş saygılar
teşekkürler
elinize sağlık çok güzel çalışıyor inşallah ücretli değildir
hala paralı mı bedava mı tartışması yapılıyor ya bu konuya valla pes. onca zamandır internet kullanıcısı iseniz sözüm ona tüm paralımı değilmi diye soranlar bu güne kadar boşuna internete girmiş. bu şirket internet üzerinden size iletişim sağlayan bir iletişim firması. telefonunuz çalıştıran küçük bir programcık değil. yani nasıl bu kadar basit düşünebiliyorsunuz anlamadım.yani paralı olsaydı telefonunuz orda dururken ne işin var pc nin başında program kurup bilmem nereyi aramaya. mantığınızı çalıştırın biraz.
ben üstte verdim 7 dakika 14 saNİYE KONUŞTUM FREE YAZDI FREE NİN TÜRKÇEKARŞILIĞI BEDAVA DEMEKTİR BUNU BİLMEYENLER BİLSİN DİYE YAZDIM HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE...
emegi geçen herkese çook teşekkür ederim. bencede bedava...!
Wenlİ Senİn VerdİĞİn Lİnktekİ Prog Ta Ayni Şİrkete Aİt Ayni Kullanici Adiyla Gİrdİm Kabul Ettİ Yİnede TeŞekkÜrler -dostum
arkadaslar bır çok mağazası olan şirketlerde ınternet uzerinden konuşuyor.ve herhangi bir ücret ödemiyorlar.
Selam arkadaslar siz yapdinizda ben nasil yapacagim yurtdisindanda bedava calisabilirmiki mesela belcikadan.. yurtdisindan deneyen arkadas varsa yada bilgisi olan bildirirse memnun olurum...