-
Benimde foruma katılımım 7.yılını doldurmak üzere, belkide uğramadığım gün çok azdır ,her istediğimi sormadan! bulabiliyorum.şu ana kadar geçen zaman zarfında en küçük bir bıkkınlık olmadı, aksine uğramadan yapamıyorum, iyiki varsınız nice yıllara...hep beraber:clap2::
-
nice 10 yıllara dostlarım şaka maka bende yaşlanmışım :)
-
hep beraber nice 10 yıllara iyiki varsın süpersat form
-
20.yılı 30.yılıda görmeyi nasib eder Rabbim İnşallah cümlemize sağlıkla esenlikle.
-
teşekkürler, zaman zaman formdan faydalandık ve faydalanmaya da devam ediyorum, emeklerinize sağlık, nice yaşlarda beraber olmak dileğimle, Mubarek kadir gecemizi ve Ramazan Bayramınızı kutlarım, saygılar sevgiler
-
Nice Mutlu Yıllara Türkiye nin süper kaliteli ve insanlığa yararlı tek forum sitesi....Başarılarınızın devamını diler kandilinizi kutlarım.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DOSTLAR....
-
daha büyük başarılarılarınızla nice senelere
-
Merhaba sevgili dostlar!..Şu "on yıllar"lafına bayılırım.Cumhuriyet kutlamalarından kalma bir aşinalık olsa gerek
Bir ideale birlikte sahip çıkma,bir işe birlikte omuz verme,doğruluğun dostluğun,güvencin birlikte test edildiği ve sonunda başarının zirveye taşındığının adıdır ON YILLAR!..Hamuru akıl,inanç,güven ve dostlukla yoğrulmuştur ve Soyadı "Paylaşım" olmuştur.
Üreten düşünceye,destek olan ellere ve tüm gönül dostlarına sevgi ve saygılarımı sunar ONUNCU YILIMIZI kutlarım!..Nice Onyıllarda kutlanman dileğimle!...:present::present::present::present:
-
Başarılar!..
:clap2::Nice başarılı yıllara:clap2::
-
Nice on yıllara ... Hep birlikte....Kutlarım.:) :) ;)