-
12685 H 30000 firekansının sinyali kesilmiş...
-
bumerang gibi bunlar. fırlatıyorsun döne döne uzaklaşıyor,bir de bakıyorsun ki geri gelmiş..!
-
Hababam tv yine yok 365 geldi kanal s geldi ve aşopping tv Geldi star sinema a geldi Anadolu yurdum tv geldi can tv frekanslar işte 12034 v 27500 12303 v 27500 12540 H 30000 11977 H 27500
-
-
-
arkadaşlar...telefonuma bugün enteresan mesaj geldi aynen şöyle yazıyo kampanya:rocky televizyonu izleyenlere noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu 300 TL değerinde sürpriz koli ve milli piyango onaylı kazı kazan şans kartı kazandınız deyip mesajın sonunda telefon numarası yazıyo şimdi 12685 H 30000 firekansının sinyali kesik rocky rambo cinemaone korku tv paşa tv western actionbox euro vesayire korsan kanalları 12685 H 30000 firekansının üzerinden yayın yapıyolardı sinyal kesik olduğuna göre nasıl olurda böyle mesaj gönderiyolar şaşkınım sözde çekilişle armağan kutusu kazanmışım aceba içine neler koymuşlar kimbilir merak edip numarayı aramayı düşünüyom telefondaki bayan ne diyecek bakalım yalanmı söyleyecek beynimde soru işareti vardır forumdaşlarım zira daha önce henüz yayın varken televizyonda geçen altyazıdaki başka numaraya çağrı bırakıp kapatmıştım akabinde hemen bayan telefonumu arayıp içinde sözde cinsellik kuvvetlendirici geciktirici sıprey kemer kazı kazan kartı vesaire bulunan koli kazandığımı söylemişti fakat karşılığında aklımda kaldığı kadarıyla 60 liramı ne para ödeyeceğimi demişti telefonuma kargonun ptt üzerine geldiği mesajı gelince gidip kutumu alayım diye gittim fakat son anda şüphelenip vazgeçtim geriye iyade gönderdim çünkü kutunun içerisindekilere güvenemedim...bilgilerinize sunarım...:warn:
-
-
İyi yapmışsın gitmedi. Diye
-
Ve kanallar farkli isimlerle tekrar yayinda :459956:
-