Slm bende ipplus var yuklesem olurmu tskler
Printable View
Slm bende ipplus var yuklesem olurmu tskler
Selam Ustam!
öncelikle bütün Sitemizdeki Dostlarimizin Kurban Bayramini en Candan Kutlar ve Islerinizde basarilar dilerim.Ustam Türkiyeden aldigim Korax HD mini Vip Cihazi aldigimda bana USB-Stick vermediler.Dedilerki bir sorun olursa beni ararsin ve Cihazin Serie Numarasi bende var hemen Hallederiz demisti.Ama malesef telefonla aradim ve bana aynen su kelimeyi söyledi silmeseydin beni ilgilendirmez tekrar 100 tl ödersin ve yükleriz.
Alirken baska sizin verdiginiz söz bumu,ustam lütfen yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz.hemde bu Cihazda baya beceriksizimdir.Saygilar:49857458:
Cihazı aldığınız yerin müşteri memnuniyeti anlayışı malesef çok kötü ,keşke bir şeyler yapabilseydim,isterseniz benim verdiğim 1.mesajdaki dosyayı yükleyebilirsiniz.Alıntı:
Not:
Yazılımı Yuklemek için;
Kumandanızdaki, Menü tusuna basın, Ayarlar bölümünde, Yukleme üzerinde OK.eyleyin, Alt satırda Internetten Guncelleme uzerinde OK,eyleyin, Tür bölümü, yazılım ise, üzerine gelip, sağ veya sol ses tuşuyla kanal listesi gelecektir. Ve yine altta Başla üzerine gelip Ok.eyleyin, açılan satır ChanLiist olunca OK.eyleyin. Yuklemeye baslar ve yukler. Kanal listesinide yuklerken ASLA cihazı kapatıp, açmayın.. Yoksa çöker sistem, bitene kadar bekleyin. Zaten listeyi yukler cihaz, kapanır ve açılır yeniden, yazılım yuklenmiştir.
Kanal Listesi Yüklemek için;
Kanal listesi Yuklemek İçinse, Kumandanızdaki, Menü tusuna basın, Ayarlar bölümünde, Yukleme üzerinde OK.eyleyin, Alt satırda Internetten Guncelleme uzerinde OK,eyleyin, Tur bölümü yazılım ise, en altta Başla üzerine gelip Ok.eyleyin. Yazılımı yuklemeye baslar ve yukler. Yazılımı yuklerken ASLA cihazı kapatıp, açmayın.. Yoksa çöker sistem, bitene kadar bekleyin. Zaten yazılımı yukler cihaz, kapanır ve açılır yeniden, yazılım yuklenmiştir.Sizin için birşeyler araştırdım ve paylaştım.Umarım yardımcı olmuşumdur
Not ; Internetten Yukleme bölümü görünmuyorsa, mutlaka temmuz veya ağustos yazılımı olmalı cihazınızda. O yazılımlarda yukarı bölümde Vipbox sayfasında var.
Yazılım tarihinizi, Menü, ayarlar, Versiyon üzerinde Ok.eyleyin, üretim Tarihi yazan bölüm, yazılım tarihidir, kontrol edebilirsiniz..
iptv dosyasını usb'de ana sayfaya atın. Klasör içine vs. değil.
Ayarlar-->IPTV Guncelleme'ye bastıktan sonra success gibi bir yazı çıktıktan sonra işlem tamamdır.
Menü+8888 yaparakta elle biss girilebilir. Biss'ler kendinden aktiftir.
Menü+6666 yaparakta GScam kısmından serverın aktif olup olmadığına bakabilirsiniz.
Vipbox ve Matrix kulanan arkadaşlar ;
Live bölümüne girdiğiniz zaman kanalların son hali, cihazınıza Otomatık olarak yuklenir. Hiç bir şey yapmanıza gerek yok, bölümlere girin ve çıkın yeterli.
SAKIN HA !
Live bölümüne girdiğiniz zaman orada SARI tuşa BASMAYIN kesinlikle.. Çünki live bölümünnü Dıy bölümüne kopyalayıp, sizin DIY bölümündeki kanallarınız silinir..
alıntıdır...
hayirli bayramlar arkadaslar ben listeyi atiyorum ama tam ekran olmuyor ?
fav tusuyla tam ekran olacagini yaziyor ama bastigimda hic bi sey olmuyor ?
yardimlarinizi bekliyorum
25.09.2015 dosyası ilk mesaja eklenmiştir
Yeni kanallar eklendi.Bazı kanalların linkleri güncellendi.
İyi seyirler...
sagol
27.09.2015 dosyası ilk mesaja eklenmiştir
İyi seyirler...
29.09.2015 dosyası ilk mesaja eklenmiştir
İyi seyirler...
30.09.2015 dosyası ilk mesaja eklenmiştir
İyi Seyirler...