Digitürk ün TÜRKSAT HD paketinde TV 8 HD ve Fashıon tv HD var acaba TV 8 HD d-smartta ortak olabilir mi TÜRKSAT ta?
Digitürk ün TÜRKSAT HD paketinde TV 8 HD ve Fashıon tv HD var acaba TV 8 HD d-smartta ortak olabilir mi TÜRKSAT ta?
Sonuç olarak ben şunu söylüyorum kimse kanalların aldığı bu şifreli yayın politikasını değiştiremez.Ve şuna inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda buralarda protesto edenler bile bu kanalları izlemenin yollarına gidecekler aksini inkar etmek kendini kandırmaktır.
şifreye geçen 3 tane kanal var.. bunları izlemek için kimse bir tarafını kımıldatmaz çünkü enayi değil buradaki insanlar.. açık olan fta HD kanalları izlerler olur biter.diğerlerininde sd yayınına bakarlar. 3 kanal için para ödemek enayilikten başka birşey değildir..Alıntı:
diğer kanallar fta hd yayın yapıyor bu 3 tane kanal sonradan şifreye giriyor bu halkı enayi yerine koyup halkın 3-5tl parasında gözü var demektir..kimse bu oyunlara gelmez özellikle bu forumdaki insanlar..
Fox tv ve Show tv ninde bayramdan sonra şifreleneceği söyleniyor forumlarda.
Şifreye geçen kanallar kendileri zaten kaybediyor.. Şifresiz hd ler en çok izlenen kanallar oluyor vatandaş tarafından.. Vatandaş ne açıksa onu izliyor.. Kanaltürk hd mesela daha önceden tanıdıklar bana listelerinde bakmadıklarını ama hd den sonra bana ilk sıralara al akşamları güzel film çıkıyor demeye başladılar..
Ben sd yayında şifresiz yayın yapıp Sırf HD oldular diye bu kanallara abone toplayacak platformlara şaşıyorum sonucta ekstra birşey yok bu kanallarda aynıı yayın devam edecek
son olarak sadece fox şifrelenicek...